Προνομιακές τιμές σε εξετάσεις με αφορμή τον παγκόσμιο μήνα μαστού

Η Κλινική ΡΕΑ με αφορμή τον Οκτώβριο, Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις μαστού σε προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα:

  • Υπερηχογράφημα Μαστών: 25€
  • Υπερηχογράφημα Μαστών με Ελαστογραφία: 35€
  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
  • Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπ. Μαστών: 55€
  • Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπ. Μαστών με Ελαστογραφία: 70€
  • Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία & Κλινική Εξέταση από Μαστολόγο: 70€

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού ΡΕΑ, Λεωφ. Συγγρού 383 Π. Φάληρο, τηλ. για ραντεβού: 2109495388 & 2109495447.

Η προσφορά των ανωτέρων προνομιακών τιμών ισχύει από 1η Οκτωβρίου 2018 έως 30 Νοεμβρίου 2018, μόνο για χρέωση ιδιωτών.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Κλινικής ΡΕΑ, κα Κουράκου Ευγενία, υπογραμμίζει, «Στην Κλινική ΡΕΑ πιστεύουμε ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως. Για αυτό το λόγο, επενδύσαμε στα πιο προηγμένα διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ από την αρχή της λειτουργίας μας, με την καμπάνια «Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!», παροτρύνουμε τις γυναίκες να εξετάζονται κάθε χρόνο, να επισκέπτονται τον ιατρό τους για κλινική εξέταση και φυσικά να αυτοεξετάζονται!»

«Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ»

Η φετινή καμπάνια της Κλινικής ΡΕΑ «Ο καρκίνος του μαστού, δεν είναι ταμπού» έχει σκοπό να αφυπνίσει όχι μόνο τις γυναίκες που νοσούν, αλλά και τους ανθρώπους γύρω από αυτές και ολόκληρη την κοινωνία. Όταν ο καρκίνος του μαστού πάψει να είναι κάτι για το οποίο «δεν μιλάμε» ή «δεν θέλουμε να ακούμε», τότε ο καρκίνος του μαστού θα έχει νικηθεί. Η γυναίκα πρέπει να γνωρίζει το σώμα της, να μάθει να το ακούει, το ίδιο και ο σύντροφός της. Η έγκαιρη διάγνωση, μέρος της οποίας είναι και η αυτοεξέταση, μπορεί να είναι σωτήρια. Σε αυτό αποσκοπεί και το πρόσφατο εγχείρημα της Κλινικής ΡΕΑ, η δημιουργία της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Αυτοεξέτασης Μαστών «BreastCare», που διακρίθηκε στα DIME AWARDS 2018 ως η καλύτερη ψηφιακή υπηρεσία κοινωνικής προσφοράς (Best Public Service/CSR Award).

ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΡΕΑ

Με πλήρη διαγνωστικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού της Κλινικής ΡΕΑ είναι σε θέση να διαγνώσει όλων των τύπων παθήσεις του μαστού. Στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση και στη συνέχεια η θεραπεία των αλλοιώσεων, με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ασθενή.

Ο εξοπλισμός του Κέντρου Μαστού και της Κλινικής Μαστού της ΡΕΑ είναι υψηλής ευκρίνειας, χαμηλής ακτινοβολίας και λειτουργεί μέσα στο ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον διαχείρισης, διακίνησης και αποθήκευσης ιατρικής πληροφορίας και εικόνας της ΡΕΑ, προσφέροντας έτσι, ασφαλείς αλλά και μοναδικές υπηρεσίες.

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: Είναι μια νεότερη μέθοδος ακτινογραφίας του μαστού, με λιγότερη ακτινοβολία και μεγαλύτερη ευκρίνεια, σε σχέση με τις αναλογικές μαστογραφίες. Στην Κλινική ΡΕΑ, υπάρχουν δύο Ψηφιακοί Μαστογράφοι μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων.
  • Υπερηχογράφημα Μαστών: Η Κλινική ΡΕΑ διαθέτει εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων μαστού με δυνατότητα ελαστογραφίας, που παράλληλα αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography, με την οποία ο υπερηχογράφος αποκτά νέα δυνατότητα αξιολόγησης και αξιόπιστης μέτρησης της σκληρότητας και ελαστικότητας των ιστών και βοηθά να βρεθεί ένας κακοήθης όγκος πρόωρα, αποφεύγοντας άσκοπες βιοψίες.
  • Μαγνητική Μαστογραφία (Breast MRI): Η Μαγνητική Μαστογραφία γίνεται συμπληρωματικά της μαστογραφίας και ενδείκνυται σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου και στη διάγνωση μικρών άτυπων οζιδίων, καθώς και σε γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση για καρκίνο μαστού. Η Κλινική ΡΕΑ διαθέτει Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης, ιδανικό για άτομα με κλειστοφοβία.

 

 

 

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164