Cherry Dreams! Γευστικές συνταγές με λιγότερες από 300 θερμίδες…

Είναι τραγανό, είναι κατακόκκινο και είναι πεντανόστιμο. Το κεράσι είναι στην καλύτερη εποχή του και μας εμπνέει για μαγειρικές δημιουργίες με λίγες θερμίδες. Ένα φρούτο με πολύ λίγες θερμίδες (60-70 θερμίδες ανά 12 μεγάλα κεράσια) που θα δώσει γεύση ακόμη και στο τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο σου. Όλες οι επιλογές είναι λαχταριστές και δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες.

Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες με τις συνταγές για να δεις πως θα τις ετοιμάσεις. Μπορείς και να τις εκτυπώσεις και να τις φυλάξεις στο αρχείο με τις συνταγές του TLIFE.

Ευκαιρία με κάθε μία από αυτές τις συνταγές να απολαύσεις όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των κερασιών. Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς εξηγεί πως “τα κεράσια προστατεύουν από την αρτηριακή πίεση, ενώ σου παρέχουν άφθονες ποσότητες από πολύτιμο κάλιο και ασβέστιο”. Μην ξεχνάς και την έντονη αντιοξειδωτική δράση τους που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να λειτουργήσει καλύτερα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα κεράσια λειτουργούν συνεργικά με τα υπόλοιπα τρόφιμα και προασπίζουν την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος του οργανισμού, μειώνοντας ή εξαλείφοντας το σύμπτωμα της δυσκοιλιότητας.

Read More

And More