Combo Recipes! Πέντε light συνταγές με λιγότερες από 300 θερμίδες

Κοίτα πως έχει το πράγμα! Οι θερμίδες δεν αποτελούν αρκετή πληροφορία για εσένα που θέλεις να ακολουθήσεις σωστή διατροφή. Μεγάλη σημασία έχουν και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, αλλά και οι συνδυασμοί τους! Φαντάσου την κουζίνα σου σαν μια μεγάλη μαρμίτα και εσένα σαν τη μάγισσα της σωστής διατροφής που με τα κατάλληλα υλικά κάθε σου δημουργία θα είναι και ένα μαγικό φίλτρο για να χάσεις κιλά.

Πέντε συνταγές με το κατάλληλο combo diet secret που θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να χάσει κιλά. Σνακ, κυρίως πιάτα και γλυκά που φυσικά δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες…

Κάνε κλικ πάνω στις κάρτες για να δεις κάθε συνταγή αναλυτικά…
/

Combo secret: Υδατάνθρακες με πρωτεΐνες! Κράκερς με γιαούρτι και τυρί. Πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό αν θέλεις να χορτάσεις με το σνακ και να μην έχεις λιγούρες ως το επόμενο γεύμα. Γιατί πολλές φορές δεν μετρά μόνο πόσες θερμίδες έχει το σνακ σου, αλλά και από τι αποτελείται!

/

Combo secret: Κρέας με λαχανικά. Ο καλύτερος συνδυασμός για να πάρεις πολύτιμη πρωτεΐνη, με τη λιγότερη δυνατή απορρόφηση λιπαρών. Οι φυτικές είναι των λαχανικών εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους από το κρέας και έτσι ο συνδυασμός αυτός γίνεται θαυματουργός. Φυσικά και το γεγονός πως το κρέας είναι ψητό μειώνει τα λιπαρά κατά 25%!

/
Combo secret: Βασικό συστατικό, όπως κρέας, ψάρι ή πουλερικό με σπανάκι. Εδώ το μυστικό βρίσκεται στο συνοδευτικό του πιάτου, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως το ψάρι δεν σου προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Το σπανάκι, σε αντίθεση με ο, τιδήποτε άλλο επιλέξεις ως γαρνιτούρα στο φαγητό σου, δεν περιέχει σχεδόν καθόλου θερμίδες ενώ τα συστατικά του συμβάλουν θετικά στο μεταβολισμό των σακχάρων.

/

Combo Secret: Το πλιγούρι με το αβοκάντο και το κοτόπουλο. Ω3 λιπαρά οξέα, με υψηλή διατροφικής αξία υδατάνθρακες και άπαχη πρωτεΐνη. Το πλιγούρι συγκεκριμένα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που όπως προαναφέραμε μειώνουν την απορρόφηση λίπους και έτσι χορταίνεις ευκολότερα. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, με αποτέλεσμα να ανεβάζει τη γλυκόζη του αίματος πολύ πιο αργά απ’ ότι το ρύζι και οι πατάτες.

/

Combo secret: Ο συνδυασμός γαλακτοκομικών με δημητριακά ρυθμίζει καλύτερα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μειώνει την επιθυμία μας για λιπαρά σνακ και γλυκά μεταξύ των γευμάτων.

And More