Δείπνο αυστηρά για δύο! Συνταγές με λιγότερες από 200 θερμίδες για να τον αποπλανήσεις…

Θέλεις να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμορφα. Εσύ κι εκείνος, μόνοι. Χαμηλός φωτισμός, απαλή μουσική και νόστιμο φαγητό. Κυρίως πιάτο και γλυκό, ξεχωριστή εμφάνιση, υπέροχη γεύση και λιγότερες από 200 θερμίδες η μερίδα.

Κάνε κλικ επάνω στα μενού για να δεις κάθε συνταγή ξεχωριστά.

Love tip: Tα φαγητά που μυρίζουν θάλασσα συμβάλουν στην παραγωγή ορμονών, όπως των ανδρογόνων και της τεστοστερόνης, η οποία δρα στα άκρα του αγγειακού συστήματος, προκαλώντας διαστολή και καλύτερη αιμάτωση των γενετικών οργάνων” εξηγεί η διαιτολόγος-διατροφολόγος, Ευανθία Καραμπίνα. Προετοιμασία για ένα ερωτικό βράδυ δηλαδή…

Love Tip: Τα πικάντικα φαγητά “είναι τροφές που όταν καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες, αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος και με τη μυρωδιά που αναδύουν, κεντρίζουν τη φαντασία και αυξάνουν την ερωτική επιθυμία” επισημαίνει η διαιτολόγος. Κάτι για να ανάψουν τα αίματα δηλαδή… Λόγω της ημέρααας!

Love Tip: Κάτι που γνωρίζουν όλοι… Δεν την αποκαλούν τυχαία, σεξουαλικό υποκατάστατο! “Σαν τρόφιμο περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, ιχνοστοιχεία και μια χημική ουσία την φενυλεθυλαμίνη, γνωστή για τις ψυχοτρόπες ιδιότητες της. Η ουσία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, ορμόνης που αυξάνει την επιθυμία και τη διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια” σύμφωνα με την ειδικό.



Love Tip:
Σε μικρή ποσότητα το κρασί μειώνει τις αναστολές του ανθρώπου και τον κάνει πιο διαχυτικό. Eπίσης, είναι καλή πηγή φλαβονοειδών, που δρουν αντιοξειδωτικά, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Read More

And More