Δύο προϊόντα που χρησιμοποιεί φανατικά η Zendaya (και πού θα τα βρεις στην Ελλάδα)!

Στην λίστα των πραγμάτων με αυτά που πρέπει να κάνεις από τη νέα σεζόν είναι να μελετήσεις καλύτερα την Zendaya. Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν της έχεις δώσει την προσοχή που της αξίζει και γιατί σε έναν κόσμο που επιμένει να λέει πως έχεις τις ίδιες ώρες σε μια μέρα με την Beyonce, εγώ θα επιμένω να σου λέω πως έχεις τις ίδιες ώρες σε μια μέρα με την Zendaya. Γιατί μάθε κι αυτό: εκείνη κάνει το μακιγιάζ της Μ-Ο-Ν-Η της, στο κάτω- κάτω! Κι επίσης, είναι beauty chameleon και αξίζει την προσοχή μας 100%.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Zendaya δημοσίευσε μια λίστα με αγαπημένα της καλλυντικά, εκείνα που χρησιμοποιεί εντατικά. Στη λίστα αυτή υπήρχαν δύο προϊόντα που μπορείς να βρεις στην ελληνική αγορά και είναι:

Kiehl’s Creme de Corps, 250ml, €30.19

“Πάντα έχω το πιο μεγάλο μπουκάλι στο ράφι μου! Είναι το πιο τέλειο πράγμα στον κόσμο”, είπε στο σχετικό της post για την best seller κρέμα σώματος της Kiehl’s. Βεβαίως, αν θες μπορείς να δοκιμάσεις τα 75ml για αρχή που κοστίζει πολύ λιγότερο. Στην πορεία, βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα θες να επενδύσεις στην huge συσκευασία!

Mario Badescu spray προσώπου με αλόη, βότανα και ροδόνερο, €11.75, beauty.hall.gr

Είπε: “Αυτό το spray σου δίνει αυτή τη λάμψη που αναζητάς και μυρίζει τέλεια!”

Για περισσότερη έμπνευση από την Zendaya, κάνε κλικ εδώ και δες 21 υπερστιλάτες ιδέες για χτενίσματα!

Read More

And More