Οι τροφές που διώχνουν την κυτταρίτιδα! Βάλτες στο καθημερινό σου διατροφικό πρόγραμμα

Τα βάζουμε με την κυτταρίτιδα! Ναι, ναι… Με την ενοχλητική όψη πορτοκαλιού που ταλαιπωρεί σχεδόν όλες τις γυναίκες.

Με τη βοήθεια του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά βάζουμε στόχο το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών. Φτιάχνουμε τη λίστα με τα τρόφιμα που αποδεδειγμένα έχουν δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις τροφές…

Extra tips κατά της κυτταρίτιδας
Οι τροφές που μόλις ανακάλυψες είναι μια καλή αρχή! Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις;

– Η κυτταρίτιδα είναι και θέμα ορμονών. Είναι λοιπόν πιθανό να πρέπει να επισκεφτείς τον γυναικολόγο ή τον ενδοκρινολόγο σου και να μετά από τις ανάλογες εξετάσεις να αποκλείσεις μια ορμονική διαταραχή που μπορεί να επηρεάζει και αυτό το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
: Οι ορμόνες μπορεί να σου χαλούν τη διάθεση, να βάζουν κιλά ή και να επηρεάζουν την ερωτική σου επιθυμία. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

– Το νερό, το πολύ νερό είναι MUST! Η κυτταρίτιδα είναι κατά ένα μεγάλο μέρος “φυλακισμένο” νερό. Για να το… απελευθερώσεις πρέπει να προσφέρεις στο σώμα σου πολλά υγρά – χωρίς ζάχαρη – ώστε να ενυδατώνεται σωστά.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Το νερό αδυνατίζει! Μάθε πως θα καταφέρεις να πίνεις περισσότερο… [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

– Η σωστή διατροφή γενικά είναι ένα από τα καλύτερα όπλα. Μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, με μειωμένα λιπαρά, γλυκά και κρέας είναι πάντα το πρώτο και πιο “πιστοποιημένο” σύστημα εξολόθρευσης της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Γι’ αυτό κάνε το κουμάντο σου.

ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΙ ΕΔΩ: Έχουμε ένα μενού διατροφής για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Read More

And More