Συνταγές με κοτόπουλο: 5 light και ιδιαίτερα πιάτα ιδανικά για τη δίαιτά σου

Κοτόπουλο: Το κρέας που συνοδεύει πάντα τη δίαιτά σου. Το κρέας που πρέπει να επιλέγεις πάντα όταν κάνεις διατροφή γιατί είναι πλούσιο σε άπαχη πρωτεΐνη και ενώ σε χορταίνει, δεν σε παχαίνει! Είναι νόστιμο, θρεπτικό και υπάρχουν τόσοι τρόποι για να το φτιάξεις που σε κάνουν να μην το βαριέσαι ποτέ. Είτε ψητό στο φούρνο, είτε στη σχάρα με λαχανικά ή ρύζι είτε βραστό σε σαλάτα ή μέσα σε πίτες και σάλτσα, το κοτόπουλο είναι το πιο γευστικό και γρήγορο πιάτο που μπορείς να απολαύσεις χωρίς ενοχές, μιας και αγαπάει πολύ τη σιλουέτα σου!

Και επειδή δεν θέλουμε να τρως τα ίδια και τα ίδια, εδώ σου έχουμε πέντε φανταστικές και πολύ ιδιαίτερες συνταγές με κοτόπουλο για να δοκιμάσεις. Πέντε συνταγές που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες και μπορείς να φτιάξεις για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, την οικογένειά σου, τον αγαπημένο σου …και φυσικά εσένα!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Μπουτάκια κοτόπουλου με πιπεριές και σάλτσα

Θερμίδες: 300

Οι πιπεριές περιέχουν βιταμίνη Α, Β και C που ενισχύουν το μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ οι καυτερές είναι πλούσιες σε καψαΐκινη, μια ουσία που καίει το λίπος στο σώμα.


Κοτόπουλο με σάλτσα lime

Θερμίδες: 300

To lime έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και βοηθάει και αυτό όπως το λεμόνι να απομακρυνθούν οι βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό.

Κοτόπουλο Tandoori
Θερμίδες: 152

Το πιάτο αυτό περιέχει πολλά μπαχαρικά, πράγμα που σημαίνει πως ενισχύουν το μεταβολισμό για να καίει περισσότερο λίπος και θερμίδες.

Πέννες με κοτόπουλο, μπρόκολο και σάλτσα μάνγκο
Θερμίδες: 216

Το μπρόκολο είναι το καλύτερο συνοδευτικό με κρέας ή ζυμαρικά μιας και έχει ελάχιστες θερμίδες ενώ σου προσφέρει αρκετό σίδηρο.


Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και λιαστές ντομάτες

Θερμίδες: 296


Η λιαστή ντομάτα αποτελεί μια από τις πλούσιες πηγές σιδήρου, με ένα φλιτζάνι να προσδίδει 4,9 mg σιδήρου (27% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ LIGHT ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

And More