THE SLUSHES! Παγωμένα, δροσερά και με λιγότερες από 180 θερμίδες…

Μπόλικος τριμμένος πάγος… Απίθανες γεύσεις για όλους και ελάχιστες θερμίδες! Τι άλλο να θελήσεις για το καλοκαίρι; Είναι η νέα μόδα στα δροσιστικά αναψυκτικά, γίνονται εύκολα στο σπίτι σου και δεν θυμίζουν τίποτα από όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Slush λοιπόν για να ρίξεις την αφόρητη ζέστη με στιλ, γεύση και φυσικά λιγότερες από 180 θερμίδες το ποτήρι!

Τι είναι τα Slush?
Ονομάζονται έτσι για την κρυσταλλική, παγωμένη υφή τους! Δεν είναι smoothie, αλλά ούτε και χυμός… μοιάζουν θα έλεγε κανείς περισσότερο με τις παραδοσιακές γρανίτες. Η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός πως μπορείς να φτιάξεις το αγαπημένο σου Slush με οτιδήποτε επιθυμείς. Φρούτο, σιρόπι, καφέ, λαχανικά κτλ...Το όνομά τους το έχουν πάρει από τον σπασμένο, τριμμένο πάγο στις άκρες του δρόμου το χειμώνα.

Πώς θα τα παρασκευάσεις; Οι τρόποι είναι πολλοί… Η βάση όμως μία! Γλυκιά ζάχαρη μαζί με κάποιο αναψυκτικό ή χυμό φρούτων και μπόλικος πάγος!

Δοκίμασε το παγωμένο Slush καφέ, τροπικών φρούτων, εσπεριδοειδών, Slush με κεράσι ή απλά και μόνο με χιονάτο τριμμένο πάγο και πολύχρωμο σιρόπι. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ

/

/
/

/
Δες περισσότερες δροσιστικές επιλογές που αγαπούν τη γραμμή σου εδώ…
Δροσερά Cocktail με λιγότερες από 180 θερμίδες… We Love Ice Cream! Συνταγές που δεν ξεπερνούν
τις 300 θερμίδε
ς

Smoothies για λαμπερό δέρμα! 5 super χυμοί που θα αυξήσουν το μεταβολισμό σου…

Read More

And More