Τι πρέπει να τρως για να χάσεις λίπος από την κοιλιά; Ποιες είναι οι ιδανικές τροφές;

Cropped tops, στενά μπλουζάκια και η “μητέρα” όλων των μαχών: το μαγιό. Όλα σε προκαλούν να αποκαλύψεις το σώμα σου και εσύ θέλεις να το κάνεις με αυτοπεποίθηση και χωρίς ίχνος ανασφάλειας. Η κοιλιά όμως παραμένει ένα δύσκολο σημείο. Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις…

Φτιάχνουμε τη λίστα με τα τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια λίπους από την κοιλιά με τη βοήθεια της Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου Ευθυμίας Δέδε.

KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα τα τρόφιμα που συμβάλουν στην απώλεια λίπους από την κοιλιά.

Smart Tip: Οι τροφές έχουν τη δύναμη να κάνουν θαύματα. Εσύ πρέπει να τους συμπεριφερθείς σωστά. Να αποφύγεις το τηγάνι, να ελέγξεις την ποσότητα, να επιλέξεις σωστά τα γαλακτοκομικά σου και να μαγειρέψεις κατά κύριο λόγο τα γεύματά σου ψητά ή βραστά. Μερικές απλές συμβουλές μαγειρικής θα κάνουν την προσπάθειά σου να χάσεις λίπος από την κοιλιά ακόμη πιο αποτελεσματική. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.

Η μαγική αναλογία για τέλεια κοιλιά!
Η μαγική αναλογία για τέλειο σώμα λένε πως είναι 70%-30%! Επεξήγηση: 70% της προσπάθειας είναι ανάγκη να επικεντρώνεται στη διατροφή, αν θέλεις να δεις σύντομα αποτέλεσμα στο σώμα, ενώ ένα 30% βασίζεται στη γυμναστική.

Τώρα λοιπόν που έχεις τη λίστα με τα τρόφιμα που αγαπούν την επίπεδη κοιλιά, να τι μπορείς να κάνεις επιπλέον. Συγκεντρώσαμε για εσένα τα προγράμματα γυμναστικής που στοχεύσουν στην περιοχή της κοιλιάς. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να τα δεις όλα και να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Read More

And More