Valentine’s Date! 5 ολοκληρωμένα menu τριών πιάτων με λιγότερες από 500 θερμίδες

Έρωτας είναι αυτός… να μην τον γιορτάσεις με την ανάλογη επισημότητα; Κεράκια, τραπεζομάντηλα σε έντονα χρώματα, χαμηλός φωτισμός και φυσικά gourmet συνταγές. Σου έχουμε ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ τριών πιάτων για να τον αποπλανήσεις γευστικά! Φροντίσαμε μάλιστα κάθε ένα από αυτά να μην ξεπερνά τις 500 θερμίδες -ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο – για να μην το μετανιώσεις την επόμενη κιόλας μέρα!

Διάλεξε το μενού που σε εκφράζει, κάνε μια βόλτα και από το Love Cocktail Bar για το ποτό που θα συνοδεύσει τη νύχτα σας και… ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΝΑΛΑΥΤΙΚΑ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΟ: Zucchini Tots
ΚΥΡΙΩΣ: Φιλέτο από μυλοκόπι
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ: Eλαφρύ cake σοκολάτας

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/02/menu_carte_1.jpg


Diet Tip
: “Τα ψάρια, αλλά και τα οστρασκοειδή είναι πηγή αμινοξέων και ψευδαργύρου τα οποία συμβάλουν στην παραγωγή ορμονών, όπως των ανδρογόνων και της τεστοστερόνης, η οποία δρα στα άκρα του αγγειακού συστήματος, προκαλώντας διαστολή και καλύτερη αιμάτωση των γενετικών οργάνων” εξηγεί η διαιτολόγος-διατροφολόγος, Ευανθία Καραμπίνα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΟ: Σαλάτα με μανταρίνια
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ: Καυτερές γαριδούλες
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ: Fondue Σοκολάτας

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/02/menu_carte_2.jpg

Diet Tip
: Τα φρούτα συμβάλουν στην καλή κατάσταση του μυϊκού ιστού και στην σωστή κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν την παραγωγή ορμονών και όλα αυτά σαν αποτέλεσμα έχουν την καλυτέρευση της διάθεσης και την αύξηση της ερωτικής επιθυμίας.

ΤΡΙΤΟ ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΟ: Ριζότο με προσούτο και γκοργκοντζόλα
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ: Φιλέτο πάπιας με σος ροδιού
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ: Τρουφάκια σοκολάτας

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/02/menu_carte_3.jpg

Diet Tip: Τα πικάντικα φαγητά “είναι τροφές που όταν καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες, αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος και με τη μυρωδιά που αναδύουν, κεντρίζουν τη φαντασία και αυξάνουν την ερωτική επιθυμία.

TΕΤΑΡΤΟ ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΟ: Rolls κολοκύθι με ricotta
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ: Πικάντικο φιλέτο χοιρινού
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ: Παγωτό με άρωμα κανέλα

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/02/menu_carte_4.jpg

Diet Tip: Σοκολάτα… Σαν τρόφιμο περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, ιχνοστοιχεία και μια χημική ουσία την φενυλεθυλαμίνη, γνωστή για τις ψυχοτρόπες ιδιότητες της. Η ουσία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, ορμόνης που αυξάνει την επιθυμία και τη διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια σύμφωνα με την ειδικό.

ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΟ: Hush Puppies ρεβυθιού
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ: Fillet Mignon με μανιτάρτια
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ: Γλυκές μπάρες κολοκύθας

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/02/menu_carte_5.jpg

COCKTAIL BAR
Kι αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά ποτά και η σαμπάνια σου φαίνεται passe, τότε επίλεξε να τον καταπλήξεις με ένα γευστικό και όσο γίνεται πιο ελαφρύ cocktail. Έχουμε επιλογές με λιγότερες από 300 θερμίδες, αλλά και απίθανη γεύση!

Diet Tip: To αλκοόλ θέλει μέτρο… Σύμφωνοι! Όμως σε μια τέτοια ρομαντική περίσταση μειώνει τις αναστολές και κάνει το άτομο πιο διαχυτικό, πιο ποθητό και φυσικά προωθεί την ερωτική διάθεση.

Read More

And More