6 διάσημες που ακολούθησαν αυστηρή δίαιτα και σκληρή γυμναστική για να πάρουν το ρόλο

Τώρα που είμαστε σπίτι η αλήθεια είναι ότι έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο να δούμε μερικές ταινίες που δεν προλαβαίναμε πριν. Αλήθεια, εσύ σε ποιες έχεις πατήσεις Play μέχρι στιγμής; Για να είμαστε ειλικρινείς σε μία ταινία μπορείς να θαυμάσεις πολλά: την πλοκή, τη σκηνοθετική ματιά, την ερμηνεία, αλλά και την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή. Γιατί, πολλές φορές, οι ηθοποιοί χρειάζεται να ακολουθήσουν εξαντλητική δίαιτα και extreme ασκήσεις γυμναστικής, για να πάρουν τον ρόλο. Σήμερα, λοιπόν, γνωρίζουμε καλύτερα έξι γυναίκες που άλλαξαν το σώμα τους μέσα σε λίγες εβδομάδες, σάρωσαν στο Box Office και βραβεύτηκαν ακόμα και με Όσκαρ. Ιδού!

Angelina Jolie – Lara Croft

(@angelinajolie_fans)

Μπορεί η Angelina Jolie να φημίζεται για την skinny φιγούρα της, όμως, στην ταινία “Tomb Rider” θα έπρεπε να αποκτήσει μία πιο μυώδη σιλουέτα. Για αυτό, πρόσθεσε στο καθημερινό της διατροφικό πλάνο πολλή πρωτεΐνη, αλλά και γυμναστική. Σε καθημερινή βάση, για να δει άμεσα την αλλαγή που ήθελε. Αμέτρητες επαναλήψεις squats, ασκήσεις για ενδυνάμωση χεριών, αλλά και διάλειμμα σε θέση… σανίδας, χωρίς να μπορεί να απολαύσει ένα γλυκάκι για να πάρει δύναμη. Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού της, ότι για να να μεταμορφωθεί στην ιδανική πρωταγωνίστρια, δοκίμασε για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή της πολεμικές τέχνες και Muay Thai. 

Natalie Portman – Black Swan

@conservatorybyprimadonna

Τελικά, το να είσαι μπαλαρίνα μόνο εύκολο δεν είναι. Σκέψου ότι ο πιο διάσημος μαύρος κύκνος της μεγάλης οθόνης χρειάστηκε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά (με τη Natalie να ήταν ήδη πολύ αδύνατη) και να αποκτήσει τα καλλίγραμμα πόδια που τόσο πολύ θέλεις και προσπαθείς. Για αυτό, και η ειδικά σχεδιασμένη προπόνηση της εστίαζε στην ενδυνάμωση των ποδιών της, με ιδιαίτερη έμφαση στις γάμπες. Τουλάχιστον, η Natalie ανταμείφθηκε με Όσκαρ. Τα αγαθά κόποις κτώνται.

Jennifer Lawrence – Hunger Games

(@thehungergames)

Ποιος να έλεγε στην Jennifer Lawrence ότι θα έπρεπε να διαπρέψει σε… αγώνες πείνας, για να παίξει στην ομώνυμη ταινία; Η αναρρίχηση εσωτερικού χώρου και τα αμέτρητα spinning classes έγιναν ο “σύντροφος” της για αρκετές εβδομάδες, ενώ οι γλυκοί πειρασμοί – συμπεριλαμβανομένης και της ζάχαρης – μακρινό παρελθόν. Όλα αυτά για περίπου δύο μήνες. Κάπως έτσι, η Jennifer Lawrence έγινε μία άκρως πετυχημένη… Κοτσυφόκισσα.

Gal Gadot – Wonder Woman

(@gal_gadot)

Η προετοιμασία της για το ρόλο που την έκανε γνωστή ξεκίνησε πολύ πριν την ανάγνωση των κειμένων. Εννέα μήνες, πριν το πρώτο γύρισμα, η εντυπωσιακή Gal άλλαξε όλη της τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής. Ειδικοί Personal – Trainers, διατροφολόγοι με τεράστια επιτυχία και κάπως έτσι η Wonder – Woman γεννήθηκε.

Anne Hathaway – Catwoman

(@lord.veil)

Μπορεί το σώμα της να είναι πάντα λεπτό, όμως, η Anne Hathaway σε αυτή την ταινία, έπρεπε να είναι πιο ευλύγιστη από ποτέ. Έτσι, ξεκίνησε αναρρίχηση εσωτερικού χώρου, σε καθημερινή βάση και μπαλέτο, το οποίο έκανε στην παιδική της ηλικία, αλλά εγκατέλειψε στη συνέχεια. 

Margot Robbie – I, Tonya

(@itonyamovie)

Το πιο εντυπωσιακό κορίτσι του Hollywood έγινε και πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ. Και αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Για τρεις ολόκληρους μήνες, έκανε δυναμική προπόνηση πάνω στον πάγο για να γίνει η Tonya που όλοι θαυμάσαμε. Φυσικά, για να τα καταφέρει επικεντρώθηκε στην έντονη ενδυνάμωση ποδιών και κορμού, με τις προβολές να ξεπερνούν τις 100 την ημέρα. Ουφ!

And More