7 tips για αψεγάδιαστη σιλουέτα από την Jennifer Lawrence!

Η πιο λαμπερή περίοδος του Hollywood ξεκίνησε. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, οι Χρυσές Σφαίρες, προπομπός των μεγαλύτερων βραβείων παγκοσμίως (Oscars), κήρυξαν την έναρξη της Award Season. Και επειδή αισθάνομαι ότι και εσύ άρχισες να ψάχνεις τις βραβευμένες ταινίες και σειρές (εγώ έχω προσθέσει ήδη δύο στη λίστα του 2020), σκέφτηκα το σημερινό θέμα να έχει μία νότα υποκριτικής.

Και ποια θα μπορούσε να εκπροσωπήσει καλύτερα τόσο τον Teen (και commercial) χώρο, αλλά συγχρόνως και τον καλλιτεχνικό; Μα,φυσικά, η Jennifer Lawrence. Έχει αυτό το κάτι. Αυτό το στοιχείο που σε κάνει να μη θες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Α, και να δεις κάθε ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence.world) στις

Ένα στοιχείο που σου δημιουργεί την παραπάνω επιθυμία είναι η απαράμιλλη ομορφιά της και η εντυπωσιακή της σιλουέτα. Πριν αρχίσεις να υποστηρίζεις σθεναρά ότι στερείται αρκετές τροφές, για να διατηρείται σε φόρμα, έχω να σου πω ότι η βραβευμένη ηθοποιός δηλώνει κατά της εξαντλητικής δίαιτας και υπέρ της ισορροπημένης διατροφής.

 

Τι λες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στους βασικούς κανόνες της διατροφής της;

 

– Πίνει δύο λίτρα νερό κάθε μέρα, προκειμένου να ενυδατώνει πλήρως το σώμα της. «Σύμφωνα με μια έρευνα που έχω διαβάσει, οι κατάλληλες ποσότητες νερού μπορούν να επιταχύνουν το μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να καις περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα και να διατηρείς μια νεανική επιδερμίδα» δηλώνει σε συνέντευξη της, αποκαλύπτοντας, συγχρόνως, ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νερό καρύδας.

– Έχει αποβάλλει το αλκοόλ από τη ζωή της. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, μετά από προτροπή του διατροφολόγου της, αποφάσισε να του βάλει ένα ωραιότατο “Χ”. Καταστρέφει την επιδερμίδα και ταράζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

– Ελέγχει αρκετά τις μερίδες. «Ποτέ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα burger και στην πίτσα, αλλά προσπαθώ να τρώω μικρές μερίδες αυτών των φαγητών σε συνδυασμό με σαλάτα» δηλώνει και εμείς την πιστεύουμε!

– Φροντίζει να βρίσκει χρόνο, για να… κοιμηθεί. Αν και υπερκινητική και γεμάτη ενέργεια, η Jennifer προσέχει να κοιμάται τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα. Όποιο και αν είναι το πρόγραμμα της.

– Έβαλε τη γυμναστική στη ζωή της. Κακά τα ψέματα, αν θες να αποκτήσεις μία αψεγάδιαστη φιγούρα, χρειάζεται να γραφτείς στο γυμναστήριο (και να πηγαίνεις, βεβαίως). Η γνωριμία της, με τον Personal Trainer, Dalton Wong, υπήρξε καθοριστική. Έμαθε να διασκεδάζει με κάθε άσκηση εντός και εκτός γυμναστηρίου και να δίνει όλο της τον εαυτό κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Και να γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα από 45 λεπτά τη φορά, με τη Yoga να είναι η αδυναμία της.

– Προσπαθεί να ελέγχει το άγχος της. Αλήθεια, ήξερες ότι πολλές φορές ο λόγος που δε χάνεις κιλά, ενώ προσπαθείς σκληρά, “κρύβεται” στο υπερβολικό stress; Για αυτό, η Jennifer, όταν της ετοιμάζουν τα μαλλιά και το make up επικεντρώνεται στο διαλογισμό, την αναπνοή και στο τέντωμα. Επίσης, όταν αισθάνεται τα νεύρα της πολύ… τεντωμένα, παίρνει τρεις βαθιές ανάσες και συνεχίζει.

– Προσέχει τη στάση του σώματος. Μη διανοηθείς να είσαι κυρτή μπροστά της. Οι ωμοί ψηλά, ίσια η πλάτη και (ναι) η Jennifer Lawrence ακούγεται σαν τη μαμά σου. Και τη δικαιώνει πλήρως. Το κερασάκι στην τούρτα; Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία και την αυτοπεποίθηση μας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence.world) στις

 

And More