8 καλλίγραμμες διάσημες σου δίνουν ιδέες για το βραδινό σου γεύμα

Μία από τις συχνότερες “προκλήσεις” που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, όταν θες να αδυνατίσεις, είναι να απαντήσεις στην ερώτηση: “Τι θα φάω για βραδινό;”. Άλλωστε, μπορεί πριν μερικά χρόνια να πίστευες ότι ίσως να πρέπει να το παραλείψεις εντελώς, προκειμένου να απαλλαγείς από εκείνα τα περιττά κιλά, όμως, κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι τελικά δεν ισχύει. Και τώρα; Ποιες τροφές μπορείς να καταναλώσεις άφοβα; Τι θα επιλέξεις; Όχι δεν θα απαντήσεις εσύ, αλλά μερικές διάσημες – και άκρως καλλίγραμμες – γυναίκες. Ποιο #dinnerinspo έχουν να σου δώσουν;

 

Stella Maxwell

(πηγή φωτογραφίας: @stellamaxwell)

Κάθε catwalk της μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Η ίδια προσέχει τη διατροφή της και δεν το κρύβει. Εξάλλου, είναι ένα από τα πιο “αληθινά” κορίτσια που θα συναντήσεις στο Instagram. Για τις ώρες τις βραδινές, απολαμβάνει φρούτα εποχής, τα οποία συνδυάζει με ξηρούς καρπούς ή ένα ποτήρι matcha tea.

 

 

Taylor Swift

(πηγή φωτογραφίας: @thekingdominsidemyroom)

Πέρα από την μαγική της φωνή, η ίδια αποδεικνύεται ιδιαίτερα ταλαντούχα και στην… μαγειρική. Σίγουρα, από το βραδινό της δεν λείπει το αγαπημένο της κοτόπουλο. Συνήθως, το προσθέτει ως βασικό συστατικό στην σαλάτα της ή το συνδυάζει με λαζάνια ολικής στο φούρνο.

 

 

Jessica Alba

(πηγή φωτογραφίας: @jessicaalba_queen)

Δεν ξεχνάει τις ρίζες της, ούτε στο κομμάτι της μαγειρικής. Τα μεξικάνικα αρώματα “ντύνουν” τα φαγητά της και το βραδινό της, που περιλαμβάνει καθαρισμένα sticks λαχανικών, συνοδευμένα από μία καυτερή σάλτσα, που ενεργοποιεί το μεταβολισμό της. Βέβαια, μετά χρειάζεται οπωσδήποτε να πιει δύο ποτήρια νερό.

 

 

Irina Shayk

(πηγή φωτογραφίας: @irinashayk)

Το μοντέλο που αγαπάει τα παραδοσιακά Ρώσικα φαγητά και δεν αποχωρίζεται εύκολα την Fitness Routine της, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα θαλασσινά. Έτσι, στο βραδινό της πιάτο θα βρεις – συνήθως – μία μικρή μερίδα γαρίδες με γλυκοπατάτες.

 

Karolina Kurkova

(πηγή φωτογραφίας: @karolinakurkova)

Πετυχημένο μοντέλο – με εμφανίσεις που άφησαν τη δική τους ιστορία στο Victoria’s Secret Show -, νυν ευτυχισμένη μαμά δύο παιδιών. Και σε εξαιρετική φόρμα. Τα τελευταία χρόνια, η ίδια έχει αφαιρέσει το κρέας από τη διατροφή της, με αποτέλεσμα και το βραδινό της να κινείται σε pescetarian ρυθμούς. Συνήθως, επιλέγει ψάρι συνδυασμένο με καστανό ρύζι – αν η μέρα της είναι γεμάτη από σνακ – ή φρούτα εποχής, τα οποία συνδυάζει σε μία δροσιστικά πολύχρωμη φρουτοσαλάτα.

 

Zoe Saldana

(πηγή φωτογραφίας: @zoesaldana)

Πριν από μερικά χρόνια, αποφάσισε να ανατρέψει για λίγο τη διατροφική της καθημερινότητα και να μεταφέρει το πρωινό της σε ώρες βραδινές. Τα πάνω – κάτω. Έτσι, το smoothie της σερβίρεται κατά τις 7 το απόγευμα και συνοδεύεται συνήθως από avocado toast ή μία ομελέτα – αν μέσα στην ημέρα απολάμβανε μόνο τα σνακ της.

 

Kate Hudson

(πηγή φωτογραφίας: @katehudson)

Η άκρως γυμνασμένη μαμά προσέχει αρκετά τα φαγητά που καταναλώνει. Και αυτό, γιατί κυρίως τα ετοιμάζει με τα χεράκια της. Από το βραδινό της δεν λείπει το πράσινο smoothie της – ο καλύτερος τρόπος, για την ίδια, να “κλείσει” την ημέρα της- και μία μικρή μερίδα από το μεσημεριανό της.

 

Chrissy Teigen

Μπορεί να την έμαθες ως μοντέλο και κριτή αρκετών show στην Αμερική, όμως, η μεγαλύτερη της αγάπη δεν είναι καμία από τις δύο. Είναι η μαγειρική. Να ανακαλύπτει νέα συστατικά, να τα αναμειγνύει και να πειραματίζεται. Πάντως υπάρχει ένα πράγμα που δεν λείπει από το βραδινό της: το γάλα καρύδας, το οποίο συνοδεύει με λίγα φρούτα και λαχανικά.

And More