Adele: Η διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που τη βοήθησαν να χάσει 45 κιλά

Είναι από τις γυναίκες που θαυμάζεις για το ταλέντο τους. Η Adele έχει την ικανότητα να σε ταξιδεύει με τη φωνή της και να στρέφει την προσοχή σου στη ζωή της, όποτε η ίδια θέλει. Δεν της αρέσουν τα καλούπια, αν και η ίδια δεν μπόρεσε να τους ξεφύγει τόσο στην παιδική της ηλικία, όσο και στα πρώτα της χρόνια ως επαγγελματίας τραγουδίστρια. Σήμερα, νιώθει – και είναι – πιο ελεύθερη από ποτέ. Αναπνέει την ανεξαρτησία που της έδωσε η απόφαση της να αλλάξει. Σύζυγο, διατροφή, φίλους, ζωή. Εμείς θα επικεντρωθούμε στο δεύτερο. Γιατί, το Fitness Transformation της είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Πώς τα κατάφερε;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η διατροφή της
Μπορεί η αλλαγή στην εμφάνιση της να φαίνεται ταχύτατη, όμως, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Όπως δήλωσε και η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue, όσοι την βλέπουν στο δρόμο αδυνατούν να την αναγνωρίσουν και τη ρωτούν αν ακολούθησε μία εξαντλητική δίαιτα που ενδεχομένως να της κάνει κακό. Η ίδια το αρνείται. Η αλλαγή στη διατροφή της ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια, απλά φαίνεται ταχύτατη, χάρη στο γεγονός ότι η ίδια δεν μοιράστηκε αυτής την προσπάθεια στα social media. Έτσι, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους υποστήριζαν ότι ακολούθησε μία σκληρή δίαιτα τύπου Sirtfood. 

Με το άγχος να κυριαρχεί στην καθημερινότητα της, η Adele συνειδητοποίησε ότι πρέπει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα. Για να χαρεί τη ζωή της και την καθημερινότητα της με το γιο της. Έτσι, η διατροφή, ειδικά σχεδιασμένη για την ίδια από μία ομάδα έμπειρων διατροφολόγων, περιλάμβανε όλες εκείνες τις τροφές που μειώνουν το άγχος. Αβοκάντο, αβγά, φυσικοί χυμοί δεν λείπουν από το πρωινό και τα σνακ της. Το μεσημεριανό της είναι σπιτικό, με την ίδια να αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παλιά αγαπημένη της συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το Junk Food. Άπαχη πρωτεΐνη (κοτόπουλο, θαλασσινά, ψάρια), βραστά ή ψητά λαχανικά, αλλά και ιδιαίτερα συνοδευτικά με επιρροές από τις κουζίνες όλο του κόσμου συμπληρώνουν το κυρίως γεύμα της ημέρας. 

Στη βάση της διατροφικής της ρουτίνας, συναντάς το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το λάχανο, τα βατόμουρα, τη ρόκα, το τσάι τύπου matcha, τον κουρκουμά, το φαγόπυρο, αλλά επιτρέπει μικρές ποσότητες κόκκινου κρασιού και μαύρης σοκολάτας. Γιατί, μία ισορροπημένη διατροφή δεν αποκλείει τίποτα. Απλά, έχει τις σωστές ποσότητες και μερίδες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η γυμναστική της
Το μυστικό της όπλο στην προσπάθεια που ξεκίνησε να αδυνατίσει. Παίρνοντας την απόφαση ότι δεν μπορεί να αφήσει το άγχος να την επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό, η Adele δοκίμασε διάφορα είδη γυμναστικής μέχρι να καταλήξει στα αγαπημένο της. Και έκτοτε να τα κάνει σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue δήλωσε πως ο γυμναστής είναι ο άνθρωπος που βλέπει πιο πολύ μέσα στην ημέρα μετά το γιο της.

Reformer Pilates
Είναι η αγαπημένη άσκηση της Meghan Markle. Τώρα και της Adele. Τρεις φορές την εβδομάδα αρκούν για να ροκανίσει τους κοιλιακούς της, να βελτιώσει την ευλυγισία της και να γυμνάσει τα πόδια της. Και αυτή είναι μόνο η βροχή…

HIIT Workouts
Ο, Expert του είδους, Dalton Wangs (υπεύθυνος για το σώμα της Jennifer Lawrence), την έκανε να αγαπήσει αυτό το έντονο είδος άσκησης. Αερόβια υψηλής έντασης, ο μεταβολισμός παίρνει φωτιά και η Adele αποχαιρετά περιττά κιλά και άγχος.

Mixed Exercise
Της αρέσει να πειραματίζεται. Να δοκιμάζει νέα πράγματα, να υιοθετεί καινούριες συνήθειες και να κρατά ή να απορρίπτει. Έτσι, λοιπόν, επειδή η γυμναστική έχει γίνει η δική της ένοχη απόλαυση, η μέρα της ξεκινά με μία τριαντάλεπτη προπόνηση Box και ολοκληρώνεται με επίσης τριάντα λεπτά Spinning σε εσωτερικό χώρο. Όλα αυτά χωριστά από τις υπόλοιπες ασκήσεις. Ναι, τα αγαθά κόποις κτώνται. 

And More