Hailey Bieber: Τι προσέχει στη διατροφή της; Τα fitness μυστικά της που θες να μάθεις

Ο φακός τη λατρεύει. Εσύ και ο Justin Bieber επίσης. Μπορεί η Hailey Rhode Baldwin Bieber, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο της, να είναι μόλις εικοσιπέντε ετών, όμως, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και να γίνει ένα από τα κορίτσια που χαζεύεις το προφίλ τους στο Instagram πριν πέσεις για ύπνο ή μόλις ξυπνήσεις. Η Mrs. Bieber σε εμπνέει και εσύ θες να μάθεις όλο και περισσότερα από τα μυστικά της. Τι τρώει μέσα στην ημέρα; Πόσο συχνά γυμνάζεται και ποιες ασκήσεις είναι οι αγαπημένες της; Πώς διατηρεί την καλλίγραμμη φιγούρα της;

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η διατροφή της

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Μπορεί η ίδια να μην δηλώνει εξ’ ολοκλήρου χορτοφάγος, όμως, τα τελευταία χρόνια, η Hailey Bieber προσπάθησε και εν τέλει αφαίρεσε το κρέας από τη διατροφή της. Σήμερα, δηλώνει υπερήφανη pescetarian. Το κρέας δεν της λείπει καθόλου, αφού η ίδια, με τη βοήθεια ειδικού διατροφολόγου έχει προσθέσει όλες εκείνες τις τροφές που αναπληρώνουν την απουσία κρέατος και της προσφέρουν τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Μάλιστα, όπως μοιράστηκε και η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα, νιώθει καλύτερα από ποτέ. Γεμάτη ενέργεια και όρεξη.

Κάπως έτσι, η μέρα της ξεκινά με την απαραίτητη πρωτεΐνη, την οποία βρίσκει σε μία χορταστική ομελέτα με λαχανικά ή αυγά ποσέ. Απαραίτητο συνοδευτικό το δικό της πολύχρωμο smoothie. Μπορεί να μην είναι λάτρης των δημητριακών, όμως, είναι αδύνατο να πάει στις δουλειές της χωρίς να έχει απολαύσει προηγουμένως χυμό πέντε φρούτων: μήλο, μπανάνα, σταφύλι, αχλάδα και φυσικά… φράουλες. Στην Υγειά της!

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: σαλάτα με πράσινα λαχανικά, την οποία συνοδεύει με θαλασσινά της επιλογής της. Ναι, ο σολομός είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Άλλωστε, όπως και η ίδια λέει, είναι η τροφή που μαγειρεύεις πανεύκολα και απολαμβάνεις ευκολότερα. Αδυναμία της μία Veggie παραλλαγή της κλασικής Caesar’s Salad, χωρίς κρουτόν. Και αυτό γιατί το κορίτσι του Justin έχει δυσανεξία στη γλουτένη. Έτσι, αναγκάζεται να αποφύγει τροφές και γεύματα που κρύβουν τη συγκεκριμένη ουσία. 

Τέλος, το βραδινό της είτε εμπνέεται από το κυρίως γεύμα της ημέρας, είτε πρόκειται για ένα μπολάκι μακαρονάδας ολικής αλέσεως με κόκκινη σάλτσα. Κανένα ίχνος γλουτένης και εδώ.

Οι δύο βασικοί της κανόνες:

  • Καθόλου ζάχαρη και αλάτι στα γεύματα ή τον καφέ της
  • Άφθονο κρύο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η γυμναστική της

Όπως κάθε Fitness Girl που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και η Hailey Bieber έχει δοκιμάσει αρκετά είδη άθλησης, πριν καταλήξει στο αγαπημένο της. Επειδή στην παιδική της ηλικία παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα μπαλέτου, ξεκίνησε την fitness πορεία της από τις Pilates, καθώς, όχι μόνο τη γυμνάζει, αλλά της παρέχει και την απαραίτητη ευλυγισία. Επειδή αγαπάει την εξέλιξη και δεν αντέχει να μένει στάσιμη, η ίδια εξέλιξε αυτή της την αγάπη στην πιο Hot εκδοχή τους. Η υψηλή θερμοκρασία ενεργοποιεί ταχύτερα τη διαδικασία καύσης λίπους και οι μύες χαλαρώνουν στο διάστημα που πρέπει για να μην πιαστείς κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Παράλληλα, δηλώνει φανατική του Kick-Boxing, με τις προπονήσεις της να διαρκούν περίπου 30 λεπτά και να βρίσκονται στην ατζέντα της 3 φορές την εβδομάδα. Αυτά, όσον αφορά την αερόβια. Πέρα από το Box, η ίδια κάνει αρκετές ασκήσεις με αντιστάσεις. Δε θα τη δεις να σηκώνει πολλά κιλά στους ώμους της. Θα τη δεις, όμως, πολύ συχνά πάνω σε μία Bosu Ball. Εξάλλου, η ίδια θεωρεί ότι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να επιβιώνει και να αντέχει την καθημερινότητα είναι η ισορροπία. Well Balanced Girl.

Το φετινό καλοκαίρι, παραδόθηκε σε ένα ακόμη σπορ που σκέφτεται έντονα να συνεχίσει και το χειμώνα. Το SUP. Η ισορροπία πάνω σε σανίδα και κόντρα στο νερό υπόσχεται ότι ροκανίζει με τον καλύτερο τρόπο τους κοιλιακούς της, αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της. 

 

 

 

 

And More