Kendall Jenner: Τα fitness μυστικά της για τέλειο Bikini Body

Είναι ένα από τα κορίτσια που θαυμάζεις για την ομορφιά της. Και το σώμα της, το οποίο παρατηρείς κάθε φορά που κάνεις ανέμελη scroll down στο Instagram και εκείνη απλά φοράει το μπικίνι της. Θες να μάθεις τα μυστικά της, τι προσέχει στη διατροφή της, τι αποφεύγει, πόσο συχνά γυμνάζεται. Αλήθεια, ποια είναι τα fitness μυστικά της Kendall Jenner

Η διατροφή της
Αν και η ίδια υποστηρίζει, όπως και η αδερφή της, ότι δεν τηρεί κατά γράμμα ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, η πραγματικότητα έρχεται κάπως να την διαψεύσει. Η μέρα της ξεκινάει με ένα αρκετά πρωτεϊνούχο πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει μαγειρευτά αβγά με αβοκάντο και ένα μικρό μπολάκι γεμάτο από νιφάδες βρώμης. Δίπλα από αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα δυναμωτικό smoothie με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, οπωσδήποτε κανέλα, και λίγη πρωτεΐνη σε σκόνη. Μην ξεχνάς ότι χρειάζεται ενέργεια για τα καθημερινά Workout Sessions της.

Στο μεσημεριανό της πιάτο, θα βρεις άπαχη πρωτεΐνη (συνήθως μερίδα κοτόπουλου), συνοδευμένη με καστανό ρύζι ή λαχανικά, τα οποία γαρνίρει με άφθονα μπαχαρικά, αλλά και καυτερή sauce από μάνγκο. Άλλωστε, έχει μία αδυναμία στις έντονες γεύσεις με καταγωγή από την Λατινική Αμερική. Κάτι ανάλογο δεν φαίνεται να ισχύει για το τελευταίο γεύμα της ημέρας, το οποίο το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει με όλη της την καρδιά. Πίτσα σε μία πιο light εκδοχή, sushi nights δίπλα στην πολυτελή της πισίνα, λίγο λευκό κρασί υπό το φως του ηλίου που δύει και αγκαλιάζει το Malibu. 

Ποιες είναι οι ατασθαλίες της;
Τα πετυχημένα μοντέλα δεν έχουν cheat days. Νομίζεις. Άνθρωποι είναι και αυτοί. Στην περίπτωση της Kendall, οι διατροφικές ατασθαλίες συγκεντρώνονται σε μία κούπα δροσιστικού παγωτού κάθε στιγμή του χρόνου και στην τραγανότητα μερικών chips, τα οποία για να απολαμβάνει με λιγότερες τύψεις ψήνει στο φούρνο ή απλά χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη τα λαχανικά της.

Η γυμναστική της
Ναι, ενδίδει στις διατροφικές της απολαύσεις και ικανοποιεί τις γαστρονομικές της αμαρτίας, όμως, για να τις εξαφανίσει φροντίζει να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση για περίπου 45 λεπτά. Έτσι, κρατά τον μεταβολισμό της ενεργοποιημένο και το σώμα της καίει τις περιττές θερμίδες κάθε μέρα.

Πριν καν σερβιριστεί το πρωινό της, η ίδια έχει ήδη απολαύσει ένα Spinning Class διάρκειας 20 λεπτών. Αν δεν έχει όρεξη για.. ποδήλατο, τότε φοράει τα αθλητικά της και αρχίζει το τρέξιμο στους δρόμους της Καλιφόρνια. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, ακολουθεί κατά γράμμα, το πρόγραμμα, που της ετοίμασε, μετά από πολλή μελέτη, ο Personal Trainer της, Gunnar Peterson. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ένα Boxing Class, στο οποίο αποφορτίζεται και απελευθερώνει όλη την ένταση που της προκαλεί η δουλειά, ενώ οι ασκήσεις που έχει δημιουργήσει ο Gunnar για τους κοιλιακούς της είναι κάτι παραπάνω από εξαντλητικές. Γιατί, τα six pack κόποις κτώνται. 

Τελευταία, δοκίμασε μία νέα μορφή αερόβιας άσκησης, που μπορεί στην αρχή να την κούρασε, όμως, γυμνάζει κάθε μυ του σώματος της σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα. Το τένις. Και, όπως δήλωσε και ο προπονητής, τα πάει περίφημα. 

And More