Lily Collins: Τι προσέχει στη διατροφή της η πρωταγωνίστρια του “Emily In Paris”; Πόσο συχνά γυμνάζεται;

Είναι το κορίτσι που μονοπωλεί τα τηλεοπτικά σου βράδια, αφού με το “Emily In Paris” κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση στο τηλεκοντρόλ σου. Η Lily Collins ενσαρκώνει την Emily, ζει την παιχνιδιάρικη της ζωή στο Παρίσι, αποκτά νέες φίλες και παράλληλα φροντίζει τον εαυτό της σε μερικά Fitness Rooms. Γιατί, η 31χρονη κόρη του Phil Collins μπορεί να επωφελείται από μερικά θαυματουργά γονίδια, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν προσέχει τη διατροφή της. Ποια είναι τα μυστικά της;

(@lilyjcolins)

Η διατροφή της

Η Lily επιδιώκει τόσο στη ζωή της, όσο και στη διατροφή της μία λέξη – κλειδί: την ισορροπία. Έτσι, μπορεί κατά καιρούς να έχει δοκιμάσει μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα δίαιτας, αλλά και να ακολουθήσει ένα καθαρά vegan διατροφικό πρόγραμμα, όμως, πάντα επιστρέφει σε εκείνο το μενού, που όχι μόνο δεν αποκλείει καμία διατροφική ομάδα, αλλά περιλαμβάνει συνδυασμούς τροφών, που τη βοηθούν να διατηρεί τη φιγούρα της.

Τελευταία, ακολουθώ την μέθοδο του Clean Eating. Προσπαθώ να απολαμβάνω τις τροφές στη φυσική τους μορφή, για αυτό επιλέγω αρκετά βιολογικά προϊόντα. Όπως καταλαβαίνετε, έχω αφαιρέσει εντελώς από την καθημερινότητα μου τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα αναψυκτικά, εκτός από τη σόδα. Μου αρέσει να απολαμβάνω φρέσκα φρούτα και λαχανικά, θαλασσινά, ενώ δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου στο… κοτόπουλο. Αποφεύγω το κόκκινο κρέας, ενώ τα σνακ μου έχουν πάντα ξηρούς καρπούς ή κινόα, που είναι ιδιαίτερη θαυματουργή.” δηλώνει στο περιοδικό “Shape USA”.

Πόσο συχνά μαγειρεύει;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ξεκάθαρη: “όσο πιο συχνά μπορεί”. Γιατί, με τον τρόπο αυτό, γνωρίζει καλύτερα τα υλικά που χρησιμοποιεί και ετοιμάζει το αγαπημένο της πολύσπορο ψωμί ολικής αλέσεως, ακολουθώντας τη συνταγή που έμαθε από τη γιαγιά της. 

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί;

Πιστή στη δίαιτα της, όμως, όταν η Lily κάνει night-out, δεν μπορεί να μην ενδώσει σε ένα λαχταριστό γλυκό με σοκολάτα – αδυναμία τόσο δικιά της, όσο και του μπαμπά της.

(@lilyjcolins)

Η γυμναστική της 

Είμαι Ιχθύς, αγαπώ το υγρό στοιχείο, οπότε το άθλημα που μπορώ να παρακολουθώ – και να εξασκώ- με τις ώρες δεν είναι άλλο από την κολύμβηση” δηλώνει στο περιοδικό Shape και κάπως έτσι ξεκινάει να περιγράφει τη δική της σχέση με τη γυμναστική.

Προσπαθεί να γυμνάζεται συνολικά 4 φορές την εβδομάδα, όμως, πλέον, η Lily έχει απαλλαγεί από ένα άγχος που ίσως δημιουργείται και σε σένα: του να κάνει skip σε μία της προπόνηση, όταν οι υποχρεώσεις της “κρύβουν” ταξίδια και πολύωρα γυρίσματα. Όσον αφορά την αερόβια προπόνηση της, αυτή μοιράζεται ως εξής: δύο φορές την εβδομάδα ξεκινάει την μέρα της με κολύμπι, ενώ τις υπόλοιπες δύο φοράει τα αθλητικά της και τρέχει στους δρόμους της πόλης, με την ειδικά σχεδιασμένη Playlist να της δίνει όρεξη και θέληση να συνεχίσει.

«Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να είμαι ενεργή με κάποιο τρόπο κάθε μέρα: Η γυμναστική είναι η δική μου ευκαιρία να εξαφανιστώ και να είμαι στον κόσμο μου. Με τη μουσική, μπορώ να αντέξω ακόμα και τις πιο σκληρές ασκήσεις και αμέτρητα ροκανίσματα κοιλιακών. Ακόμα και τα squats, τα οποία με ζορίζουν αρκετά», υπογραμμίζει.  

And More