Adele: Έτσι, έχασε 45 κιλά και έγινε μία (εντυπωσιακή) άλλη!

Τη θαυμάζεις για τα τραγούδια της. Για τη φωνή της. Για το ηχόχρωμα της, που εντυπωσιάζει και ταξιδεύει. Έψαχνες να κλείσεις εισιτήρια, για να την απολαύσεις σε μία από τις συναυλίες της στο εξωτερικό. Να τη δεις να ερμηνεύει το “Rolling In The Deep”, το “Someone Like You”. Να σου υπενθυμίσει ότι “Hello, It’s Me!”. Φράση που της ταιριάζει γάντι. Η παραλλαγή της, “Hello, It’s New Me!” ακόμα περισσότερο. Γιατί, η Adele άλλαξε. Όχι στο ταλέντο. Στην εμφάνιση. Έχασε 45 ολόκληρα κιλάΗ νέα της εικόνα δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Το ήθελε. Το έβαλε σε πρόγραμμα. Προσπάθησε σκληρά. Τα κατάφερε!

Ήθελα να αδυνατίσω, επειδή επιθυμούσα το παιδί μου να έχει ένα υγιές πρότυπο στο σπίτι. Να μάθει τα θετικά του να είσαι υγιής από εμένα. Πείσμωσα, δυσκολεύτηκα, αλλά, πλέον, είμαι σε καλό δρόμο.” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Πώς τα κατάφερε;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα βρεις σε ιατρικά sites, η Adele υιοθέτησε τη δίαιτα μορφής Sirtfood. Πρόκειται για ένα διατροφικό πλάνο, του οποίου τη βάση συνθέτουν οι πρωτεΐνες. Συγκεκριμένα, σε πρωτεΐνες, τύπου sirtuins, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με τα κύτταρα του οργανισμού, τη δομή τους και το μεταβολισμό. Στη βάση της διατροφικής της ρουτίνας, συναντάς το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το λάχανο, τα βατόμουρα, τη ρόκα, το τσάι τύπου matcha, o κουρκουμάς, το φαγόπυρο, αλλά επιτρέπει μικρές ποσότητες κόκκινου κρασιού και μαύρης σοκολάτας. Γιατί, φίλη μου, μία ισορροπημένη διατροφή δεν αποκλείει τίποτα.

Όμως, η δίαιτα της παραμένει σκληρή. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Όπως περιγράφει ο διατροφολόγος της, Glen Matten, σε συνέντευξη του, για να δεις αποτέλεσμα, πρέπει να μοχθήσεις πολύ. Για τρεις ημέρες, καταναλώνεις μόλις 1.000 θερμίδες την ημέρα, οι οποίες συμπληρώνονται με φυσικούς χυμούς και βιταμίνες. Μετά το πέρας αυτής της δύσκολης περιόδου, οι θερμίδες αυξάνονται στις 1.500. Μόλις δεις την πρώτη αλλαγή στο σώμα σου, οι μερίδες μεγαλώνουν. Όχι, όμως, ιδιαίτερα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele BR🇧🇷 (@iloveadele_br) στις

Παράλληλα, η ίδια, ούσα θαρραλέα, αποφάσισε να εντάξει στη ζωή της, τη γυμναστική.

Στην αρχή, ήταν αρκετά διστακτική. Δεν ήταν ιδιαίτερα θετική στο να υιοθετήσει μία Fitness Routine. Πίστευε ότι δε θα τα κατάφερνε. Ότι θα μπορούσε να βρει κάτι μέσα σε αυτή τη διαδικασία που να την κάνει χαρούμενη. Μετά τον πρώτο μήνα, όμως, ήξερε ότι αυτός είναι ο τρόπος ζωής που θέλει να ακολουθήσει. Η Adele άλλαξε. Η νοοτροπία της ήταν διαφορετική.” αποκαλύπτει ο προσωπικός της γυμναστής σε συνέντευξη του.

Σήμερα, τρεις φορές την εβδομάδα, θα τη βρεις σε ένα Fitness Room, να γυμνάζεται 60 λεπτά τη φορά. Η προπόνηση της, συνδυάζει ασκήσεις τύπου cardio, κυκλική προπόνηση και Pilates. Το απολαμβάνει. Την κάνει να χαμογελά. Να χαίρεται, όταν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Well Done, Adele!

And More