Adriana Lima: Το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά

Εσύ όταν ακούς το ονοματεπώνυμο Adriana Lima ποια εικόνα σχηματίζεται στο μυαλό σου; Εμένα ενός απίστευτα καλλίγραμμου αγγέλου, που κάθε της βήμα εντυπωσιάζει και αφήνει εμάς τους υπόλοιπους στήλη άλατος. Πάντως, στη διατροφή της δεν θα βρεις ίχνος αλατιού. Ούτε του άλλου λευκού συστατικού που αυξάνει τις θερμίδες ενός πιάτου: τη ζάχαρη. Ποια άλλα μυστικά έχει, για να μεταμορφώνεται κάθε χρόνο στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, αποδεικνύοντας ότι ένα Βραζιλιάνο μοντέλο με πειθαρχία μπορεί να αναδειχθεί στην ομορφότερη γυναίκα παγκοσμίως;

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις

 

Η διατροφή της

Το κορίτσι που ξέρει από πολύ μικρή ηλικία τι εστί ισορροπημένη διατροφή, δεν κρύβει την αδυναμία της στα φρούτα και τα λαχανικά. Εξάλλου, είναι ο πιο υγιεινός και θρεπτικός τρόπος να αδυνατίσεις. Εμφανίζονται στο διατροφικό της πλάνο δύο φορές μέσα στην ημέρα, είτε στη φυσική τους μορφή, είτε ως δροσιστικά smoothie.

Η μέρα της ξεκινά με ένα άκρως χορταστικό πρωινό: πλιγούρι βρώμης με σταφίδες και δύο ασπράδια αβγών ή απλά μερικές νιφάδες βρώμης με γιαούρτι και μέλι. Τα συνοδεύει με Καπουτσίνο Latte, αφού ανήκει στα μοντέλα που “ορκίζονται” στις ευεργετικές ιδιότητες του καφέ και για αυτό δεν τον αποχωρίζονται.

Το μεσημεριανό της πιάτο περιλαμβάνει μία μερίδα καθαρής ζωικής πρωτεΐνης, όπως παραδείγματος χάρη ένα κομμάτι στήθος κοτόπουλου, ενώ στην άλλη πλευρά του πιάτου θα βρεις λαχανικά, μαγειρεμένα στον ατμό ή στο φούρνο με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο.

Μόλις ο καιρός γίνει απογευματινός, η Adriana Lima ετοιμάζει το δικό της smoothie για αποτοξίνωση και επίπεδη κοιλιά. Pause. Σου έχω βρει την συνταγή, για αυτό, πριν κάνεις scroll down, χαρτί και μολύβι στο χέρι, για να την καταγράψεις.

Υλικά:

  • 1/2 αβοκάντο
  • 1 φλ. νερό ή 1 φλ. γάλα χωρίς λιπαρά ή 1/2 φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
  • Λίγο μέλι για τη γεύση

Εκτέλεση:

  • Χτύπησε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι και σέρβιρε σε ένα ποτήρι με πάγο.

Για ενδιάμεσα σνακ, η ίδια επιλέγει μερικά sticks καρότου ψητά ή απλά ροδέλες αγγουριού και μελιτζάνας, τις οποίες έχει απλά περάσει από το grill.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις

 

Η γυμναστική της

Φυσικά, το αποτέλεσμα που παρατηρείς και θαυμάζεις σε κάθε της εμφάνιση με μαγιό, δεν οφείλεται μόνο στη διατροφή της. Το πρώην αγγελάκι γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέρχεσαι σε εξοντωτικές προπονήσεις. Έτσι, τρεις φορές την εβδομάδα συμμετέχει σε Boxing Classes, τα οποία, όπως υποστηρίζει και η ίδια, εκτός από την εντυπωσιακή καύση λίπους που της προσφέρουν, την ηρεμούν και την αποφορτίζουν από την ένταση της ημέρας.

Την ίδια στιγμή, αλλά σε διαφορετικές ημέρες μέσα στην εβδομάδα, δοκιμάζει την ευλυγισία σε ασκήσεις που ξεκινούν από Yoga και ολοκληρώνονται με ένα σύντομο Spinning Class ή ένα σετ προπόνησης (15 λεπτά) με σχοινάκι. Ουφ!

Παράλληλα, η Adriana, δεν ξεχνά τον τόπο που μεγάλωσε, για αυτό και αρκετά συχνά παρακολουθεί μαθήματα Capoeira, του κατεξοχήν βραζιλιάνικου χορού. Εξάλλου, είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Τέλος, δύο φορές την εβδομάδα (συνήθως τις απογευματινές ώρες), το διάσημο μοντέλο εκτελεί διάφορες ασκήσεις με αντιστάσεις, τις οποίες σχεδίασε ο Personal Trainer της αποκλειστικά για εκείνη. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των κοιλιακών – το παρατηρείς -, τους οποίους ροκανίζει συνολικά πάνω από 100 φορές ανά προπόνηση.

She sweats a lot for that body!

And More