Αδυνάτισμα: Τα μυστικά που έχουν να σου δώσουν οι διάσημες

Είναι η περίοδος που θες να χάσεις κιλά. Εκείνα των διακοπών που όσο εύκολα προστίθενται στη σιλουέτα σου, τόσο δύσκολα σε αποχωρίζονται. Για αυτό, σκέφτεσαι – αν δεν έχει ήδη αποφασίσει – να ξεκινήσεις γυμναστική, να δοκιμάσεις μία νέα δίαιτα, να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου. Όλα αυτό, όμως, από Σεπτέμβρη… Μέχρι τότε, τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μερικά diet tips από (υπερβολικά) διάσημα και καλλίγραμμα κορίτσια, που ξέρουν πολύ καλά πώς να προσέχουν τη γραμμή τους. Τι συμβουλές έχουν να σου δώσουν; 

 

Gwyneth Paltrow

Η σταρ που μελετάει, εξελίσσεται και δοκιμάζει τα wellness trends περισσότερο από κάθε άλλη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Για να αδυνατίσει, η ίδια ακολουθεί ένα ιδιαίτερο διατροφικό πλάνο τεσσάρων ημερών, κατά τις οποίες καταναλώνει μικρότερες μερίδες από τα αγαπημένα της φαγητό, εκτός από το κρέας και ξεχνά τι θα πει ζάχαρη στον καφέ, αλλά και αλάτι στη σαλάτα.

 

Salma Hayek

Μόλις επιστρέψει από την Πάρο, η πετυχημένη ηθοποιός γνωρίζει τι θα κάνει, για να χάσει τα ένα – δύο κιλάκια που ίσως της πρόσθεσαν τα ελληνικά φαγητά. Για τρεις ημέρες, θα ετοιμάζει χυμούς από φράουλα, πεπόνι, καρπούζι, ακτινίδιο και πορτοκάλι και θα απολαμβάνει τη δροσιά τους τόσο την ώρα του δεκατιανού, όσο και κατά το απογευματινό διάστημα.

 

Elle Macpherson 

“Κόψε το αλκοόλ και δημιούργησε συνδυασμούς τροφών που να έχουν λίγες θερμίδες και να σου παρέχουν βιταμίνες. Μην ξεχνάς να βουρτσίζεις συχνά τα δόντια σου, αφού έτσι θα ξεγελάσεις τον εγκέφαλο σου και θα πεινάς λιγότερο” σου λέει το “The Body”.

 

Heidi Klum

Το μυστικό της χωράει σε ένα γυάλινο μπουκάλι με μηλόξυδο. Τα οφέλη; Ενίσχυση της απώλειας βάρους, μείωση της αρτηριακής πίεσης και καταπολέμηση των περιττών τοξινών. Άσε που μπορείς να το προσθέσεις και στη σαλάτα σου, αρκεί να προσέξεις την ποσότητα.

 

Gisele

Όταν η Gisele βλέπει τον αριθμό στη ζυγαριά να “ανεβαίνει” – λίγο, όχι απαραίτητα πολύ – αρχίζει τα καυτερά φαγητά. Εκείνα που έχουν λίγες θερμίδες, αλλά ενεργοποιούν το μεταβολισμό και καίνε το λίπος, πριν καν πεις “τσίλι”.

 

Jessica Biel

Η Mrs. Timberlake αγαπάει τα μπαχαρικά και τα βιολογικά προϊόντα. Πέρα από το γεγονός ότι μαγειρεύει μόνη της τα φαγητά που απολαμβάνει, καθώς έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα συστατικά και τις ποσότητες αυτών που χρησιμοποιεί, ρίχνει λίγα μπαχαρικά από πάνω, για να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό της, όσο ο Justin της φωνάζει “Spice It Up”.

 

Margot Robbie

Η “I, Tonya” προσέχει την – άκρως εντυπωσιακή – της σιλουέτα, ετοιμάζοντας τα σνακ της ημέρας από το προηγούμενο βράδυ, καθώς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα… τσιμπολογήματα. Επίσης, αντικαθιστά τα ζυμαρικά με υδατάνθρακες ολικής αλέσεως σε περιορισμένη ποσότητα, παρακαλώ.

 

Miranda Kerr

Μπορεί να μην μοιράζεται συχνά τα μυστικά της, όμως, όταν το κάνει η γλώσσα τρέχει… ροδάνι. Και ίσως γάλα καρύδας. Πρόκειται για το προϊόν, με το οποίο αντικαθιστά τα γαλακτοκομικά, όταν θέλει ο αριθμός στη ζυγαριά να πάρει την… κατιούσα.

 

Lady Gaga

Δεν θα μπορούσε ούτε το diet tip της να είναι κάτι το αναμενόμενο. Και δεν είναι, όπως η ίδια, που μόνο τετριμμένη δεν την λες. Πολλή γυμναστική αλλά μετά την προπόνηση ένα ποτήρι whiskey είναι ό,τι πρέπει για την Mrs. Gaga, για να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά.

And More