Alessandra Ambrosio: Το καλλίγραμμο “αγγελάκι” μοιράζεται τα fitness μυστικά του

Μοντέλο, επιχειρηματίας, μητέρα δύο παιδιών και το πιο πετυχημένο αγγελάκι της Victoria’s Secret. Μπορεί να βρίσκεται ένα κεράκι μακριά από τα… 40, η Alessandra Ambrosio ξέρει, όμως, πώς να σαγηνεύει τα βλέμματα όλων. Μικρών και μεγάλων. Αγοριών και κοριτσιών. Λες η καταγωγή της από την εξωτική Βραζιλία να βοηθάει; Η ίδια υποστηρίζει ότι όλα είναι θέμα πειθαρχίας και υπομονής. Γιατί, τα αγαθά κόποις κτώνται. Και η Alessandra το γνωρίζει πολύ καλά. Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται; Τι τρώει καθημερινά; Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Για να δούμε…

Η διατροφή της 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

Από μικρή, θυμάσαι τη μαμά σου να σου υπενθυμίζει ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Τελικά, το πρωινό θρέφει… Super-Models. Στο λέει και η Ambrosio. Θα την αμφισβητήσεις;

“Το πρωινό μου γεύμα είναι πολύ θρεπτικό και νόστιμο. Συνήθως απολαμβάνω βραστά αβγά με λάδι καρύδας και μισό αβοκάντο. Ένα υγιεινό πιάτο που με διατηρεί όμορφη και λαμπερή δηλαδή. Ξέρω ότι η πρωτεΐνη σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτη για πολλές ώρες, οπότε δε λείπει από κανένα γεύμα της ημέρας μου. Ούτε και από το πρωινό. Φυσικά, πάντα το συνοδεύω με ένα μεγάλο φλιτζάνι από τον αγαπημένο μου καφέ.” εκμυστηρεύεται…

Το μεσημεριανό της πιάτο είναι πράσινο και γεμάτο με φυλλώδη λαχανικά, τα οποία πρώτα πλένει σε ζεστό νερό. Μέσα στη σαλάτα της, θα βρεις ψητό κοτόπουλο ή θαλασσινά, τα οποία δροσίζει με λίγο φρέσκο λεμόνι. Για βραδινό, η Alessandra, αν είναι σπίτι της, προτιμάει μερικές μπουκίτσες κοτόπουλου, τις οποίες συνοδεύει με σπιτική BBQ sauce, σε συνταγή της μαμάς της από την Βραζιλία παρακαλώ. Όταν βρίσκεται σε σπίτι φίλων ή σε ένα εστιατόριο, η επιλογή της είναι μία: sushiΤα ενδιάμεσα snacks της είναι γεμάτα από… υγεία: δέκα ανάλατα αμύγδαλα, φρούτα εποχής και δροσερά smoothies που της προσφέρουν την αποτοξίνωση και τις φυτικές ίνες που ο οργανισμός της αποζητά.

Παρά την προσεκτική της δίαιτα, υπάρχει ένα γλυκό, στο οποίο ακόμα και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα δεν μπορεί να αντισταθεί: το Red – Velvet Cake.

Η γυμναστική της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

Πριν σου αποκαλύψω τα Workout secrets της, θέλω να κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το κορίτσι που βλέπεις μπροστά σου δεν ήταν καθόλου Fan των προπονήσεων, μέχρι να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret. Τι μας διδάσκει αυτό; Ότι αν θέσεις έναν στόχο, μπορείς να τα καταφέρεις.

Η Alessandra αγαπά τις Cardio προπονήσεις της. Συνήθως, τρέχει καθημερινά για περίπου 30 λεπτά, ενώ, όταν η ρουτίνα την κουράζει, επιλέγει κάτι λίγο πιο extreme: ορειβασία στο βουνό ή κολύμπι στην προσωπική της πισίνα. Επίσης, επειδή αγαπά τη φύση, μία βόλτα στο δάσος την αναζωογονεί.

Φυσικά, από την προπόνηση της, δεν απουσιάζουν οι ασκήσεις με αντιστάσεις. Αμέτρητες επαναλήψεις για να “ροκανίσει” τους κοιλιακούς της, ασκήσεις με βάρη και λάστιχα, για να αποκτήσουν τα χέρια και οι γλουτοί της την επιθυμητή γράμμωση.

Τέλος, η μέρα της ολοκληρώνεται, όπως ακριβώς αρχίζει: με τριάντα λεπτά ασκήσεις Yoga, που ενδυναμώνουν σώμα και πνεύμα, αλλά και μερικές διατάσεις, για να αποφορτιστεί και να αποφύγει τους τραυματισμούς.

And More