Alexa Chung: Το -όχι και τόσο λιτοδίαιτο- πρωινό της και η γυμναστική που την κρατάει σε φόρμα

Η Alexa Chung έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της σημάδι στο χώρο της μόδας, αφού στο παρελθόν ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ενώ στο παρόν είναι μια πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια. Το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της είναι το αψεγάδιαστο στιλ της με τις vintage επιρροές. Το δεύτερο πράγμα όμως που παρατηρείς και θαυμάζεις είναι τα τόσο λεπτά και καλλίγραμμα πόδια της που “συνοδεύονται” από έναν αδύνατο κορμό και -φυσικά- ένα πανέμορφο πρόσωπο.

Βλέποντας αυτό το σώμα, πολλές φορές μας έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες: Τρώει; Δεν τρώει; Γυμνάζεται; Στερείται; Ή μήπως όλα αυτά είναι ένα αποτέλεσμα καλών γονιδίων; Καταρχήν, θέλω να σου πω ότι πριν γράψω αυτό το θέμα τσέκαρα στο internet πως είναι οι γονείς της Alexa και με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι το καλλίγραμμο σώμα της δεν είναι θέμα γονιδίων. Οπότε ας περάσουμε να δούμε τι τρώει και ποιο είδος γυμναστικής επιλέγει να κάνει και διατηρείται σε αυτά τα κιλά.

Η βάση της διατροφής της
Ένα σημαντικό στοιχείο που δεν ξέραμε μέχρι στιγμής για την Alexa είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή. Αυτό σημαίνει ότι δεν τρώει κρέας και ότι αποφεύγει το ζωικό λίπος.

Το αγαπημένο της πρωινό
Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, η Alexa τα περισσότερα πρωινά θα απολαύσει ή ένα κρουασάν με αμύγδαλα ή ποσέ αυγό σε ψωμί, συνοδευμένο με σπανάκι και τυρί. Αυτές είναι οι αγαπημένες της επιλογές που τη διατηρούν χορτάτη και της προσφέρουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Τα αγαπημένα της σνακ
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η σχεδιάστρια, δεν κάνει ποτέ skip τα σνακ. Ποιες είναι οι επιλογές της; Και πάλι δεν θα το πιστέψεις! Η ίδια αποκάλυψε ότι τρελαίνεται για cupcakes και μούσλι, τα οποία απολαμβάνει σαν ενδιάμεσο γεύμα.

Πίνει πολλά υγρά…
Οι ειδικοί λένε ότι τα υγρά (νερό, καφές, τσάι) είναι απαραίτητα για έναν γρήγορο μεταβολισμό και ένα υγιές σώμα. Για αυτό το λόγο η Alexa πίνει άπειρα φλιτζάνια πράσινου τσαγιού και πολλούς καφέδες, που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Τι απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από διατροφικές διαταραχές
Πολλοί άνθρωποι έχουν κατηγορήσει την Alexa ότι πάσχει από ανορεξία, ότι δεν τρώει και ότι το αποτέλεσμα που όλοι βλέπουμε είναι ένα “έργο” που έχει προέλθει από τις στερήσεις. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα έχουν ειπωθεί και υποστηρίζει τον εαυτό της λέγοντας πως προσπαθεί να τρέφεται όσο πιο σωστά γίνεται.

Extra Info
Η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι όταν αγχώνεται χάνει αρκετό βάρος. Βέβαια, η μαμά της είναι πάντα δίπλα της, τη στηρίζει και προσέχει η διατροφή της Alexa να είναι σωστή και ισορροπημένη.

Η γυμναστική της
Η Alexa δήλωσε ότι ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά όταν συνειδητοποίησε πως έφτασε… 30! Όταν ζούσε στη Νέα Υόρκη παρακολουθούσε μαθήματα Gyrotonic, αλλά αυτό τη βοηθούσε περισσότερο στη στάση του σώματος, παρά στη γράμμωση. Έτσι ξεκίνησε σε καθημερινή βάση μαθήματα μπαλέτου με τη Mary Helen Bowers.

Όταν χρειάστηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο συνέχισε να κάνει τις ίδιες ασκήσεις μόνη της και να περπατάει καθημερινά για πολύ ώρα.

And More