Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της Bella Hadid στο party του Dior!

Πριν λίγες μέρες έγινε το party του οίκου Dior μετά και το couture show στο Παρίσι. Και η Bella Hadid που είναι μούσα του οίκου δεν θα μπορούσε να λείπει. Εκεί, λοιπόν, είδαμε α) την Bella Hadid να υποστηρίζει την τάση του free the nipple που λίγες μέρες πριν σου είχαμε γράψει ότι επρόκειτο να είναι huge το 2017. Και στο είχαμε γράψει εδώ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bella Hadid (@bellahadid) στις


Αν, λοιπόν, δεν έκανες αποκλειστικά focus στο φόρεμά της Bella Hadid και κοιτούσες και παραπάνω θα πρόσεχες ότι είχε και ένα υπέροχο μακιγιάζ το οποίο οφείλονταν στην make up artist Sabrina Bedrani η οποία εξήγησε την τεχνική, την ιδέα πίσω από το look αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο Hollywood Life. Και εμείς σε εσένα…

“Ήθελα να διατηρήσω το πρόσωπό της όμορφο και fresh με ένα hint από φως και γκρι λάμψεις στο κινητό βλέφαρο. Αφού προετοίμασα την επιδερμίδα της με το Dreamskin Advanced, έδωσα ομοιοχρωμία στο πρόσωπό της με το Diorskin Forever Foundation και το Diorskin Star Concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια. ‘Επειτα, χρησιμοποίησα την πούδρα Diorskin Nude Air Glow για να τονίσω ψηλά τα ζυγωματικά της και το Diorskin Nude Air Luminizer για να ενισχύσω τη φυσική λάμψη ψηλά στα μάγουλα και την κορυφή της μύτης.

Για τα μάτια της χρησιμοποίησα την παλέτα 5 Couleurs Eyeshadow Palette στην απόχρωση Versailles. Έπειτα, πολύ ελαφρά τόνισα την ρίζα των βλεφαρίδων της με την ασημί απόχρωση κάνοντάς την blending στις εξωτερικές γωνίες και διατηρώντας ανοδική διάθεση. Επίσης, πρόσθεσα ένα touch από το Diorshow Fusion Mono Eyeshadow στην απόχρωση Mirror στις κόγχες των ματιών και κατά μήκος της ρίζας του κάτω βλεφάρου για να προσθέσω περισσότερη λάμψη. Ολοκλήρωσα απλώνοντας το Diorshow Maximizer 3D και μια στρώση Diorshow Mascara. Για τα χείλη της χρησιμοποίησα το Diorific Lipstick στην απόχρωση Glory και το Lip Gow από πάνω.

Παρακάτω, αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν:
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ:
Capture Totale Dreamskin Advanced (λανσάρεται τον Φεβρουάριο του 2017)
Diorskin Nude Air Luminizer Powder #001
Diorskin Nude Air Glow Powder #002 Fresh Light
Diorskin Forever Foundation #020 Light Beige
Diorskin Star Concealer #002 Beige
ΜΑΤΙΑ:
Diorshow Maximizer 3D Triple Volume Plumping Lash Primer
Diorshow Fusion Mono Eyeshadow #621 Mirror
Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette #566 Versailles
Diorshow Mascara #090 Pro Black
Diorshow Brow Styler #001 Universal Brown
ΧΕΙΛΗ:
Dior Addict Lip Glow #001
Diorific Lipstick #005 Glory

Read More

And More