Amber Heard: “1 κιλό για μια γυναίκα στον κανονικό κόσμο μετράει για 7 σε μια ηθοποιό”

Έχει ανακηρυχθεί ως sexy girl ουκ ολίγες φορές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η Amber Heard ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, πριν την κερδίσει η υποκριτική. Τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της μετά τη συμμετοχή της στο “Μεθυσμένο Ημερολόγιο” (Rum Diary) και κυρίως για το γεγονός πως είναι το νέο αμόρε του Δον Ζουάν, Johnny Depp.

Αυτές τις ημέρες η όμορφη Amber Heard γυρίζει τη νέα ταινία The Adderall Diaries, στο πλευρό του James Franco. Τι είναι όμως αυτό που την κάνει να αισθάνεται μια μόνιμη πίεση σε σχέση με το βάρος της, από την ημέρα που μπήκε στην οικογένεια του Hollywood; Ποιο είναι το αγαπημένο της υγιεινό σνακ και πιο το απαγορευμένο στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί; Τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα και γιατί πιστεύει πως πρέπει να βρίσκει κανείς χρόνο για να γυμνάζεται;

Τα fitness μυστικά της 28χρονης που έχει κλέψει την καρδιά του Johnny αποκαλύπτονται εδώ.

/
Δες τις αναλογίες των επωνύμων με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Hollywood! Μια περίεργη πόλη
Η Amber μιλά στο περιοδικό Playboy για τις δυσκολίες που της προκαλεί η εμμονή των… κατοίκων του Hollywood: “Όπως τα περισσότερα κορίτσια, συνεχώς πρέπει να προσέχω το βάρος μου, γιατί αν δεν το έκανα, οι καμπύλες μου θα έβγαιναν πιο μπροστά από μένα. Έχω κάποιες καμπύλες από τη φύση μου, όπως οι περισσότερες γυναίκες, αλλά δυστυχώς, όχι όπως οι περισσότερες γυναίκες στο Hollywood. Θεωρούμαι curvy μόνο στο Hollywood. Είναι μια περίεργη πόλη” αναφέρει.

Όπως εξηγεί, μπορεί για τον κόσμο εκεί έξω να θεωρείται αδύνατη, όμως η οπτική είναι διαφορετική στα ενδότερα της showbiz. “Κάθε κιλό για μια γυναίκα στον κανονικό κόσμο, μετρά για επτά κιλά για μια ηθοποιό” αναφέρει με έκδηλη την… αγωνία.

Πάντως η Amber σημειώνει πως δεν είναι στις προθέσεις της να θέσει περίεργα πρότυπα για τις γυναίκες. “Δεν θέλω να δώσω την αίσθηση πως όλες οι γυναίκες πρέπει να δείχνουν σαν 14χρονα αγόρια. Δεν θέλω να προσθέσω αυτό το βάρος στα νέα κορίτσια. Αλλά στο Hollywood, υπάρχει μια μόνιμη πίεση να έχεις μια συγκεκριμένη εμφάνιση” σημειώνει.

/

Η Amber και η μαγειρική…
Η Amber προτιμά να μαγειρεύει, ακόμη και όταν δουλεύει ατελείωτες ώρες. “Μαγειρεύω συνέχεια, ετοιμάζω όλα τα γεύματα μόνη μου όταν είμαι στο σπίτι. Και όταν είμαι σε κάποια άλλη πόλη, επιλέγω δωμάτια που έχουν κουζίνα για να μπορώ να μαγειρεύω” αναφέρει.

Οι επιλογές της είναι σαφώς healthy, με σαλάτες και άπαχη πρωτεΐνη να είναι στην πρώτη γραμμή. “Το βασικό πιάτο που δεν χορταίνω να μαγειρεύω είναι σπανάκι με φράουλες και ψητό κοτόπουλο” εξηγεί. Άλλωστε της αρέσουν πολύ τα φρούτα: “Το υγιεινό σνακ που λατρεύω είναι τα φρούτα. Φράουλες, μύρτιλλα, οτιδήποτε” σημειώνει.

Αν έχει αδυναμίες; Φυσικά και έχει. “Το αγαπημένο μου ‘αμαρτωλό’ σνακ είναι η σοκολάτα. Η μαύρη σοκολάτα. Τη λατρεύω. Υποθέτω πως είναι πιθανότατα πιο καλή επιλογή από άλλα γλυκά, όμως όταν πρόκειται για οτιδήποτε γλυκό, ποτέ δεν μπορώ να φάω αρκετό

Τέλος, η Amber φροντίζει να διαβάζει τις ετικέτες των τροφίμων και κάθε φορά που βλέπει κάποιο συστατικό που δεν γνωρίζει, αφήνει το προϊόν στο ράφι. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να επιλέγει λιγότερο επεξεργασμένες τροφές. “Νιώθω πολύ καλύτερα όταν τρώω τροφές που έχουν υψηλή διατροφική αξία” εξηγεί.

/

Γυμνάζομαι, άρα νιώθω τέλεια!
Δεν είναι και το πιο απλό να βρει κανείς χρόνο για γυμναστική και η όμορφη ηθοποιός το γνωρίζει καλά. “Είναι δύσκολο να διατηρούμαι σε φόρμα με το πρόγραμμα που έχω, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι δεν κοιμάμαι αρκετά. Αλλά ξεκίνησα τη γυμναστική για να αισθάνομαι καλύτερα και να αντιμετωπίζω τα συνηθισμένα άγχη της καθημερινότητας” εξηγεί. “Από τη στιγμή ποτ ανακάλυψα πόσο καλύτερα ένιωθα με τη γυμναστική, δεν μπορούσα να μην φροντίζω να βρίσκω χρόνο γι’ αυτή” συμπληρώνει.

Άλλωστε, η Heard ξέρει πως κάθε αρχή και δύσκολη. “Το ξέρω πως είναι δύσκολο να ξεκινήσεις, αλλά όταν έχεις αρχίσει τη γυμναστική, αισθάνεσαι καλύτερα και γίνεται μια συνήθεια που βρίσκεις χρόνο να την ακολουθείς”.

Γυμναστική! Αλλά τι γυμναστική;
Τι κάνει ακριβώς; “Είμαι συνεχώς σε κίνηση. Αυτό είναι το κλειδί. Δεν είμαι από εκείνες που θα καθίσουν σε ένα γυμναστήριο. Γίνομαι κλειστοφοβική. Έχω την τύχη να ζω στο Los Angeles, οπότε έχω χρόνο να είμαι έξω και να γυμνάζομαι. Αυτό κάνω!

/

Ματαιοδοξία VS Υγεία: Σημειώσατε 2

Πολλοί άνθρωποι θα το ρίξουν στο γυμναστήριο για να δείχνουν πιο σέξι. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι το κίνητρο για την Amber. “Το θέμα είναι να αισθάνεσαι υγιής”! Όπως εξηγεί αν ήταν άλλος ο στόχος της, θα κουραζόταν πολύ γρήγορα, όταν δεν θα έβλεπε τα αποτελέσματα που περίμενε.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rita Ora
Anja Rubik Naomi Watts

///

Carolyn Murphy
Kendall Jenner
Natalia Vlodiavona

///

And More