Anja Rubik! Tα fitness μυστικά ενός από τα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου

Η καλλονή από την Πολωνία, που όπως μάθαμε πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα με τους γονείς της, είναι σήμερα ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Μάλιστα, μπήκε στη δεκάδα του περιοδικού Forbes με τις πιο πλούσιες γυναίκες από το χώρο για το 2014, με έσοδα ούτε λίγο, ούτε πολύ 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ποιο είναι το αγαπημένο της hobby-άθλημα; Με ποια γυμναστική φροντίζει την υγεία και τη σιλουέτα της; Τι τρώει και πώς εξασφαλίζει να παραμένει λαμπερή και όμορφη πριν από κάθε δουλειά; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της Anja Rubik…

Τα στατιστικά ενός μοντέλου

Η Anja είναι πανύψηλη, όπως συνήθως όλα τα top model, ενώ και οι αναλογίες της πλησιάζουν το ιδανικό. Δες τις αναλογίες της, αλλά και το ύψος με το βάρος της εδώ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις αναλογίες όλων των celebrities…

Η Anja είναι το πρόσωπο του αρώματος Je T’aime του YSL, ενώ έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως ο Salvatore Ferragamo, ο Hugo Boss. Τελευταία παρουσιάζει και είναι και κριτής στην πολωνική εκδοχή του Project Runway στη χώρα από όπου και κατάγεται.

ΤΟ FITNESS ROUTINE ΕΝΟΣ TOP MODEL
Η άσκηση είναι μέρος της καθημερινότητάς της και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, όπου και αν βρίσκεται. Η Anja προσπαθεί να γυμνάζεται καθημερινά, γιατί πιστεύει πως μικρά σετ καθημερινά έχουν καλύτερα αποτελέσματα από πιο μεγάλης διάρκειας μαθήματα που όμως επαναλαμβάνει κανείς μια ή δυο φορές την εβδομάδα.

Πηγαίνει στο γυμναστήριο, όμως με τη yoga βρίσκει την ηρεμία της: “Κάνω Yoga τακτικά και κάθε φορά που τελειώνω ένα μάθημα είμαι σε απίστευτο mood” σημειώνει σε συνέντευξή της και συμπληρώνει: “Λατρεύω το τρέξιμο, γιατί με βοηθά να καθαρίζω το μυαλό μου και να αποβάλλω το στρες”. Τέλος η Anja επισκέπτεται το γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα.

Τα “μυοσκελετικά” προβλήματα ενός μοτέλου
Εκτός από Yoga η Anja προσπαθεί να ακολουθεί και μαθήματα κλασικής Pilates που τη βοηθούν να αποφύγει τα “γνωστά” προβλήματα της δουλειάς. “Σαν μοντέλο ταξιδεύω πολύ και είμαι συνεχώς σε ψηλά τακούνια. Με βοηθά να αποφύγω προβλήματα με την πλάτη και τη σπονδυλική μου στήλη. Κάνω δέκα λεπτά Pilates κάθε μέρα, όπου και να βρίσκομαι στον κόσμο”

Ένα hobby για fitness lovers
Ακόμη όμως κι όταν διασκεδάζει η Πολωνή το κάνει με πολύ fitness διάθεση. Τι κάνει; Καταδύσεις με στολή και τον κατάλληλο εξοπλισμό. “Το sbuca diving είναι ένα από τα αγαπημένα μου hobby”.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΥΕΞΙΑΣ
Όπως καταλαβαίνεις το σώμα της δεν οφείλεται σε καμιά περίπτωση στην τύχη, αλλά στην εντατική γυμναστική. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. “Ο χορταστικός ύπνος είναι επίσης πολύ σημαντικός” σημειώνει. “Αν για παράδειγμα μείνω ξύπνια ως αργά για κάποια φωτογράφηση, θα προσπαθήσω να “χωρέσω” μια μεσημεριανή σιέστα στο πρόγραμμα της επόμενης μέρας για να το… ισοφαρίσω”.

ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ SUPERFOODS
Η Anja δεν κάνει κάποιου είδους συγκεκριμένη δίαιτα. Δεν της είναι απαραίτητο. Όμως η διατροφικές της συνήθειες είναι πολύ ισορροπημένες και ιδιαίτερα χαμηλές σε λιπαρά. “Είμαι χορτοφάγος και τρελαίνομαι για superfoods όπως το αβοκάντο, τα γκότζι μπέρι, τα μύρτιλλα και τα παντζάρια που κάνουν καλό τόσο στο σώμα, όσο και στην επιδερμίδα.” τονίζει.

Σαλάτες, φρέσκα λαχανικά και superfoods είναι τα μόνα που μπορεί να βρει κανείς στο instagram της Anja!

Επιπλέον η Rubik τονίζει για τη διατροφή της: “Τρώω τοπικά και βιολογικά προϊόντα όσο περισσότερο μπορώ και αισθάνομαι τέλεια. Μου αρέσει το φρέσκο νερό καρύδας, που ενυδατώνει εξαιρετικά”. Κι αν κρίνουμε από τα πιάτα που ανεβάζει στο προσωπικό της profil στο instagram, τότε η Anja είναι απόλυτα ειλικρινής.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ SKΙNNY;
Είναι μια ερώτηση που δέχονται συχνά οι κοπέλες της πασαρέλας. Έτσι και η Anja. “Είμαι αρκετά τυχερή γιατί έχω καλό μεταβολισμό, αλλά τρώω επίσης πολύ υγιεινά και γυμνάζομαι” σημειώνει. Όπως μάλιστα τονίζει “το σώμα ενός κοριτσιού που κάνει modeling είναι το εργαλείο της. Πρέπει να το προσέχει. Δεν έχει να κάνει με το να είμαι αδύνατη ή skinny, αλλά περισσότερο με το να είσαι fit, αλλά και την ποιότητα του σώματος και της επιδερμίδας. Αυτό είναι super σημαντικό”.

Τώρα σε ό,τι αφορά τα διάφορα κρούσματα ανορεξία στο χώρο της μόδας η ίδια πιστεύει πως γίνεται παραπάνω κουβέντα από όση χρειάζεται: “Όλοι πιάνονται τόσο από το θέμα του βάρους. Όταν κοιτάξεις στον κόσμο, άνθρωποι πεθαίνουν επειδή είναι παχύσαρκοι κι αυτό είναι ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από την ανορεξία” σημειώνει.

“Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν κάποια κορίτσια στο χώρο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το βάρος και τη δίαιτά τους. Νομίζω όμως πως αυτό είναι ευθύνη των πρακτορείων μοντέλων να προσέχουν τα κορίτσια και να τα κατευθύνουν σωστά” εξηγεί για να δώσει να καταλάβουμε πως δεν παραβλέπει το πρόβλημα. “Σε κάθε περίπτωση κάθε γυναίκα που ανήκει στα top model, όπως εγώ, δουλεύει πολύ και είναι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο. Και πρέπει την ίδια ώρα να δείχνει γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια, να είναι ευδιάθετη και κεφάτη. Νομίζω πως ένα κορίτσι με διατροφική διαταραχή δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Πιστεύω πως είναι φυσικά αδύνατο”.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rita Ora
Νάσια Μυλωνά Brooklyn Decker

///

Carolyn Murphy
Kendall Jenner
Oι χυμοί και τα smoothies
που πίνουν οι celebrities!

///

And More