Απόκτησε το σώμα των Pussycat Dolls

Έχουν πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Κεντρίζουν τα ανδρικά βλέμμα σε κάθε τους εμφάνιση, τόσο με τα σέξι χορευτικά όσο και με τα καλλίγραμμα σώματά τους. Το γυναικείο συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα DVD με συμβουλές ασκήσεων από τις Pussycat Dolls προς τις θαυμάστριες τους.
“Πιστεύω πως κάθε Αμερικανίδα κρύβει μέσα της μια Pussycat Doll, δηλαδή μια γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της. Είμαι ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι θα βοηθήσουμε πολλές γυναίκες να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονταν με αυτή τη νέα, διασκεδαστική αλλά και αποτελεσματική χορευτική εξάσκηση” αναφέρει η Robin Antin, χορογράφος του γκρουπ. Δεν είναι τυχαίο που ο τίτλος του DVD είναι “Work your Inner Doll” δηλαδή εξάσκησε την Pussycat Doll που υπάρχει μέσα σου.


Η χορευτική εξάσκηση που προτείνει είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ανεβάζει τους καρδιαγγειακούς παλμούς και να καίει θερμίδες, βοηθώντας τους ασκούμενους να επιτύχουν σφιχτούς καλογυμνασμένους μύες και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Με απλά λόγια είναι ιδανική για μια γυναίκα που θέλει να δει αποτελέσματα σε όλο της το σώμα σε λιγότερο χρόνο. Χαρίζει ελαστικότητα και φυσικά αυτοπεποίθηση.
Bonus tip για έξυπνο αδυνάτισμα
Η χορογράφος αποκαλύπτει πως μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ γυμνάζονται και χορεύουν για ώρες καθημερινά, για να διατηρούνται σε φόρμα. Ένα ακόμη μυστικό της είναι πως επιλέγει ό, τι θέλει να φάει, αλλά τρώει μόνο την μισή ποσότητα που είναι στο πιάτο της. Ονομάζει την επιλογή αυτή Half Diet και υπόσχεται ότι έχει αποτελέσματα.

Read More

And More