Αποτοξίνωση: Τα μυστικά που σου προτείνουν οι διάσημες

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των νέων ξεκινημάτων. Νέα χρονιά, νέα αρχή, νέοι – διατροφικοί και μη – στόχοι, νέες ευκαιρίες. Να αγαπήσεις πραγματικά το σώμα σου και να του χαρίσεις την καλύτερη του εκδοχή. Πρώτα, όμως, χρειάζεται να ξεφορτωθείς όλα όσα έμειναν πάνω του από την προηγούμενη χρονιά. Περιττές θερμίδες και πρόσθετα κιλά. Σήμερα, λοιπόν, μερικές πολύ διάσημες γυναίκες μοιράζονται τα δικά τους μυστικά αποτοξίνωσης, τα οποία ακολουθούν αυτές τις μέρες κάθε χρόνο, προκειμένου να “καθαρίσουν” τον οργανισμό τους. Enjoy! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer Aniston
Hello Friends! Είναι πολυάσχολη, δημιουργική και τα τελευταία χρόνια φροντίζει τον οργανισμό της με τον καλύτερο τρόπο. Προσέχει τη διατροφή της, ακολουθεί πιστά τις προπονήσεις και απολαμβάνει τους φρεσκοστυμμένους χυμούς της. Εμείς σου έχουμε τα συστατικά του δικού της αγαπημένου Detox Smoothie!

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
  • Κεράσια και μπανάνα
  • Μερικές σταγόνες στέβια
  • Λίγο σπανάκι
  • Τσάι Matcha
  • 1 κουτ. της σούπας αμυγδαλοβούτυρο

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner
Το καλλίγραμμο αυτό κορίτσι δεν είναι από τα μοντέλα που ορκίζονται ότι δεν κάνουν δίαιτα και στην πραγματικότητα μετρούν μέχρι και την τελευταία κουταλιά. Προσέχει τη διατροφή της γενικά και απολαμβάνει άφθονα φρέσκα ψητά λαχανικά και ρύζι τις μέρες που κάνει αποτοξίνωση ειδικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Gwyneth Paltrow
Είναι από τις γυναίκες που πειραματίζονται με τη διατροφή, τη γυμναστική τους και όχι μόνο. Και καταγράφει την εμπειρία της από οτιδήποτε δοκιμάζει στο προσωπικό της Blog. Η μέθοδος αποτοξίνωσης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς διαφορετική! Πρόκειται για μια υπέρυθρη σάουνα με ακτινοβολούμενη θερμότητα, η οποία απορροφάται από την επιφάνεια του δέρματος. Τέρμα λοιπόν η υψηλή θερμοκρασία! Η εφίδρωση, που δημιουργεί, λοιπόν είναι από τους πιο φυσικούς τρόπους που το σώμα αποβάλει τις τοξίνες και στην ουσία δημιουργείται το λεγόμενο “detox”. Enjoy!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey Bieber
H Mrs. Bieber αγαπά τα ζεστά ροφήματα και τα απολαμβάνει λίγο περισσότερο μετά από εκείνες τις ημέρες που ενδίδει στις διατροφικές της ατασθαλίες και ξεχνά για λίγο τα φρούτα και τα λαχανικά. Πράσινο τσάι για τις χαλαρωτικές κατεχίνες και η κούκλα Hailey έκανε την αποτοξίνωση της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Beyonce
Η βασίλισσα της R&B έχει το δικό της τρόπο να απαλλάσσει το juicy σώμα της από τις τοξίνες. Σε περιόδους που αισθάνεσαι ότι έφαγε λίγο περισσότερο, αυξάνει τα ποτήρια νερού που καταναλώνει μέσα στην ημέρα, αγγίζοντας τα 15. Α και μέσα σε κάθε φλιτζάνι προσθέτει μερικές σταγόνες από λεμόνι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Taylor Swift
Είναι πανύψηλη και το σκαρί της δεν της επιτρέπει να παχύνει. Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι μέρες που τρώει λίγο έως πολύ παραπάνω. Κανένα θέμα! Ένα Buddha Bowl με λαχανικά την επομένη αρκεί για να αποτοξινωθεί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

Miranda Kerr
Το πανέμορφο μοντέλο ανήκει και αυτό στο club των γυναικών που θαυμάζουν την ευεργετική δράση της σάουνας. Για αυτό, και μερικές επισκέψεις σε υψηλή θερμοκρασία αρκούν για να απαλλαγεί από τις περιττές τοξίνες. 

And More