Ariana Grande: Η vegan διατροφή που ακολουθεί και οι ασκήσεις που της χαρίζουν αυτή τη σιλουέτα

Τα Grammys είναι απόψε. Η Ariana Grande είναι υποψήφια σε πέντε κατηγορίες. Και, φυσικά, θα εμφανιστεί στη σκηνή, για να τραγουδήσει, όχι όμως το νέο της single, αλλά ένα (σύμφωνα με τις φήμες) αφιέρωμα στο πρώην της, γνωστό τραγουδιστή της Rap κοινότητας, Mac Miller, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Όμως, πέρα από την εξαιρετική της φωνή, σίγουρο είναι ότι θα θαυμάσουμε και τη σιλουέτα της, η οποία κόβει την μιλιά κάθε θεατή.

Ναι, πριν από μερικά χρόνια, η ταλαντούχα Ariana, ήταν απλά αδύνατη. Σήμερα, όμως, το σώμα της αρκετά γυμνασμένο και οι αναλογίες της τραβούν την προσοχή αντρών και γυναικών.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

 

Ποια είναι, λοιπόν, τα Fitness μυστικά της;

 

Όλα άρχισαν να γίνονται πιο εύκολα, όταν πήρα την απόφαση να ακολουθήσω αυστηρή vegan διατροφή.” δηλώνει σε βρετανικό περιοδικό το 2016, με τα γεγονότα να επιβεβαιώνουν αυτή την άποψη, αφού η συγκεκριμένη χρονιά αποτελεί ορόσημο, στο κομμάτι της διατροφής της. Ειδικότερα, άρχισε να απολαμβάνει (ναι, με όλη τη σημασία της λέξεως) βρώμη, kale, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μπάρες δημητριακών, σολομό και αρκετό νερό καρύδας.

Παράλληλα, το αγαπημένο της πιάτο δεν είναι πια τα μακαρόνια με κιμά (πώς θα μπορούσε άλλωστε), αλλά ο σολομός με ψητά λαχανικά. Άλλωστε, δε θέλω να ξεχνάς ότι ο σολομός, πέρα από πολύ γευστικός, είναι πλούσιος σε ω3-λιπαρά και αποτελεί σημαντική πηγή πρωτεΐνης. Ελαφρύς και θρεπτικός. Τελευταία, δεν κρύβει την αδυναμία της στα γιαπωνέζικα φασόλια, τα οποία μαγειρεύει η Private Chef της τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Το βραδινό της περιλαμβάνει απαραιτήτως ένα μπολάκι με ξηρούς καρπούς. Τα αμύγδαλα και τα κάσιους την κρατούν πάντα ενεργή και δραστήρια. Έχει και μία περιοδεία η αγαπημένη!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

 

Η γυμναστική της 

 

Βέβαια την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, την επιτυγχάνει, μέσα από το συνδυασμό διατροφής και γυμναστικής.

Μου αρέσει να είμαι δραστήρια κάθε μέρα, και όχι μόνο την περίοδο που έχω περιοδεία. Προσπαθώ, πάντα να βρίσκω χρόνο, μέσα στην ημέρα, προκειμένου να κινούμαι. Αγαπημένη μου άσκηση το περπάτημα ή το τρέξιμο, σε ρυθμό jogging. Επίσης, κάθε Κυριακή προσπαθώ να ανεβαίνω το λόφο του Hollywood. Η πεζοπορία είναι άκρως διασκεδαστική, σε αποφορτίζει, ενώ η θέα από το λόφο σου “κόβει” την ανάσα.” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Το ultra sweet girl, δεν περιορίζεται, όμως, σε αυτό. Παρακολουθεί εντατικά μαθήματα σύγχρονου χορού και μπαλέτου, αφού και τα δύο τη βοηθούν να είναι ευλύγιστη. By The Way, είναι και εξαιρετική μορφή αερόβιας άσκησης. Από την προπόνηση της, δεν απουσιάζουν ούτε οι ασκήσεις με βάρη, όμως τα κιλά, τα οποία σηκώνει είναι λίγα, γιατί, η ίδια, δε θέλει να παραμορφωθεί το σώμα της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

And More