Behati Prinsloo: Η βετεράνος της VS επιστρέφει στο show μετά από 2 γέννες και λέει τα fitness μυστικά της

Η Behati Prinsloo το 2015 περπάτησε για πρώτη φορά στο show της Victoria’s Secret, κάνοντας μάλιστα και το opening! Δυστυχώς, το 2016 και το 2017 δεν είχαμε την τιμή να τη δούμε να περπατάει με τα σέξι εσώρουχα, αφού αυτό το χρονικό διάστημα έφερε στον κόσμο τα παιδιά του Adam Levine. Ναι, έκανε δύο παιδιά με τον διάσημο τραγουδιστή και τώρα βρίσκεται σε απόλυτη φόρμα και γεμάτη όρεξη για δουλειά.

Το Νοέμβριο λοιπόν, όταν θα γίνει το νέο VS show, θα έχουμε την τιμή να δούμε την Behati να περπατάει ξανά για τον οίκο εσωρούχων και είμαστε σίγουρες ότι θα καταφέρει να κλέψει την παράσταση. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό τα δικά της fitness μυστικά και αποκαλύπτει πως διατηρείται σε φόρμα, ποιο είναι το αγαπημένο της γεύμα, τι γυμναστική κάνει καθώς και τι σημαίνει ευεξία για την ίδια.

Είσαι έτοιμη να δούμε όλα όσα λέει η Behati και να εμπνευστούμε από τα λόγια του διάσημου μοντέλου;

Πως ξεκινάει τη μέρα της: Η Behati δεν ήταν ο τύπος που θα ξυπνούσε νωρίς και θα απολάμβανε τη μέρα. Όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί όμως, άλλαξε εντελώς τα ωράρια του ύπνου της και συμπεριέλαβε στη διατροφή της το πρωινό.

Σύμφωνα με όσα είπε, το πρωινό είναι πλέον το αγαπημένο της γεύμα. Όταν ξυπνάει πίνει καφέ με γάλα αμυγδάλου και τρώει avocado toast με δύο αυγά. Σαν εναλλακτική έχει τη βρώμη με γάλα αμυγδάλου, μούρα και μέλι. Όταν φάει πρωινό εκτός σπιτιού, θα παραγγείλει ομελέτα ή αυγά Benedict.

Τι τρώει κρυφά όταν είναι μόνη: Το μοντέλο δεν έχει ταμπού στο φαγητό και δεν περιμένει να μείνει μόνη της για να φάει κάτι λαχταριστό. Είτε είναι με κόσμο, είτε είναι μόνη της, θα απολαύσει ό,τι θέλει.

Ο καλύτερος τρόπος για να… ιδρώσει: Η Behati ακολουθεί dance-cardio ασκήσεις. Η συγκεκριμένη προπόνηση περιλαμβάνει χορό κι έπειτα ασκήσεις για τα πόδια. Επιπλέον, της αρέσει πολύ να κάνει yoga και ειδικά stretching.

Πόσες φορές γυμνάζεται: Σύμφωνα με όσα είπε προσπαθεί να γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα. Αν δεν έχει χρόνο, δεν θα τεμπελιάσει στο σπίτι, αλλά θα πάρει τα παιδιά και θα πάνε για περπάτημα στην παραλία.

Τι σημαίνει ευεξία για εκείνη: Σύμφωνα με όσα είπε, ευεξία για την ίδια είναι η ισορροπία του να τρως καλά, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να περνάς καλά και να σεις τη ζωή σου. Ευεξία είναι να σκέφτεσαι πολύ τον εαυτό σου, αλλά να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ τους άλλους.

Είχε πάντα αυτές τις “καλές” συνήθειες: Το μοντέλο μεγάλωσε σε μια οικογένεια που την έμαθε να τρέφεται σωστά και να αγαπάει τον εαυτό της. Στην εφηβεία και λίγο αργότερα όμως, έπαψε να ασχολείται με το σώμα της και τη διατροφή της, κάτι το οποίο φυσικά άλλαξε μετά τις γέννες. Σύμφωνα με όσα είπε, αυτό δεν άλλαξε μόνο για να βρει ξανά τη φόρμα της, αλλά γιατί ήθελε να “μεταλαμπαδεύσει” στα παιδιά της έναν σωστό τρόπο ζωής.

Η συμβουλή ευεξίας που δίνει σε εμάς: “Προσπάθησε να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Δεν έχει σημασία πως είσαι εξωτερικά, αλλά πως νιώθεις. Η αυτοπεποίθηση σε κάνει να ακτινοβολείς. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της ευεξίας μιας γυναίκας”.

And More