Bella Hadid: Τα Fitness μυστικά που της χαρίζουν αυτή την εντυπωσιακή σιλουέτα!

Μόλις ακούω τη λέξη “Bella”, το μυαλό (λόγω της αδυναμίας μου στα Ιταλικά) πλάθει την εικόνα μίας πολύ όμορφης κοπέλας. Και αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά της Bella Hadid, τότε το ρητό ότι κάποιες συνθήκες είναι όνομα και πράγμα επιβεβαιώνεται. Αρχικά, να σε ενημερώσω ότι η οικογένεια Hadid χαρακτηρίζεται για τα ψηλά πόδια (βλέπε Gigi Hadid), την αθλητική παιδεία και το έντονο πείσμα της. Αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θα το πετύχουν. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το διατροφικό τους πρόγραμμα. Τι λες, λοιπόν, να κλείσουμε το 2019 με τα Fitness μυστικά της άκρως εντυπωσιακής Bella; Ξεκινάμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις

H διατροφή της

 

Μετά την αποχώρηση από το Show της Victoria’s Secret, η (εντυπωσιακή) Bella αποφάσισε να σταματήσει τις εξαντλητικές δίαιτες που ακολουθούσε. Έτσι, επισκέφτηκε το διατροφολόγο των διάσημων, Charles Passler, και μαζί οργάνωσαν ένα πλήρες διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο δομείται σε πέντε βασικούς κανόνες. Για την ακρίβεια, πρόκειται για πέντε βήματα που οφείλει η καθεμία να ακολουθήσει. αν θέλει να μπει σε mood δίαιτας.

  1. Άλλαξε το lifestyle σου. Κατανόησε τι κάνεις λάθος στην καθημερινότητα σου και προσπάθησε να το διορθώσεις.
  2. Δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής. Η διατροφή της Bella Hadid απαρτίζεται κυρίως από πρωτεΐνη, καλά λιπαρά και λαχανικά που έχουν λίγες θερμίδες και χαμηλά επίπεδα υδατανθράκων.
  3. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί το υπερβολικό άγχος παχαίνει. Μάλιστα, ο διατροφολόγος της καλλονής Bella, έχει βρει τη διατροφική λύση για το στρες της καθημερινότητας. Μια διατροφή εμπλουτισμένη με ξηρούς καρπούς, αβοκάντο και σολομό (καλά λιπαρά και Ω3 λιπαρά) θα σε βοηθήσει να μειώσεις τα επίπεδα στρες στο αίμα και θα σου προσφέρει ακόμα περισσότερη ενέργεια, αποβάλλοντας καθετί που ρίχνει τη ψυχολογία σου στα τάρταρα.
  4. Αφαίρεσε οτιδήποτε διατροφικά κολασμένο από το menu σου. Μπορεί να σου αρέσουν τα αναψυκτικά, το fast food, τα γλυκά, αλλά κάνε την εξής ερώτηση στον εαυτό σου: Θέλεις να έχεις όλα αυτά στη ζωή σου ή θέλεις κάθε μέρα να ξυπνάς και να σου αρέσει το σώμα σου; Για αυτό, Pizza και Burgers μόνο στη Free Day!
  5.  Πιες άφθονο νερό! Δύο λίτρα νερό την ημέρα είναι αρκετά, για να ενυδατώσουν (και εσωτερικά και εξωτερικά) το σώμα σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις

 

Η γυμναστική της

 

Αν και δηλώνει (σχεδόν παντού) ότι βαριέται φρικτά τις προπονήσεις στο γυμναστήριο, το επάγγελμα της δεν μπορεί να την αφήσει… αγύμναστη. Έτσι, σε φάσεις που προετοιμάζει το σώμα της για κάποια δουλειά, επιλέγει το τρέξιμο (ελεύθερο ή σε διάδρομο), τη yoga, pilates και ασκήσεις τύπου cardio. Τις περιόδους που δεν είναι συνεπής με το γυμναστήριο, προτιμάει απλά να να τρέχει ή να περπατάει με τις ώρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Τα τελευταία χρόνια, επιλέγει να παρακολουθεί διάφορα Yoga Classes, αλλά και μαθήματα Box, αφού, όπως λέει και η ίδια, εκφράζουν το διττό της χαρακτήρα. Από την μία πλευρά, είναι ήρεμη και ζεν. Από την άλλη, αρκετά επιθετική και “έξω από τα ρούχα της”.

Τέλος, προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο για ιππασία. Άθλημα που ξεκίνησε στην ηλικία των 2.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις

And More