Bella Hadid: Τι διατροφή και τι γυμναστική κάνει για να είναι αδύνατη;

Τη χαρακτηρίζει αυτό που σημαίνει και το όνομά της: “Ομορφη”. Η Μπέλα Χαντίντ είναι η μικρή αδερφή της Τζίτζι και είναι και αυτή μοντέλο. Και οι δύο αδερφές είναι πολύ τυχερές που “κληρονόμησαν” αυτά τα γονίδια και δεν χρειάζεται να κάνουν τόσες θυσίες για να έχουν αυτό το καλλίγραμμο σώμα. Ακολουθούν όμως κάποιους βασικούς κανόνες διατροφής και δεν αμελούν τη γυμναστική τους. Για τη Gigi Hadid έχουμε μάθει ποια είναι τα μυστικά της, για τη Bella όμως ποια είναι; Ακολουθεί τα ίδια με την αδερφή της ή έχει βρει το δικό της τρόπο να παραμένει σε φόρμα;

Καμία ενοχή για το junk food!
Σε συνέντευξή της αφιέρωσε μια ολόκληρη απάντηση στο να εξυμνεί την pizza. “Τη λατρεύω. Χτες το βράδυ έφαγα μια ολόκληρη pizza μόνη μου. Δεν υπερβάλλω! Την έφαγα όλη μόνη μου. Πέθαινα της πείνας” ανέφερε, συμπληρώνοντας πως η δουλειά του μοντέλου είναι απαιτητική και πολύ εξαντλητική.
Φαίνεται πως η Μπέλα δεν έχει κανένα πρόβλημα να είναι ειλικρινής και να παραδεχτεί ότι αγαπάει το junk food. Τώρα που το σκέφτομαι, οι περισσότερες νέες σταρ (Μάιλι Σάιρους, Κάιλι Τζένερ) δηλώνουν πως λατρεύουν το έτοιμο φαγητό και μπράβο στα κορίτσια γιατί θα ήτο μεγάλο ψέμα να λένε πως ζουν μόνο με λαχανικά!


Η διατροφή της

Πώς γίνεται να έχει αυτό το αδύνατο σώμα ενώ τρώει μια πίτσα στην καθισιά της; Προσέχει. Γενικά τρώει ισορροπημένα γεύματα, προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να χρειάζεται να βάλει Χ στις αγαπημένες της γεύσεις. Οπότε, συνήθως (και κυρίως) τρώει πλούσιες σαλάτες ή λαχανικά και όταν έχει έντονη επιθυμία για junk, την ικανοποιεί χωρίς άγχος. Άσε
που λόγω του φορτωμένου προγράμματός της, μερικές φορές δεν προλαβαίνει καν να φάει.


Τι γυμναστική κάνει;

Η Μπέλα κάνει Pilates και όπως πολλές σταρ έχει γυμναστήριο στο σπίτι της. Αυτό σημαίνει πως όποτε έχει χρόνο και διάθεση, κάνει διάδρομο και διάφορα άλλα όργανα. Θέλει να ξεκινήσει και kick boxing, γιατί λέει πως ζήλεψε από την αδερφή της και την κολλητή της. Επίσης μην ξεχνάς ότι είναι μοντέλο. Ταξιδεύει και περπατάει πολύ (ακόμα και πάνω σε ψηλοτάκουνα), ενώ στέκεται για ώρες όρθια στα shootings.

Βέβαια έχει και αυτά τα τυχερά γονίδια. Πράγμα που τη βοηθά να παραμένει skinny χωρίς να καταβάλλει και τεράστιες προσπάθειες. Πόσο μάλλον αν ισχύουν τα όσα λέει. Εγώ θα δόξαζα το Θεό κάθε μέρα για αυτόν τον μεταβολισμό. Φυσικά και για τα μακριά αδύνατα πόδια και την επίπεδη κοιλιά!!!

And More