Site icon TLIFE

Η Blake Lively αποκάλυψε πως έχασε τα 28 κιλά της εγκυμοσύνης

Η Blake Lively είναι μια από τις αγαπημένες μου σταρ, και η αλήθεια είναι ότι περίμενα μια μόνο αφορμή για να της κάνω ένα αφιέρωμα. Και να που μου έδωσε αυτήν την αφορμή. Θα ξεκινήσω με τα βασικά όμως. Πριν από μερικά χρόνια η ίδια έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί του Ryan Reynolds. Μια εγκυμοσύνη που της “κόστισε” 28 έξτρα κιλά. OMG!!! Από εκεί που είχαμε συνηθίσει την Blake με κοιλιακούς και καλλίγραμμα πόδια, είδαμε μια πιο… “oversized” εκδοχή της.

Θα περάσω στο βασικό θέμα και στην αφορμή που λέγαμε πιο πάνω. Πριν από λίγες μέρες η Blake ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που μας δείχνει μια εντελώς άλλη σιλουέτα. Γραμμωμένα χέρια και κοιλιά, τέλεια πόδια, και γενικά όλη η φωτό ήταν αξιοζήλευτη. Η ίδια καμαρώνει το επίτευγμά της και αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά αν έχεις θέληση. Πως όμως κατάφερε να χάσει αυτά τα κιλά; Η ίδια το αποκάλυψε! Προς τα κάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες…

1.Δεν “’έκοψε” το φαγητό

Αν παρακολουθείς την Blake ή έστω αν περάσεις λίγα λεπτά τσεκάροντας το λογαριασμό της στο instagram, θα προσέξεις ότι η η ηθοποιός έχει εμμονή με το φαγητό. Της αρέσει να μαγειρεύει, να ψήνει και να απολαμβάνει διάφορα εδέσματα. Για να χάσει κιλά όμως, δεν έκοψε το φαγητό. Αντιθέτως συνέχιζε να μαγειρεύει και να τρώει, μόνο που επέλεγε πιο υγιεινά πιάτα, τροφές που αυξάνουν την ενέργειά της για να γυμνάζεται ακόμα περισσότερο και μια στο τόσο απολάμβανε τις αγαπημένες της λιχουδιές που της ανεβάζουν την ψυχολογία.

2.Βρήκε την ιδανική “συνταγή” των γευμάτων της

Έπειτα από παρότρυνση του personal trainer της, Don Saladino, η Blake ξεκίνησε να προσθέτει στα γεύματά της πολλή πρωτεΐνη και λαχανικά και να προσέχει τις ποσότητες. Τις ημέρες που θα έκανε πιο σκληρή προπόνηση, απολάμβανε πιάτα που απαρτιζόντουσαν από υδατάνθρακες και “καλά” λιπαρά.

3.Δεν περίμενε να δει την αλλαγή μέσα σε μια νύχτα

Η Lively δεν ξεκίνησε με το στόχο να χάσει πολλά κιλά. Ήθελε απλά, να νιώσει καλά με το σώμα της και να ανεβάσει τη ψυχολογία της. Η ίδια δεν περίμενε να δει την αλλαγή μέσα σε μια νύχτα, αλλά όσο το σώμα της άλλαζε, τόσο έπαιρνε κουράγιο να συνεχίσει. Τώρα είναι υπερήφανη με το σώμα της και νιώθει πολύ άνετα με αυτό.

4.Έκανε ασκήσεις για νέες μανούλες

Ο trainer Saladino, βοήθησε την Blake και στις δύο γέννες να επανέλθει στα κιλά της. Και στις δύο περιπτώσεις, βασίστηκε σε συγκεκριμένες προπονήσεις και ασκήσεις που ανακουφίζουν τις νέες μητέρες από την πίεση, το άγχος και τη σωματική κούραση που νιώθουν τον πρώτο καιρό. Αν το καλοσκεφτείς, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα κιλά που προστίθενται επιβαρύνουν πολύ το σώμα και ειδικά τη μέση. Για αυτό ο Saradino επέλεξε για την Blake μια ελαφριάς μορφής cardio προπόνηση, γιατί όπως είπε ο ίδιος, είναι αρκετά ανεύθυνο να βάλεις μια νέα μητέρα στη διαδικασία της “σκληρής” προπόνησης.

5.Γυμναζόταν σε διαφορετικά δωμάτια με τον άνδρα της

Ο Saladino είναι personal trainer και του άντρας της Blake, Ryan Reynolds. Επειδή όμως, κάθε φορά που το ζευγάρι ακολουθούσε την ίδια προπόνηση, η γυμναστική γινόταν… κωμωδία, ο Saladino αποφάσισε να τους χωρίσει σε διαφορετικά δωμάτια, ώστε να μην αποσπάει ο ένας την προσοχή του άλλου.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ BLAKE ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ:

1.“Έχω μια φωτογραφία της Gisele με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στο ψυγείο μου, που τις περισσότερες φορές με κρατάει μακριά από το λαχταριστό παγωτό που βρίσκεται στο εσωτερικό”.

2.“Δεν χρειάζεται να έχεις μια, δύο ή τρεις κενές ώρες για να γυμναστείς. Έτσι, δεν θα καταφέρεις ποτέ να δεις την αλλαγή στο σώμα σου, γιατί φυσικά δεν θα έχεις ποτέ τόσο ελεύθερο χρόνο. Είκοσι λεπτά αρκούν. Οπότε, ξεκίνα να τρέχεις ή κανε τις ασκήσεις που σου αρέσουν, ίδρωσε και κάψε λίπος”.

© 2024 tlife.gr