Cara Delevingne: Το μοντέλο που λατρεύει τα burgers μοιράζεται τα fitness μυστικά του!

Υπάρχει ένα μοντέλο που λατρεύει να καταναλώνει junk – food με κάθε αφορμή και παρ’ όλα αυτά διατηρεί μία αψεγάδιαστη σιλουέτα. Δεν κάνει δίαιτα, γιατί πολύ απλά στο μυαλό ενός τόσο cool κοριτσιού, φαντάζει κάτι ξεπερασμένο και πολύ αυστηρό. Και η Cara Delevingne ζει την καθημερινότητα της, όπως εκείνη θέλει. Ποια είναι τα διατροφικά της μυστικά; Πόσο συχνά γυμνάζεται και τι ασκήσεις κάνει; Ποια είναι, δηλαδή, τα fitness μυστικά της;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne FANPAGE (@bacongirlcara) στις

Η διατροφή της

Μπορεί η βασική της διατροφική αρχή να μην περιλαμβάνει τη λέξη “δίαιτα” μέσα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει μερικές υγιεινές συνήθειες. Σε καθημερινή βάση.

Το πρωινό της πιάτο περιλαμβάνει δύο φέτες ψωμιού ολικής αλέσεως με βούτυρο και ζάχαρη από κανέλα, τις οποίες συνοδεύει με ένα γεμάτο ποτήρι πράσινο τσάι, μέσα στο οποίο θα συναντήσεις μία χορταστική κουταλιά από μέλι. Το μεσημέρι έρχεται και στο πιάτο της εμφανίζεται ένα λαχταριστό wrap με γαλοπούλα, τορτίγια ολικής άλεσης, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδια, ελβετικό τυρί και μία κουταλιά μαγιονέζα. Γιατί, είναι το σάντουιτς είναι της Cara. Για βραδινό προτιμάει ένα ζουμερό ψάρι με ένα φλιτζάνι λαχανικά στον ατμό ή στον φούρνο με λίγο ελαιόλαδο. Και επειδή το συγκεκριμένο πιάτο το λες αρκετά αλμυρό, το διάσημο μοντέλο φροντίζει να γλυκάνει τον ουρανίσκο της με μία μπάλα παγωτό. Συνήθως, με γεύση βανίλια.

Οι ατασθαλίες της: Δεν λείπουν από την καθημερινότητα της, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό burger με τηγανιτές πατάτες, όταν το τελευταίο της “κλείνει” το μάτι με τρόπο θελκτικό. Παράλληλα, της αρέσει να δίνει στα φαγητά σας τη δική της πινελιά, η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από μερικές σος που έχει δοκιμάσει σε διάφορα σημεία του πλανήτη, έμαθε τη συνταγή και τώρα τις ετοιμάζει μόνη της.

Το απόλυτο μυστικό της: Μπορεί να απολαμβάνει τις ατασθαλίες της, όμως, η Cara Delevingne γνωρίζει πολύ καλά πώς να σώζει μία cheat day. Την επόμενη, τρώει πολύ υγιεινά και καταναλώνει με λίγες θερμίδες φαγητά. Σύμμαχος της σε αυτό ένα πολύ χρήσιμο app καταμέτρησης θερμίδων.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne FANPAGE (@bacongirlcara) στις

Η γυμναστική της

Το διάσημο μοντέλο αγαπάει την γυμναστική. Για αυτό, έχει γεμίσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της με προπονήσεις όχι μίας, αλλά έξι ημερών.

Για 30 λεπτά 3 φορές την εβδομάδα, το supermodel κάνει αερόβια γυμναστική που οδηγεί στην καύση 500 θερμίδων ανά προπόνηση. Αυτές οι cardio ασκήσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ελλειπτικό, γρήγορο τρέξιμο, burpees, squat jumps και push-ups με mountain climbers. Κουραστικό μεν, αποδοτικό δεν.

Όμως, το Fitness πρόγραμμα της, δεν περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις. Το cool μοντέλο αγαπάει να αθλείται σε εξωτερικούς χώρους, καθώς έτσι μπορούν σώμα και ψυχή να δραπετεύουν. Πεζοπορία, yoga, pilates, και Spinning Classes στην εξοχή δεν λείπουν από την Fitness Routine της.

Η μεγαλύτερη αδυναμία της δεν είναι άλλη Boxing Sessions. Όπως υποστηρίζει ο Personal Trainer της, James Dulgan, το Top-Model έρχεται ξεκούραστη και γεμάτη με όρεξη να φορέσει τα γάντια της και να αποβάλλει τα προβλήματα από πάνω της στον σάκο του μποξ. Άλλωστε, πέρα από την θαυματουργή καύση του λίπους, της χαρίζει την γράμμωση που επιθυμεί.

Τέλος, η νέα της εμμονή “ακούει” στο όνομα: Tube Walking, μία ειδική προπόνηση με λάστιχα, που στόχο έχει την ανόρθωση γλουτών και ενδυνάμωση των ποδιών.

 

And More