Site icon TLIFE

Cindy Crawford: Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Ένα όνομα, μία ιστορία. Μία φιγούρα, μία εντυπωσιακή καριέρα. Μία πασαρέλα, αμέτρητα μυθικά catwalks. Το μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90, σαγήνευσε εκατομμύρια βλέμματα και ενέπνευσε τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και οίκους μόδας, συνεχίζει, ακόμα και σήμερα, να διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί. Η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση έγινε μόλις έκλεισε τα 14. Ηλικία – ορόσημο, αφού, εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησε ότι ένα από τα μυστικά για να γίνεις επιτυχημένο μοντέλο είναι να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και να τρέφεσαι με τροφές που “αγαπούν” το σώμα σου.

Μπορεί σήμερα να μην ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, όμως, τι θα έλεγες να ρίξουμε μία ματιά στα μυστικά της Cindy Crawford, που την κρατούν ακόμα και στα 54 με εντυπωσιακή φιγούρα;

Η διατροφή της

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Cindy Crawford το ξέρει καλά! Έτσι, το πρώτο ρόφημα της ημέρας είναι ένα πράσινο τσάι, είτε ζεστό, είτε κρύο.

Μου αρέσει το πράσινο τσάι. Νιώθω καλά με αυτό. Το σώμα μου το αναζητάει κάθε πρωί. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σου σωστά. Είναι πολύ εύκολο να ελέγχεις αυτό που τρως για πρωινό, εάν είσαι σπίτι. Αν ξεκινήσεις με τα σωστά “θεμέλια”, θα έχεις ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Το πρωινό της περιλαμβάνει μισό muffin και ένα λαχταριστό smoothie αμυγδάλου, ενώ στο δεκατιανό της θα βρεις το αγαπημένο της σνακ: μήλο, με λίγο μέλι και κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Ποιο είναι το βασικό “συστατικό” στο μεσημεριανό της; Το μεσημεριανό μου γεύμα συνδυάζει τις φυτικές ίνες με την πρωτεΐνη. Έτσι, απολαμβάνω πάντα μια σαλάτα με κοτόπουλο ή ψάρι” αποκαλύπτει.

Όπως καταλαβαίνεις, το βραδινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της, αφού το απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλο. Είναι η ιεροτελεστία της. H αφορμή για να βρεθεί με την οικογένειά της και να φάνε όλοι μαζί. Η Cindy προσπαθεί να διατηρεί αυτό το γεύμα υγιεινό και με λίγες θερμίδες, ώστε να προστατέψει τα κιλά της και να έχουν τα παιδιά της τις σωστές διατροφικές βάσεις. Τι επιλέγει; Σολομό με σπαράγγια και πουρέ γλυκοπατάτας.

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί (γιατί άνθρωπος είναι και αυτή); Στη μαύρη σοκολάτα, αφού, όπως δηλώνει και η ίδια, μετά από ένα κυρίως, ο ουρανίσκος της ζητά 100 γραμμάρια από το αγαπημένο της γλυκό.

Η γυμναστική της

Η ρουτίνα γυμναστικής της Cindy Crawford περιλαμβάνει αερόβιες ασκήσεις, αλλά και ασκήσεις για ενδυνάμωση.
Η ιδανική γυμναστική για εμένα είναι 20 λεπτά αερόβια και μετά βάρη. Μερικές φορές, οι αερόβιες ασκήσεις που κάνω περιλαμβάνουν αναπήδηση σε τραμπολίνο, διάδρομο ή ελλειπτικό ή και τρέξιμο. Το σπίτι μας έχει σκάλες που οδηγούν στην παραλία και έτσι, βάζω τα ακουστικά μου και τρέχω πάνω κάτω για είκοσι λεπτά” αποκαλύπτει.

Η ένοχη απόλαυση της ακούει στο όνομα: Pole Dancing.
Είναι πολύ διασκεδαστικό να κάνεις Pole Dancing με τις φίλες σου. Ακόμη και μόνη σου. Η αίθουσα είναι πολύ σκοτεινή και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς ντροπή για οποιαδήποτε ατέλεια σου.” εκμυστηρεύεται, με την ίδια να στηρίζει ότι ακόμα και 20 λεπτά χαλαρό περπάτημα την ημέρα μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά.

Όσο αφορά στη συνέπεια, προσπαθεί να γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, για 30 λεπτά. Μάλιστα, πολλές φορές μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις αγαπημένες της ασκήσεις γυμναστικής, με βιντεάκια που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram. Ακόμα και στην καραντίνα. Για αυτό, Follow!

© 2024 tlife.gr