Courteney Cox: Πώς διατηρείται τόσο σέξι στα 47 της; Τι ρόλο έπαιξε η Jennifer Aniston;

Είτε ως εμμονική με την τάξη και την καθαριότητα, είτε ως αδίστακτη αρχισυντάκτρια σε gossip περιοδικό η Courteney ξέρει να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της. Η μελαχρινή Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αισίως περάσει τα 40, όμως κάτι μας κάνει να πιστεύουμε πως αντί να μεγαλώνει, απλώς ωριμάζει. Πιο fit, πιο σέξι και βέβαια πολύ πιο σίγουρη για την εμφάνισή της η Courteney Cox μας δίνει όλα τα μυστικά μιας star για να παραμένει σε φόρμα.

Blood Type ή Atkins;
Ή μήπως καμία; Για πολλά χρόνια η Courteney ακολουθούσε πιστά, σύμφωνα πάντα με τις φήμες του Ηollywood, την διάσημη fad diet “Blood Type Diet” αλλά και την δίαιτα Atkins. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει επιλέξει ένα διαφορετικό μοντέλο διατροφής, το οποίο βασίζεται σε ένα πλάνο χαμηλό σε υδατάνθρακες. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, το μόνο που έχει επιβεβαιώσει η ίδια είναι πως προσπαθεί να αποφεύγει τους υδατάνθρακες.

“Είναι σαφώς πολύ δύσκολο να διατηρηθείς σε φόρμα πια. Δεν τρώω και πολλούς υδατάνθρακες, ενώ από την άλλη προτιμώ περισσότερη πρωτεΐνη και λαχανικά και προσπαθώ να πίνω όσο περισσότερο νερό γίνεται” αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

Μπορεί η ξεκαρδιστική Μόνικα από την πιο διάσημη παρέα της τηλεόρασης να είναι “στρατιώτης” της σωστής διατροφής, έχει όμως και εκείνη τις αδυναμίες της. “Να σου πω κάτι; Όπως και να έχει λατρεύω το τυρί και ιδιαίτερα το μαλακό Ελβετικό τυρί. Το καταναλώνω σε υπερβολικές ποσότητες!” αναφέρει σε συνέντευξή της.

Ποια ειναι η σχέση της με τη γυμναστική;
Αν παρατηρήσεις την Courteney Cox από το 1995 που έγινε ευρέως γνωστή, από την συμμετοχή της στα “Φιλαράκια” και τα θρίλερ “Scream” μέχρι και σήμερα θα δεις πως το κορμί της και οι καμπύλες της είναι χρόνο με το χρόνο πιο σέξι από ποτέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε μικρότερη ηλικία η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν ασχολούνταν καθόλου με τη γυμναστική. H σχέση της με την Jennifer Aniston όμως την έκανε να αλλάξει στάση ζωής. Η fit Jenny την “παρέσυρε” σε πιο υγιεινό τρόπο διατροφής αλλά και σε διάφορα είδη γυμναστικής.

Εκείνη όμως που της έδειξε το δρόμο για το πρόγραμμα γυμναστικής που της ταιριάζει περισσότερο είναι η Gwynneth Paltrow. Η ξανθιά πρωταγωνίστρια του Hollywood έχει βρει την ιδανική εξάσκηση στο πρόσωπο της Tracy Anderson, personal trainer που έχει αναλάβει κυριολεκτικά τις μισές γυναικείες παρουσίες του Αμερικανικού Star System.

“Η Gwyneth Paltrow με σύστησε στο σύστημα της Tracy Anderson και το λάτρεψα. Είναι ένα πραγματικά δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα έξυπνο πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει διασκεδαστικές μεθόδους, όπως το χορό. Προσπαθώ να το ακολουθώ 4 φορές την εβδομάδα” εξηγεί σε συνέντευξή της σε Αμερικανικό περιοδικό.

H Τracy έχει καταφέρει να εμπνεύσει δεκάδες stars, που την εμπιστεύτηκαν για να διατηρήσουν ή ακόμη και να βελτιώσουν την γραμμή τους. Κράτα μερικά μόνο ονόματα από την μκρά λίστα: Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox, Jessica Simpson και πολλοί πολλοί άλλοι!

Το παρακάτω video είναι ένα compilation με τις Καλύτερες ασκήσεις για τέλειο σώμα, όπως τις παρουσιάζει η ίδια η Tracy Anderson! Κάτι παρόμοιο με αυτό που ακολουθεί και η Courteney!


Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bίκυ Κουλιανού Ελένη Φουρέιρα Μαρία Αντιμισάρη

Shakira Παναγιώτα Βλαντή Μαρία Ηλιάκη

And More