Dakota Johnson: Πόσα κιλά ζυγίζει και τι ύψος έχει; Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Dakota Johnson! Ναι, είναι αυτό το κορίτσι που έβλεπες στην ταινία “Fifty Shades of Grey” και α) ήθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και β) ευχόσουν να ήσουν στη θέση της. Στις ερωτικές σκηνές δεν ξέραμε τι να πρωτο-κοιτάξουμε! Το αψεγάδιαστο σώμα της; Τον Mr. Grey; Ναι, γενικά ήταν μια πληθώρα “οπτικών” πληροφοριών που δεν μπορούσαμε να κοντρολάρουμε. Τέσπα!

Η αλήθεια είναι ότι η Dakota έχει από τα πιο ωραία και φυσικά σώματα που έχουμε αντικρίσει ποτέ. Δεν είναι ούτε super skinny αλλά ούτε και με παραπάνω κιλά. Έχει μια ισορροπημένη σιλουέτα με περίμετρο στήθους 87εκ., μέσης 61εκ. και περιφέρειας 87εκ., ενώ ζυγίζει 54 κιλά και έχει ύψος 1,71.

Αφού λοιπόν σου ανέφερα όλα τα measurements της νεαρής ηθοποιού, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε τα fitness μυστικά της, να δούμε τη γυμναστική που ακολουθεί και να μάθουμε επιτέλους πως διατηρείται στα κιλά της. Οπότε, κάνε schroll down και δες όλες τις πληροφορίες που βρήκα για σένα…

Ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν…
Η Dakota δεν ήταν ποτέ big fan της άσκησης. Λόγω του ρόλου της όμως στο “Fifty Shades of Grey” η νεαρή ηθοποιός έπρεπε να ξεκινήσει τη γυμναστική καθώς στην ταινία θα επακολουθούσαν σκηνές στις οποίες θα πρωταγωνιστούσε γυμνή! Από τότε, λοιπόν, ξεκίνησε εντατικά να γυμνάζεται και άρχισε να καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τη γυμναστική. Η ίδια συγκεκριμένα είχε δηλώσει: “Νιώθω τέλεια με το σώμα μου όταν γυμνάζομαι. Μου προσφέρει αυτοπεποίθηση”.

Για τις γυμνές σκηνές η Dakota ήθελε να έχει ένα πιο αθλητικό σώμα. Επιπλέον, έπρεπε να “δουλέψει” λίγο την αντοχή της για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ερωτικές σκηνές, κάτι που φυσικά και κατάφερε. Ωστόσο η ίδια δεν υπερέβαλε. Ήθελε να διατηρήσει το σώμα της “αληθοφανές” και φυσικό, καθώς στο ρόλο της φοιτήτριας που υιοθετεί δεν αρμόζει ένα super γυμνασμένο σώμα που να θυμίζει αθλητή ή super model!

Ποια είναι η γυμναστική που ακολουθεί για να διατηρεί το σώμα σε φόρμα;
Η ίδια συνδυάζει την αερόβια γυμναστική και κυρίως jogging με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια έχει αφεθεί στη “δύναμη” των πιλάτες, λόγω του ότι τη βοηθούν να διατηρήσει το σώμα της “σφιχτό” και γραμμωμένο, ενώ ταυτόχρονα την βοηθά να αποβάλει κάθε ίχνους στρες ή θυμού. Όταν θέλει να δει άμεσα αποτελέσματα, συνήθως ακολουθεί μαθήματα τα οποία γίνονται στο κρεβάτι των πιλάτες. Τα λεγόμενα leg springs που διαθέτει το συγκεκριμένο κρεβάτι, είναι ιδανικά για να γυμνάσουν τα πόδια σε χρόνο dt, όπως είπε και η ίδια!

Παρόλα αυτά, η Dakota είναι σαν εμάς και κάποιες φορές δεν έχει χρόνο ή βαριέται να πάει στο γυμναστήριο! Τι κάνει για αυτό; Επιλέγει να μετακινείται με τα πόδια για να ενισχύει την καύση θερμίδων.

Ποιο είναι το μυστικό της για να παραμένει αδύνατη;
Λοιπόν λοιπόν! Η Dakota αγαπάει -ή τουλάχιστον αγαπούσε- τα junk foods και συγκεκριμένα τα burgers. Καταλαβαίνεις όμως ότι όταν έγινε διάσημη όλα αυτά “κόπηκαν”. Η ίδια ακολουθεί πλέον μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, χωρίς στερήσεις αλλά χωρίς επεξεργασμένα τρόφιμα.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το ημερήσιο μενού της δίαιτάς της (αν έχει κιόλας), παρόλα αυτά όμως αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της για να διατηρείται αδύνατη. Αυτό το “μυστικό” σύμφωνα με όσα έχει πει, “καθαρίζει” τον οργανισμό, ενισχύει το μεταβολισμό, φέρνει την ιδανική αποτοξίνωση και τη διατηρεί χορτάτη για ώρες.

Όχι, αυτό το μυστικό δεν έχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή. Η ίδια απολαμβάνει καθημερινά μια ποικιλία χυμών οι οποίοι περιέχουν μήλο, αγγούρι, λεμόνι, ginger και πορτοκάλι. Αυτό το μυστικό αδυνατίσματος της το πρότεινε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Sam Taylor-Johnson, και το ακολουθεί ακόμα και σήμερα!


Last info:
Ναι, η Dakota έχει πολύ ωραίο σώμα. Ναι, μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί της γιατί δεν συνηθίζει να ακολουθεί υπερβολές και είναι υπέρ του γυμνασμένου και φυσικού σώματος. Πριν κλείσω το κείμενό μου όμως έχω μια τελευταία πληροφορία για σένα. Μπορεί να σου άρεσε και να ζήλεψες τα οπίσθιά της στην ταινία, αλλά μην τρελέναισε. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε κάποια άλλη κοπέλα που “ντούμπλαρε” την οπίσθια όψη της!

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε το δεύτερο part της ταινίας και να παρατηρήσουμε τη σωματική της εξέλιξη…

And More