Δεν είναι μυστικό! Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret δήλωσαν τις αγαπημένες τους ατασθαλίες

Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret έχουν ξεκάθαρα τα πιο αξιοζήλευτα σώματα που έχουμε αντικρίσει ποτέ! Τέλειοι κοιλιακοί, καλλίγραμμα πόδια, υπέρ – φανταστικοί γλουτοί και όλα αυτά χωρίς κυτταρίτιδα και ίχνος λίπους. Αυτό που σκεφτόμαστε αμέσως μετά είναι ότι δεν τρώνε τίποτα άλλο εκτός από κοτόπουλο ή γαλοπούλα τα οποία συνοδεύονται πάντα από άπλετη σαλάτα. Το δεύτερο που σκεφτόμαστε είναι ότι περνάνε άπειρες ώρες στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να “καίνε” ακόμα και αυτά τα λίγα που τρώνε. Ντάξει, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Όντως προσέχουν αρκετά τη διατροφή τους και όντως γυμνάζονται αρκετά. Μην ξεχνάς όμως, ότι είναι και αυτές γυναίκες και σίγουρα έχουν κάποιες αδυναμίες… και εννοώ “διατροφικές” αδυναμίες!

Πέντε αγγελάκια λοιπόν, δήλωσαν τις αγαπημένες τους ατασθαλίες και διαψεύδουν τις σκέψεις μας. Ποιες είναι οι αγαπημένες τους “λιχουδιές”, σε τι δεν μπορούν να αντισταθούν και τι επιλέγουν για cheat meals; Πάμε να δούμε αναλυτικά…

P.S.: Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πως ήρθαν πάλι τα αγγελάκια στην κουβέντα μας, θέλω να σου θυμίσω ότι στις 2 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το show για πρώτη φορά και -ναι- το περιμέναμε πως και πως!

 

Taylor Hill

Το μοντέλο δήλωσε πως όλα είναι θέμα “μετριοπάθειας”. Για την ακρίβεια είπε: “Θέλω να τρώω ό,τι μου αρέσει, αλλά από λίγο. Τρελαίνομαι για γιαπωνέζικη και κινέζικη κουζίνα, όπως επίσης και η πίτσα μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν κάποιος μου τα απαγόρευε”. Η ίδια συμπλήρωσε πως το παγωτό είναι το αγαπημένο της γλυκό.

 

Kendall Jenner

Η Kendall έχει δηλώσει πως διαφωνεί με τις αυστηρές δίαιτες που ακολουθούν τα μοντέλα. Τέτοιου είδους στερητικές διατροφές δεν ταιριάζουν καθόλου στο lifestyle της αλλά ούτε… και στο σώμα της. Σε γενικές γραμμές ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά δεν ξεχνάει μια-δυο φορές την εβδομάδα να απολαύσει την αγαπημένη της πίτσα ή burger. Μάλιστα, η αδερφή της Khloe, δήλωσε πως η Kendall είναι το ιδανικό άτομο για να περάσεις μαζί του μια cheat day.

 

Gigi Hadid

Το μοντέλο δήλωσε λίγο πριν το show ότι περιμένει πως και πως να τελειώσει το catwalk για να φάει bagel ή burger με έξτρα τυρί. “Λατρεύω τα burgers και τα bagels όπως όλοι άνθρωποι. Λόγω του show έχω ένα μήνα να φάω και το έχω επιθυμήσει”. Επίσης, το μοντέλο έχει αδυναμία στα γλυκά. Για την ακρίβεια, το αγαπημένο της είναι η grasshopper pie, δηλαδή μια τάρτα με τυρί κρέμα και μέντα.

 

Bella Hadid

Η Bella είναι ένα ακόμα μοντέλο που διαφωνεί με τις στερητικές δίαιτες, μιας και όπως έχει δηλώσει ο μεταβολισμός της λειτουργεί άψογα. Παρόλα αυτά, για τις ανάγκες του show της Victoria’s Secret έπρεπε να καταπιέσει λίγο την επιθυμία της για θερμιδοφόρα φαγητά και να αρκεστεί στις υγιεινές σαλάτες. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, όταν τελείωσε το show, το πρώτο πράγμα που ήθελε να φάει είναι ζυμαρικά και βάφλες.

 

Josephine Skriver

Βλέπεις τους κοιλιακούς της και λες ότι αυτό το αγγελάκι κάνει πολλές θυσίες. Όντως μπορεί να κάνει αρκετές θυσίες, αλλά δεν ξεχνάει να απολαμβάνει μια στο τόσο λαχταριστές λιχουδιές. Η Josephine έχει μεγάλη αδυναμία στα ζαχαρωτά και στο mac & cheese.

And More