Doutzen Kroes! Τι θυσίες κάνει ένα μοντέλο για να φορέσει φτερά… αγγέλου; Τα fitness μυστικά της

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να ενταχθεί στην… κοριτσοπαρέα των μοντέλων της Victoria’s Secret; Τι πρέπει να κάνει ένα super model λίγο πριν ανέβει στην πασαρέλα; Και στην τελική ποια είναι τα “κρυμένα μυστικά” της Doutzen Kroes για να διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα ακόμη και μετά τη γέννηση του γιου της; Ψάξαμε στα social media, ξετρυπώσαμε δηλώσεις της και σου δίνουμε όλα τα fitness μυστικά της…

Το όμορφο σώμα θέλει δουλειά πολλή…
“Πρέπει να δουλεύω σκληρά. Το σώμα μου έχει καμπύλες. Δεν ανήκω στα skinny κορίτσια” έτσι ακριβώς περιγράφει την προσπάθειά της να παραμένει σε φόρμα η όμορφη Ολλανδή.

Άλλωστε η δουλειά ενός μοντέλου, του δίνει και την πολυτέλεια να είναι στις… επαγγελματικές του υποχρεώσεις να προσέχει τη διατροφή του: “Συνειδητοποιώ πως έχω το πλεονέκτημα, εξαιτίας της δουλειάς μου, να πρέπει να είμαι σε φόρμα και να πηγαίνω στο γυμναστήριο” αναφέρει η Doutzen σε κάποια συνέντευξή της. Μάλιστα το αγγελάκι της Vicotria Secret ομολογεί πως τα χρειάστηκε μετά τη γέννηση του γιου της. “Όταν γέννησα το γιο μου γυμναζόμουν όλη την ώρα σαν τρελή” αναφέρει.

Η ζωή είναι μικρή…
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε και η Doutzen Kroes που παραδέχεται πως δεν στερεί από την καθημερινότητά της καμία απόλαυση… “Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή. Είμαι ένα κορίτσι της υγιεινής διατροφής που τρώει, αλλά τρώει με μέτρο” αναφέρει. Και η Doutzen έχει αυτοσυγκράτηση… “Αν παραγγείλω πατάτες τηγανητές, πάντα έχω και σαλάτα και μοιράζομαι (τις πατάτες) με τους φίλους”. “Δεν θα μπω στη διαδικασία να μην φάω τίποτα, να αποφύγω εντελώς ζάχαρη ή τηγανητά. Τρώω όμως με μέτρο”

Η Doutzen λατρεύει κάθε είδος τυριού, το ψωμί και – ω, τι έκπληξη – τη σοκολάτα και δεν τα στερείται ποτέ. Ποτέ; Σχεδόν…

Είναι σκληρή η δουλειά ενός αγγέλου…
Όταν θέλησε να αποκτήσει τα φτερά του Αγγέλου της Victoria Secret τα πράγματα άλλαξαν ελαφρά… “Αυστηρά γεύματα χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες και πολλά έξτρα λεπτά την ημέρα στο σχοινάκι. Γιατί σε άλλα fashion shows μπορεί να είσαι απλά skinny, όμως σε ένα show της Victoria Secret πρέπει να είσαι γραμμωμένη” εξηγεί.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της προκειμένου να “εκθέσει” ανεπιφύλακτα την κοιλίτσα της στο ευρύ κοινό; “Για επίπεδη κοιλιά γενικά, θα φροντίσω να μην πίνω καθόλου αλκοόλ, αλλά και να αποφύγω το κρεμμύδι ή το μπρόκολο – που με φουσκώνουν” αναφέρει ως μέρος των fitness tips πριν το catwalk. “Βέβαια η κοιλιά δεν ήταν ποτέ το σημείο που με απασχολούσε. Είμαι απλά λίγο τυχερή!” συμπληρώνει.

Γυμναστική, τρόπος ζωής…
Η εξάσκηση είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από την ρουτίνα της. Και μάλιστα δεν δείχνει να την ενοχλεί καθόλου. “Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη πάντα βγαίνω έξω για τρέξιμο κατά μήκος του ποταμού Hudson, μια διαδρομή που τη λατρεύω. Κάνω όμως επίσης πολύ box και σχοινάκι”!

Και για να μην νομίζεις πως υπερβάλουμε, στο λέει και η ίδια. “Μου αρέσει να ιδρώνω και να ακολουθώ σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής. Γι’ αυτό και επιλέγω καρδιαγγειακή άσκηση (τρέξιμο, boxning, σχοινάκι κτλ). Είναι ασκήσεις που σου κάνουν καλό, αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι και καλά την ίδια στιγμή”!

Και μια πρωτοτυπία… κάθε celebrity που “την ψάχνει” με τη γυμναστική ορκίζεται συνήθως στην pilates και τη yoga. Όχι όμως η Doutzen. “Κάνω Pilates για stretching και σωστή θέση του σώματος, αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αντίθετα έχω πάντα μαζί μου το σχοινάκι όπου και αν βρεθώ”!

Sneak Peak… στο instagram!!
Μια απλή περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό του super model στο instagram μας έβγαλε… λαβράκι! Αγαπημένα σνακ, συμπληρώματα διατροφής που την κρατούν σε φόρμα, λατρεμένα φρούτα και φυσικοί χυμοι. Είναι όλα εδώ για να τα ανακαλύψουμε και να βγάλουμε πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα για τη διατροφή-μυστήριο ενός μοντέλου όπως η Doutzen.

1. Η όμορφη Ολλανδή είναι φανατική οπαδός των γνωστών σε όλους superfood. Έτσι συμπληρώνει τη διατροφή της με σκόνη από camu camu. Ναι μπορεί να μοιάζει με όνομα από ζωάκι υπό εξαφάνιση, είναι όμως ο καρπός ενός θάμνου από τη Νότιο Αμερική και ο οποίος λένε πως είναι η πιο πλούσια πηγή βιταμίνης C στον κόσμο.

2. Άλλο αγαπημένο σνακ της; Εξωτικά φρούτα κομμένα σε φετούλες και έτοιμο το απογευματινό της γεύμα!!

3. Φρέσκια καρύδα! “Ενα από τα καλύτερα προϊόντα που έχει να προσφέρει η μάνα γη”! Έτσι υπογράφει τη φωτογραφία όπου απολαμβάνει την καρύδα με το… καλαμάκι η Doutzen.

4. Το βλέπεις το πλαστικό ποτηράκι με τα κατακόκκινα φρουτάκια – βλ. γκότζι μπέρι – και τα απολαυστικά (αλλά ανάλατα) κάσιους; Αυτό είναι το σνακ της όμορφης Doutzen, αλλά και του μονάκριβου γιου της.

1. Αγαπημένο φρούτο; Το μάνγκο… το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία και η λεζάντα που την συνοδεύει στο instagram.

2. Ένα καθημερινό τραπέζι στο σπίτι του πρώην αγγέλου της Victoria Secret! Ψητό κοτόπουλο, μπόλικη σαλάτα και απ’ ό, τι φαίνεται ίχνος τηγανητού και έξτρα λιπαρού!!

Γυμνάσου κι εσύ όπως η Kroes…
Όταν ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο παρουσιάζει μια τόσο όμορφη γυναίκα, τότε αυτό γίνεται αυτόματα το πιο σέξι σετ ασκήσεων που παρακολούθησες ποτέ. Η Doutzen με τη βοήθεια του personal trainer της Michael Olajide ετοίμασαν τέσσερα διαφορετικά σετ ασκήσεων – ένα για τα χέρια, ένα για τους γλουτούς, ένα για τα πόδια και ένα για τον κορμό – για να γυμναστείς κι εσύ όπως τα top model πριν βγουν στην πασαρέλα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί…

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ηοllywood Make
over
Olivia Wilde
Britney Spears

Gisele Irina Shayk
Rosie Huntington


And More