Elsa Hosk: Το πρώην ξανθό “αγγελάκι” μοιράζεται τα Fitness μυστικά της!

Λέω αυτή την Κυριακή να ξεκινήσουμε αυτή τη στήλη λίγο διαφορετικά. Με ένα Who Is Who?. Για σένα που διάβασες το όνομα της Elsa Hosk και ακόμα αδυνατείς να θυμηθείς που την έχεις ξανακούσει ή ξαναδεί.

 

Ποια είναι, λοιπόν, η Elsa Hosk;

 

Γεννημένη στις 7 Νοεμβρίου του 1988 σε ένα χωριό της Σουηδίας, η Elsa Hosk κατόρθωσε να ζήσεις τα πιο εντυπωσιακά 2os της ζωής της. Όλα ξεκίνησαν όταν το 2011, πέρασε από το casting για το show της Victoria’s Secret και κατόρθωσε να γίνει ένα από τα main girls για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Παράλληλα, έγινε το πρόσωπο σε campaigns πολύ γνωστών οίκων μόδας (ναι, όλων εκείνων που αποτελούν το shopping guilty pleasure σου). Σήμερα, δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο του Instagram, ενώ ανεβαίνει στην πασαρέλα αγαπημένων της σχεδιαστών για περιορισμένες εμφανίσεις. Παρ’ όλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε να θαυμάζουμε το εντυπωσιακά καλλίγραμμο σώμα της σε κάθε φωτογραφία την οποία ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό. Πώς, λοιπόν, θα το αποκτήσεις και εσύ; Έχουμε τα μυστικά της!

 

Η διατροφή της 

 

Δεν τα πάω καλά με τις δίαιτες” ομολογεί η ίδια. “Εάν μου πεις πρέπει να φας αυτό ή εκείνο, εγώ θα κάνω ακριβώς το αντίθετο και για αυτό δεν λέω τίποτα στον εαυτό μου” συμπληρώνει. Όμως, αυτό, δε σημαίνει ότι η Elsa τρώει ό,τι θέλει. Σε περιπτώσεις που δεν ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, αποκλείει και πάλι από το menu της τις παρακάτω τροφές: σοκολάτα, αλμυρά και γλυκά snacks, μπισκότα και οτιδήποτε περιέχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Γιατί η ζωή ενός Top Model μπορεί να είναι γλυκιά, όμως, δεν περιέχει, καθόλου γλυκά.

Τι περιλαμβάνει το καθημερινό της menu;

Το πρωινό της πιάτο περιλαμβάνει (οπωσδήποτε) αβγά (σε οποιαδήποτε μορφή) και μπέικον. Τον τελευταίο χρόνο, απολαμβάνει και smoothie, με βασικό συστατικό την μπανάνα.

Για μεσημεριανό προτιμά ζεστή σούπα (με όλα τα συστατικά, γιατί απλά τις λατρεύει) σε συνδυασμό με ψωμί ολικής αλέσεως και mozzarella. Το τελευταίο είναι το αγαπημένο της είδος τυριού.

Τέλος, το απόγευμα βρίσκεις στο πιάτο της κοτόπουλο στο φούρνο ή στον ατμό, με μία σος τύπου vinegrette και ρύζι σε μορφή πιλαφιού.

 

Η γυμναστική της

 

Η Elsa Hosk είναι από τα κορίτσια που αγαπούν να γυμνάζονται και να βλέπουν τα αποτελέσματα στο σώμα τους. Για αυτό, φροντίζει να προπονείται 5 φορές την εβδομάδα.

Αγαπημένο της sport; Μα, φυσικά, τo Box, το οποίο, η ίδια το βιώνει ως έναν Fit τρόπο να αποφορτιστεί από την ένταση της δουλειάς. Με βασικό κορμό της γυμναστικής της το παραπάνω άθλημα, η ίδια προσπαθεί να ανακαλύπτει νέους τύπους ασκήσεων, που να την κάνουν να αισθάνεται ψηλότερη και πιο καλλίγραμμη. Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει ασκήσεις τύπου Pilates ή Mat Pilates, συμπληρώνοντας το Fitness πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών.

Τέλος, επειδή βαριέται εύκολα, η ίδια επιδιώκει να μην εκτελεί τις ίδιες ασκήσεις κάθε μέρα, δίνοντας έμφαση στην ποικιλία και την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων, και όχι στην ποσότητα τους. Κάπως έτσι, πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τις… πιρουέτες και το μπαλέτο.

Κάνω box το πρωί και μπαλέτο το βράδυ γιατί προσπαθώ να συνδυάζω ασκήσεις υψηλής ταχύτητας για το σώμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης” αποκαλύπτει το ξανθό αγγελάκι και έχουμε κάθε λόγο να την πιστέψουμε.

And More