Emily Ratajkowsi: Το μοντέλο με τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς μοιράζεται τα fitness μυστικά του

Έχει τον τρόπο να σε κάνεις να χαζεύεις το Instagram της με τις ώρες. Χωρίς κόπο. Μία της φωτογραφία αρκεί. Άλλωστε, η αγαπημένη εποχή της Emrata (σ.σ. το καλοκαίρι) έχει ξεκινήσει και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: αμέτρητες λήψεις με Bikini και εκατομμύρια βαθιές ανάσες στον κόσμο ταυτόχρονα. Γιατί, το αγαλματένιο της σώμα δεν σου αφήνει άλλη επιλογή. Το θαυμάζεις και θέλεις να το αποκτήσεις. Ποια είναι, λοιπόν, τα fitness μυστικά της Emily Ratajkowski;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Η διατροφή της

Το κορίτσι αυτό έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά και τρώει ένα κάθε πρωί, για να ξεκινήσει η μέρα της ωραία. Καλημέρα. Ναι, καλά διάβασες. Δεν φοβάται να ενδώσει στις ατασθαλίες της και σε ό,τι το μικροσκοπικό στομάχι της ζητά.

Έτσι, η μέρα της ξεκινάει με έναν αρωματικό γαλλικό καφέ και ένα μικρό κομματάκι kouigin-amann. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι (ούτε εγώ, μέχρι πριν από μερικά δευτερόλεπτα), σου έχω την απάντηση: πρόκειται για ένα πεντανόστιμο μικροσκοπικό γλυκό, που το New York Times το χαρακτήρισε ως το πιο παχυντικό στον κόσμο. Και όμως, αυτό το γλυκό ανήκει στο ημερήσιο διατροφικό πρόγραμμα του κοριτσιού που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία.

Οι ώρες “περνούν”, το θερμιδογόνο πρωινό αποχωρεί και το μεσημεριανό της γεύμα είναι έτοιμο να το διαδεχτεί. Αποτελείται από μία χορταστική σαλάτα και μία τορτίγια με σολομό ή κομματάκια κοτόπουλου. Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα αρκετά light πιάτο, το οποίο, όμως, δεν παύει να της προσφέρει τις φυτικές ίνες και τα θρεπτικά συστατικά που ο ουρανίσκος της θέλει και ο οργανισμός της χρειάζεται.

Η μέρα της “κλείνει” διατροφικά με ένα δροσερό smoothie με φρούτα του πάθους και δύο κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά και ginger – το μυστικό της, για να διατηρήσει την κοιλιά της επίπεδη. Για ενδιάμεσα σνακ επιλέγει αποξηραμένα φρούτα, με ιδιαίτερη αδυναμία στο βερίκοκο.

Το μυστικό της; Βρίσκει μόνη της τις συνταγές των γευμάτων της και ουκ ολίγες φορές ετοιμάζει το μενού με τα χεράκια της. Έτσι, γνωρίζει πολύ καλά ποια στοιχεία εντάσσονται στο διατροφικό της πλάνο, αλλά και πόση ζάχαρη και αλάτι “κρύβεται” σε μερικές τροφές που λαχταρά, αλλά πρέπει να αποφύγει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Η γυμναστική της

Μπορεί η Emily να μην τρελαίνεται ιδιαίτερα για τη γυμναστική και τα αμέτρητα ροκανίσματα, υπάρχουν, όμως, δύο σημεία στο σώμα της που δεν παραλείπει ποτέ να ενδυναμώσει: τους κοιλιακούς και τους γλουτούς της.

Καθημερινά, ροκανίζει πλάγιους, άνω, κάτω και ορθούς και στη συνέχεια η προπόνηση της ολοκληρώνεται με squats και προβολές. Πολλές επαναλήψεις. Τουλάχιστον 48 για κάθε άσκηση και κάθε μικρό μυ που βρίσκεται στις συγκεκριμένες περιοχές.

Τι άλλο κάνει για να διατηρείται σε φόρμα; Yoga! Δύο φορές την εβδομάδα, προπόνηση που δεν παραλείπει ποτέ, αφού το καλλίγραμμο μοντέλο φημίζεται για την πειθαρχία του. Βέβαια, η Emily από μικρή είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στο μπαλέτο, το οποίο παρακολουθεί μερικές φορές ακόμα και σήμερα. Την ξεκουράζει και τη βοηθάει να αποφορτιστεί από το περιττό άγχος που συχνά της δημιουργεί το επάγγελμα της.

Τέλος, αντί το εξαντλητικό τρέξιμο στο διάδρομο του γυμναστηρίου, η ίδια προτιμάει ατελείωτες βόλτες στη φύση, τις οποίες συνοδεύει με γρήγορο βάδισμα ή χαλαρό περπάτημα, που μπορεί να διαρκέσει (πάρα) πολλές ώρες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

And More