Eva Mendes: Οι 8 Fitness κανόνες που της χαρίζουν αυτή την εντυπωσιακή σιλουέτα!

Μπορεί να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και να δίνει ακόμα σπανιότερα συνεντεύξεις, όταν, όμως, αποφασίζει να το κάνει, η Eva Mendes “τραβάει” όλα τα βλέμματα πάνω της. Η πληθωρική της προσωπικότητα και η εντυπωσιακή της σιλουέτα (στα, 46 παρακαλώ) δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Μητέρα, ηθοποιός, επιχειρηματίας και σύζυγος του Ryan Gosling, η καθημερινότητα της Eva μπορεί να χαρακτηριστεί με ένα μόνο επίθετο: busy.

Παρά το εξαιρετικά γεμάτο 24ωρο της, η, Κουβανικής καταγωγής, ηθοποιός, καταφέρνει να “ξεκλέβει” πάντα λίγο χρόνο για τον εαυτό της: για το Beauty Routine της, τη διατροφή και τη γυμναστική της.

 

Πώς, λοιπόν, η Eva Mendes διατηρείται στα κιλά της; Η απάντηση βρίσκεται στους παρακάτω κανόνες, τους οποίους τηρεί κατά γράμμα!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις

1. Είναι φανατική του Clean Eating

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι, σου έχω την απάντηση συνοπτικά: αποτελεί μία διατροφή, η οποία βασίζεται σε μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Κορμό του διατροφικού της μενού συνιστούν τα φρούτα, τα λαχανικά και οτιδήποτε δεν περιέχει συντηρητικά. Έτσι, στα καθημερινά της πιάτα θα βρεις: φρέσκα φρούτα, ανάλατους ξηρούς καρποί, μακαρόνια ολικής άλεσης, όσπρια, κινόα και πολλά γευστικά smoothies.

2. Τρώει καθημερινά το ίδιο πρωινό

Ναι, καλά διάβασες! Αν η Eva βρει αυτό που της αρέσει, δεν πρόκειται να το αλλάξει. Έτσι, η μέρα της ξεκινά καθημερινά με δύο βραστά αβγά, τα οποία συνοδεύει με ένα άκρως γευστικό avocado toast. Η πρωινή της ιεροτελεστία ολοκληρώνεται με ένα άκρως θρεπτικό smoothie, το οποίο περιλαμβάνει: πορτοκάλι, λεμόνι, ginger και κανέλα.

3. Κρατάει τον οργανισμό της ενυδατωμένο

Υποστηρίζοντας σθεναρά ότι η ομορφιά “πηγάζει” από “μέσα” μας, από την τσάντα της δε λείπει ποτέ ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι με κρύο νερό. Ακόμα και αν δεν αισθάνεται δίψα, η Eva “αναγκάζει” τον εαυτό της να απολαύσει το νερό, προκειμένου η ενυδάτωση να έρθει στο σώμα της.

4. Το καθημερινό της μενού κρύβει… δημητριακά!

Μεγάλωσα τρώγοντας ρύζι και φασόλια, οπότε σε κάθε γεύμα χρειάζομαι ένα είδος δημητριακών. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σαν “τέρας συνήθειας”. Δεν βαριέμαι να τρώω το ίδιο πιάτο ξανά και ξανά, γιατί ξέρω ότι αυτό είναι ιδανικό για το σώμα μου. Α, και γιατί μου αρέσει πολύ!” αποκαλύπτει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις

5. Μία φορά την εβδομάδα λέει “ναι” στις ατασθαλίες

Μπορεί να είναι αυστηρή με τη διατροφή της, η Eva, όμως, γνωρίζει ότι για να παραμείνει πιστή στο πρόγραμμα της, μία ημέρα την εβδομάδα πρέπει να αισθάνεται ελεύθερη.

Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Οπότε, κάθε Σάββατο ή Κυριακή, απολαμβάνω τους αγαπημένους μου σκληρούς πειρασμούς. Συνήθως τις βραδινές ώρες. Το τελευταίο, όμως, προσπαθώ πολύ να το αλλάξω, γιατί το να τρως γλυκά λίγο πριν κοιμηθείς, δεν είναι και το καλύτερο.” δηλώνει σε συνέντευξη της.

6. Ώρα για συνδυαστική προπόνηση

Αγαπώ το τρέξιμο και πραγματικά βλέπεις διαφορά με 30 ή 45 λεπτά προπόνησης. Οι αερόβιες ασκήσεις είναι η αδυναμία μου. Κάθε μέρα, προσπαθώ να δοκιμάζω και από κάτι διαφορετικό: τρέξιμο στη φύση ή στο διάδρομο που έχω στο σπίτι μου, σχοινάκι ή μαθήματα Spinning. Όμως, ο γυμναστής μου υποστηρίζει ότι δεν αρκεί μόνο αυτό. Για αυτό, συνεχίζω με ασκήσεις με αντιστάσεις ή βάρη, προκειμένου να αποκτήσω την επιθυμητή γράμμωση σε όλο μου το σώμα. Για να είμαι ειλικρινής, εστιάζω περισσότερο στα πόδια, στους γλουτούς, αλλά και στους κοιλιακούς μύες” αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξη της σε γνωστό Fitness περιοδικό.

7. Τέσσερις φορές την εβδομάδα και μετά… διάλειμμα!

Η σχέση της Eva με τη γυμναστική περνάει τις φάσεις της. Η ίδια υποστηρίζει ότι το μυστικό μίας πετυχημένης προπόνησης είναι η διάθεση. Έτσι, όταν παρατηρεί ότι έχει όρεξη για… push – ups, γυμνάζεται τέσσερις έως και πέντε φορές την εβδομάδα. Όταν, όμως, κρίνει ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα, δε φοβάται να το κάνει. Έτσι, επανέρχεται με ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια στο… Fitness Room της.

8. Κυνηγάει τα παιδιά της

Μπορεί να μην σου ακούγεται ως το απόλυτο Fitness μυστικό, όμως, αποδίδει.

Το να έχεις δύο παιδιά μέσα στο σπίτι σημαίνει πως η ώρα που κάθεσαι είναι ελάχιστη έως μηδαμινή. Τα κυνηγάς παντού και προσέχεις να μην χτυπήσουν και τραυματιστούν. Αυτό από μόνο του είναι ένα είδος γυμναστικής που καίει αρκετές θερμίδες, χωρίς καν να το καταλάβεις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις

And More