Ευαγγελία Αραβανή! Πώς διατηρεί το σώμα του ένα μοντέλο;

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί τι τρώει ένα μοντέλο και καταφέρνει να διατηρήσει την τέλεια σιλουέτα του; Αν και έχουν ακουστεί πολλά, συνήθως το μυστικό κρύβεται σε απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις κι εσύ, χωρίς να νιώσεις στέρηση.

Η Σταρ Ελλάς 2005 Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στο TLIFE και αποκάλυψε όλα τα μυστικά που την διατηρούν σε άψογη φόρμα.

“Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα!” – Τα μυστικά της διατροφής της…

Δεν είναι από τους ανθρώπους που φτάνουν στα άκρα προκειμένουν να κρατήσουν τη σιλουέτα τους. “Γενικά δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα. Τρώω τα πάντα και απλά όταν καταλαβαίνω τον εαυτό μου ότι ξεφεύγει, μαζεύομαι”. Παρόλα αυτά βάζει όρια στο μενού που επιλέγει καθημερινά. “Αποφεύγω τα τηγανιτά, τα βαριά φαγητά και γενικά τέτοιες τροφές!”

Άλλωστε η Ευαγγελία Αραβανή έχει πολύ καλή σχέση με την κουζίνα. Λατρεύει να μαγειρεύει για να ικανοποιήσει τους φίλους της. “Όταν είμαι μόνη μου δεν έχω πολλή όρεξη να μαγειρέψω. Μαγειρεύω για φίλους. Η σπεσιαλιτέ μου, από όσα μου έχουν πει οι φίλοι μου είναι τα γλυκά. Φτιάχνω πολύ ωραίο cheese cake”.

Από το χορό και το μπαλέτο στη yoga

Η γυμναστική είναι ρουτίνα για την Ευαγγελία . Για πολλά χρόνια έκανε χορό και έτσι διατηρούσε το σώμα της σε φόρμα. Αναγκάστηκε όμως να σταματήσει όταν ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ. “Έχω κάνει πολλά χρόνια κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό και τζαζ. Όταν ξεκίνησα το μότελινγκ αναγκάστηκα να σταματήσω γιατί δεν είχα χρόνο να ακολουθήσω και τα δύο”.

Σήμερα έχει επιλέξει να κάνει συχνά γιόγκα. “Τον τελευταίο χρόνο κάνω και γιόγκα. Δύο φορές την εβδομάδα, κάνω γιόγκα στη σχολή όπου κάνω και λάτιν χορό”. Παρά την εντύπωση που μπορεί να έχουν πολλοί πως η yoga είναι κυρίως για χαλάρωση και σε γενικές γραμμές ξεκούραστη, η Ευαγγελία Αραβανή σημειώνει πως είναι ιδιαίτερα κουραστική. “Η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που αυτό που κάνεις στην γιόγκα είναι ιδιαίτερα κουραστικό – δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος, η απλή χαλάρωση – μετά από κάθε άσκηση νιώθεις πολύ καλύτερα. Στα μαθήματα ακολουθούμε κυρίως ασκήσεις power yoga αλλά και άλλες”.

Άννα Βίσση… η Ελληνίδα πρότυπο!

Στην ερώτηση αν έχει κάποια γυναίκα πρότυπο για την φυσική της κατάσταση, αναφέρει αμέσως την Άννα Βίσση: “Θεωρώ, πως παρά την ηλικία της, αλλά και γενικότερα έχει απίστευτο σώμα και μοναδική φόρμα. Αν μιλούσα για κάποια σταρ του εξωτερικού μου αρέσει η Σαρλίζ Θερόν, όχι μόνο για το ωραίο της κορμί αλλά και για το πρόσωπο”.

And More