Fifty Shades Freed: 9 συναρπαστικά στοιχεία για το πως απέκτησε αυτό το σώμα η Dakota Johnson

Η ταινία “Fifty Shades Freedέχει βγει ήδη στους κινηματογράφους, κι αν είσαι από τις fans του βιβλίου σίγουρα την έχεις ήδη δει. Καθώς παρακολουθούσες με προσοχή την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα “χάζευες” τους κοιλιακούς του Christian Grey, παρατήρησες το σούπερ σώμα της Dakota Johnson. Ναι, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι βρίσκεται στην καλύτερη σωματική κατάσταση που την έχουμε δει ποτέ. Τέλειοι κοιλιακοί (είναι η εμμονή της να ξέρεις), γλουτοί που θα ζήλευε και μια Βραζιλιάνα, αδύνατα πόδια και γραμμωμένα χέρια. Αυτά είναι πλέον τα χαρακτηριστικά του σώματός της. Και μπράβο στην Dakota που γυμνάστηκε τόσο πολύ για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Τι έκανε, όμως, ακριβώς και απέκτησε αυτό το σώμα; Προς τα κάτω έχω συγκεντρώσει τα 9 συναρπαστικά στοιχεία που αξίζει να γνωρίζεις. Και αν θέλεις, μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ κάποιο από αυτά.

Σαν τελευταίο info και πριν περάσουμε στο κεντρικό μας θέμα θέλω να σου αναφέρω το εξής. Στην προηγούμενη ταινία που πρωταγωνιστούσε, το “Fifty Shades Darker”, η ίδια είχε δηλώσει ότι στις σκηνές που φαινόντουσαν οι γλουτοί της, η παραγωγή είχε χρησιμοποιήσει άλλη ηθοποιό. Εν ολίγοις την ντούμπλαραν. Για αυτήν την ταινία όμως, δεν έχουμε κάποια τέτοια πληροφορία, οπότε πιστεύουμε ότι η σκληρή γυμναστική που έκανε η Dakota απέφερε καρπούς!

1.Συνεργάστηκε με την πιο διάσημη προπονήτρια
H Dakota συνεργάστηκε με την προπονήτρια Ramona Braganza, η οποία προσλήφθηκε από την εταιρεία του Fifty Shades, αφού όμως πρώτα της πήρε συνέντευξη η ηθοποιός. Η πρώτη σταρ που εμπιστεύτηκε την Ramona ήταν η Jessica Alba, η οποία άρχισε να συνεργάζεται μαζί της στην ηλικία των 17 ετών. Με την πάροδο των ετών η Ramona ξεκίνησε να εκπαιδεύει επίσης την Halle Berry, την Amanda Seyfried, την Anne Hathaway και την Kate Beckinsale.

2.Ο κύριος στόχος της γυμναστικής ήταν… η κίνηση
Παρόλο που στην προπόνηση δόθηκε μεγάλη έμφαση στους γυμνασμένους ώμους, χέρια, κοιλιακούς και γλουτούς, ο κύριος στόχος ήταν να “κινείται” η ηθοποιός για 30 λεπτά ημερησίως.

3.Η Ντακότα προπονούνταν 5 ημέρες την εβδομάδα για 30 έως 60 λεπτά
Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών των γυρισμάτων, η γυμναστική ήταν λίγο πιο “σκληρή” και μπορεί να διαρκούσε έως και 60 λεπτά. Αργότερα η προπόνηση περιορίστηκε στα 30 λεπτά και έγινε λίγο πιο χαλαρή.

4.Έκανε διαφορετικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Σύμφωνα με όσα είπε η trainer της Dakota, όταν κάνουμε τις ίδιες ασκήσεις όλη την ώρα, αρχίζουμε να αποκτούμε όγκο στους μύες, κάτι που είναι λίγο παράταιρο στο γυναικείο σώμα. Στόχος την προπόνησης της ηθοποιού ήταν να τονωθούν οι μύες μέσα από διαφορετικές ασκήσεις. Μια τυπική προπόνηση της Dakota περιείχε ζέσταμα για 5 με 10 λεπτά σε ένα διάδρομο και στη συνέχεια ασκήσεις cardio οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από το χορό, τις Pilates, το kickboxing και τη γιόγκα.

5.Τα βάρη στους αστραγάλους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο
Κατά τη διάρκεια των περισσότερων προπονήσεων, η Dakota είχε στους αστραγάλους της βάρη 3 κιλών ώστε να έχει περισσότερη ισορροπία στις ασκήσεις και να γραμμώνουν πιο γρήγορα τα πόδια της.

6.Έκανε γυμναστική μέσα σε τροχόσπιτο
Οι ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού χρησιμοποιούν ρυμουλκούμενα γυμναστήρια για να μπορούν οι ηθοποιοί να προπονούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό το τροχόσπιτο παύλα γυμναστήριο είχε μήκος πάνω από 15 μέτρα, οπότε ήταν αρκετά ευρύχωρο για να κάνει η ηθοποιός τις ασκήσεις.

7.Είχε εμμονή με την hot yoga
Η Dakota έχει ιδιαίτερη σχέση με την hot yoga και ξεκάθαρα είναι αγαπημένη της δραστηριότητα. Πολλές φορές έκανε σε στούντιο hot yoga κι έπειτα πήγαινε στην προπόνηση με τη Ramona.

8.Στη διάρκεια των γυρισμάτων έτρωγε συγκεκριμένα γεύματα
Τα γεύματα της Dakota επιμελούνταν ένα σεφ από το Βανκούβερ, ο οποίος προετοίμαζε πιάτα που περιελάμβαναν άπαχα κρέατα, quinoa, λαχανικά και γευστικά smoothies.

9.Πηγή έμπνευσης ήταν το αποτέλεσμα που έβλεπε πάνω της
Οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ήταν ένας μεγάλος στόχος για την Dakota. Οπότε όταν ξεκίνησε να βλέπει τη γράμμωση σε εκείνο το σημείο αποκτούσε όλο και περισσότερη δύναμη για να συνεχίσει.

And More