Gal Gadot: Η “Wonder Woman” μένει σπίτι και μοιράζεται τα Fitness μυστικά της!

Αν και εσύ αυτές τις ημέρες κάνεις ατελείωτο scrolling σε Instagram, Tik Tok και Facebook, τότε σίγουρα το μάτι σου θα “έπεσε” στο νέο challenge που δημιούργησε η Gal Gadot. Pause! Ποια είναι η Gal; Πρόκειται για την Ισραηλινής καταγωγή ηθοποιό και μοντέλο, η οποία έγινε γνωστή ως Wonder Woman μέσα από τις αμέτρητες ταινίες δράσης, που πρωταγωνίστησε την τελευταία δεκαετία.

Όσο εσύ, λοιπόν, την παρακολουθούσες να τραγουδά το “Imagine” με τους διάσημους φίλους της, εμείς, για ακόμη μία φορά, εντυπωσιαστήκαμε από τη σιλουέτα της, αλλά και από το γεγονός ότι συνεχίζει να γυμνάζεται στο… σπίτι. Τι είδους ασκήσεις κάνει; Ποια είναι τα διατροφικά της μυστικά; Αν εσύ έχεις αυτές τις απορίες, εμείς έχουμε την απάντηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot) στις

Πώς διατηρείται σε φόρμα το πιο Wonder κορίτσι του Hollywood;

 

Αν και η ίδια ζορίζεται αρκετά να ακολουθήσει πιστά μία δίαιτα, η διατροφή της περιλαμβάνει ορισμένους κανόνες, τους οποίους η εντυπωσιακή Gal ακολουθεί κατά γράμμα. Στο καθημερινό της μενού, θα βρεις άφθονα φρούτα και λαχανικά, ενώ η μέρα της ξεκινά με το κλασσικό πράσινο Detox Smoothie, προκειμένου να “καθαρίσει” τον οργανισμό και το στομάχι της από τις τοξίνες της προηγούμενης ημέρας.

Μιας και γυμνάζεται αρκετά συχνά, η ίδια προσθέτει στα γεύματα της πρωτεϊνούχες τροφές, με την σπιτική ομελέτα, αλλά και τους ανάλατους ξηρούς καρπούς, να μην απουσιάζουν από τη διατροφή της.

Όταν ανέλαβε το ρόλο της Wonder Woman, η Gal μου ζήτησε να της ετοιμάσω δύο διατροφικά μενού: ένα για τις ανάγκες του ρόλου και ένα για την επιστροφή της στην καθημερινότητα. Στο δεύτερο, ακολουθήσαμε τον κανόνα των πολλών, αλλά μικρών γευμάτων μέσα στην ημέρα, ενώ φροντίσαμε τα φαγητά της να μην περιέχουν καθόλου ζάχαρη, πέρα από τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και λαχανικών” αποκαλύπτει ο διατροφολόγος της, Hayley Bradley, σε πρόσφατη συνέντευξη του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot) στις

Η γυμναστική της

Ως Wonder Woman, η Gal δε θα μπορούσε να μη γυμνάζεται τακτικά. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει προπόνηση 5 φορές την εβδομάδα, με την κάθε ημέρα να διαφέρει από την προηγούμενη, για να μη βαριέται και να συνεχίζει με κέφι τη γυμναστική της.

Η ίδια δηλώνει φαν των προπονήσεων που συνδυάζουν αερόβια άσκηση (σε οποιαδήποτε μορφή: διάδρομο, spinning classes ή εξαντλητικό σχοινάκι) με ασκήσεις αντιστάσεων, κυρίως με λάστιχα. Παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα χορού, τα οποία την βοηθούν να βελτιώσει την κινησιολογία της, ικανότητα πολύ σημαντική για το επάγγελμα της.

Τον προηγούμενο χρόνο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη νέα ταινία “Wonder Woman”, η Gal γνώρισε το αγαπημένο της άθλημα: την αναρρίχηση εσωτερικού χώρου. Μάλιστα, απολαμβάνει κάθε class τόσο πολύ, που μετά το τέλος του αισθάνεται έτοιμη να φτάσει (κυριολεκτικά και μεταφορά) στην κορυφή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot) στις

And More