Georgia Fowler: Το μοντέλο εσωρούχων και Άγγελος της Victoria’s Secret αποκαλύπτει τη δίαιτα και τη γυμναστική της

Ίσως το όνομα Georgia Fowler να μην σου λέει κάτι, κοιτώντας όμως αυτό το κορίτσι στις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι κάπου το έχεις δει. Θα σου πω εγώ που! Ήταν ο πιο γυμνασμένος Άγγελος στο φετινό show της Victoria’s Secret (ναι ήταν) και φυσικά είναι το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στις τελευταίες καμπάνιες της Calzedonia.

Όντας μοντέλο εσωρούχων λοιπόν, ξέρει πολύ καλά τι “λειτουργεί” στο σώμα της, τι πρέπει να τρώει και πως να γυμνάζεται. Και για δικό μας καλό τα αποκάλυψε όλα. Τι τρώει, τι αποφεύγει, ποια η σχέση της με τη γυμναστική και τι προπόνηση κάνει. Επίσης, επειδή πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα supermodels έψαξα και βρήκα ακριβώς τις αναλογίες της για να έχουμε μια ιδέα παραπάνω για εκείνη.

Οι αναλογίες της:

  • Ύψος: 1,77cm
  • Βάρος: 56 κιλά
  • Περιφέρεια στήθους: 86εκ.
  • Περιφέρεια μέσης: 61εκ.
  • Περιφέρεια γοφών: 89εκ.

Η διατροφή πριν από το show της Victoria’s Secret
Πολλά μοντέλα έχουν αποκαλύψει όλες τις θυσίες που κάνουν πριν το show της Victoria’s Secret για να έχουν τις τέλειες αναλογίες και αυτό το καλλίγραμμο σώμα που βλέπουμε όλοι on stage. H Georgia αποκάλυψε πως και η ίδια κάνει αρκετές θυσίες, αποφεύγει τη ζάχαρη (ακόμα και τις τροφές που περιέχουν κρυφές πηγές αυτής), όπως επίσης και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους η μείωση της ζάχαρης και η αποφυγή επεξεργασμένων τροφών ενισχύουν το μεταβολικό ρυθμό και μειώνουν την αποθήκευση λίπους. Το αξιοσημείωτο είναι όμως, ότι αποφεύγει ακόμα και τα φρούτα που περιέχουν φυσικά σάκχαρα.

Η ίδια δήλωσε: “Πιστεύω ότι πρέπει να περιποιούμαστε το σώμα μας και να το φροντίζουμε. Είμαι κατά της στέρησης και δεν θέλω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου… Δεν μπορώ να ζω έτσι”.

Πως “καταπολεμά” την επιθυμία της για κάτι γλυκό;
Μια επιπλέον πληροφορία που αποκάλυψε η Fowler είναι ότι αρκετό καιρό πριν το show, εκτός από τη ζάχαρη, δεν καταναλώνει αλκοόλ και γαλακτοκομικά. Δίνει έμφαση και τρώει πολλά καλά λιπαρά που τα λαμβάνει από το αβοκάντο, τους ξηρούς καρπούς και το σολομό. Όλες αυτές οι τροφές μειώνουν την επιθυμία της για γλυκό, όπως είπε.

Τι αποφεύγει και τι επιλέγει στα γεύματά της;
Όπως αναφέρθηκε, το μοντέλο δεν καταναλώνει γαλακτοκομικά προϊόντα γιατί έχει αλλεργία στη λακτόζη. Επίσης πολλές φορές στρέφεται στη χορτοφαγική διατροφή για να κάνει αποτοξίνωση, άρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποφεύγει το κρέας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις υπερβολικές ποσότητες υδατανθράκων και δημητριακών, αλλά δηλώνει fan της άπαχης πρωτεΐνης.

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται;
Η αυστηρή fitness routine ανήκει στο πρόγραμμα κάθε VS Angel, όπως και κάθε μοντέλου που ποζάρει με εσώρουχα. Η άποψη της Georgia είναι ότι τα θεαματικά αποτελέσματα που μπορείς να δεις στο σώμα σου προέρχονται από τη συνέπεια και τη συστηματική προπόνηση. Αυτό σημαίνει δηλαδή, ότι το μοντέλο γυμνάζεται κάθε μέρα.

Ποια είναι η σχέση της με τη γυμναστική;
Το μοντέλο δήλωσε ότι από μικρή της άρεσε η γυμναστική και ήταν ένα αρκετά αθλητικό παιδί. Για αυτό ακόμα και τώρα έχει την ανάγκη να γυμναστεί σκληρά και να “χτίσει” τους μύες της.

Τι γυμναστική κάνει;
Οι προπονήσεις της περιλαμβάνουν μια εναλλαγή boxing, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο, το οποίο μάλιστα έχει δηλώσει ότι σιχαίνεται.

https://www.instagram.com/p/Bp2d3NJgA0J/

Ποιο είναι το κίνητρό της;
Η ίδια δήλωσε ότι το κίνητρο για να συνεχίσει να γυμνάζεται είναι ο ίδιο της ο εαυτός. Το κάνει για εκείνη, τη ψυχολογική και φυσική της κατάσταση. Επίσης θέλει να αποδείξει σε όλους ότι δεν είναι τυχαία top model και ότι έχει δουλέψει σκληρά για αυτό. Για αυτό το λόγο προσπαθεί καθημερινά να ακολουθεί πιστά τη fitness routine της.

And More