Gigi Hadid: Οι απλές ασκήσεις που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα στις διακοπές

Οι περισσότερες από εμάς περιμένουμε πως και πως τις διακοπές για να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε και να μην σκεφτόμαστε τίποτα! Τις περισσότερες φορές, αυτές οι μέρες σοδεύονται από πολύ φαγητό, πολύ ποτό και σχεδόν καθόλου περπάτημα ή δραστηριότητες. Αυτά όσον αφορά εμάς, γιατί αν είσαι ένα super model και πιο συγκεκριμένα η Gigi Hadid, γυμνάζεσαι ακόμα και στις διακοπές ή όταν ταξιδεύεις.

Διαβάζοντας ακριβώς το πρόγραμμα που ακολουθεί, θέλω να σου πω ότι δεν είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και σίγουρα όχι ακατόρθωτο. Πρόκειται για απλές ασκήσεις με εξοπλισμό που σίγουρα έχεις, αλλά ταυτόχρονα είναι μια γυμναστική που μπορεί να αλλάξει και να τονώσει το σώμα σου, αλλά και να φέρει μια καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι κάνει η Gigi στις διακοπές και λίγο πριν βγει στην παραλία!

Το βασικό “αξεσουάρ” που δεν λείπει ποτέ από τη βαλίτσα της
Όταν η Gigi βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, επισκέπτεται το διάσημο γυμναστήριο “Gotham Gym”και γυμνάζεται με τον ιδιοκτήτη, Rob Piela. Φυσικά η ίδια κάνει boxing, έχοντας δηλώσει στο παρελθόν: “Το boxing σε κάνει να ξεχνάς όλα τα προβλήματα, αλλά σε κάνει να ξεχνάς ακόμα και ότι γυμνάζεσαι. Πάντα θέλεις να κάνεις περισσότερο”.

Τι κάνει όταν είναι σε διακοπές ή όταν ταξιδεύει: Η Gigi μπορεί ψυχικά να πηγαίνει διακοπές, αλλά σωματικά δεν πάει! Ακόμα και όταν βρίσκεται σε κάποιο πανάκριβο θέρετρο ή σε ένα lux ξενοδοχείο, έχει πάντα μαζί της ένα σχοινάκι και κάνει ασκήσεις για καύση λίπους. Καλά, έτσι κι αλλιώς κάνοντας σχοινάκι καις λίπος, αλλά το αξιοσημείωτο είναι που δεν λείπει από τη βαλίτσα του super model.

Κοιλιακοί πριν την παραλία
Η Gigi Hadid έχει ξεκάθαρα αυτό που λέμε “six abs”, κάτι για το οποίο έχει προσπαθήσει πολύ για να το έχει. Όχι, δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε η μητέρα φύση την έφερε στον κόσμο έτσι. Αντιθέτως, αν διαβάσεις τι κάνει για να έχει αυτό το αποτέλεσμα, θα τρελαθείς. Η ίδια κάνει 10 λεπτά boxing, μετά 40 ροκανίσματα, πάλι 10 λεπτά boxing κι έπειτα 3 σετ των 40 επαναλήψεων κοιλιακούς σε στιλ ποδηλασία. Μετά κάνει 10 λεπτά boxing και 1 λεπτό σανίδα.

Τι κάνει όταν είναι σε διακοπές ή όταν ταξιδεύει: Μπορεί εμείς να απολαμβάνουμε τα cocktails, το ταβερνάκι και το καλαμαράκι, αλλά από ότι φαίνεται η Gigi κάνει περισσότερο στο focus στο πως θα εμφανιστεί στην παραλία, παρά στο τι θα φάει και τι θα πιει. Το super model δεν ξεχνάει να κάνει τις ασκήσεις του καθημερινά και πριν φορέσει το μαγιό του, οι οποίες περιλαμβάνουν κλασικούς κοιλιακούς, σανίδα και κοιλιακούς με στήριγμα χεριών προς τα πίσω και σήκωμα ποδιών. Κάτι ξέρει η Gigi…

Το μυστικό με τα μπουκαλάκια νερού
Ο προπονητής της Gigi έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για τους μύες των ποδιών, που μπορεί να κάνει οπουδήποτε. Γυμνάζουν κάθε μυική ομάδα, γραμμώνουν και φέρνουν τέλειο αποτέλεσμα. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να έχεις δύο μπουκαλάκια νερό! Ναι ναι, αυτός είναι ο εξοπλισμός που θα σου δώσει έξτρα βάρος. Αν θέλεις να μάθεις την προπόνηση της Gigi, τότε μετακινήσου προς τα κάτω

Τι κάνει όταν είναι σε διακοπές ή όταν ταξιδεύει: Κάνει κλασικά squats, squats με τα πέλματα των ποδιών να κοιτούν δεξιά και αριστερά, και donkey kicks στις οποίες κάθεται στα τέσσερα και σπρώχνει με το πόδι, ενώ είναι λυγισμένο, προς τον ουρανό. Φυσικά και στην τελευταία άσκηση δεν χρειάζεσαι τα μπουκαλάκια.

Η “παρακολούθηση” από τον trainer
Προφανώς και όταν η Gigi πάει διακοπές, δεν κλείνει εισιτήριο για τον προπονητή της. Πως όμως καταφέρνει να μένει πιστή στο πρόγραμμα των ασκήσεων και να μην κάνει skip τη γυμναστική; Γιατί δεν είναι εντελώς μόνη όταν γυμνάζεται, καθώς ο trainer της την παίρνει τηλέφωνο με face time και είναι σαν να γυμνάζονται μαζί.

Η διατροφή χωρίς στερήσεις
Καταλαβαίνεις ότι με τόση γυμναστική η Gigi δεν θα μπορούσε να μένει νηστική. Αντιθέτως, η ίδια έχει μια πολύ ισορροπημένη διατροφή και κάποιες φορές απολαμβάνει ό,τι μα ό,τι θέλει. Για την ακρίβεια είχε δηλώσει το μότο της στο παρελθόν: “Φάε υγιεινά για να είσαι σε φόρμα, φάε όμως και ένα burger για να μην τρελαθείς.

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο της γλυκό; Το παγωτό! Η Gigi σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου ζητάει να έχουν μέσα παγωτό.

And More