Gigi Hadid: Τι τρώει το νεαρό μοντέλο και έχει αυτό το σώμα; Τι γυμναστική κάνει;

Είναι ένα από τα νεοσύλλεκτα αγγελάκια της Victoria Secret. Η Gigi είναι μόλις 20 χρόνων και διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ από 2 ετών, παρακαλώ! Οι λόγοι προφανείς… Γαλαζοπράσινα γατίσια μάτια, φυσικά ξανθά μακριά μαλλιά και κορμί που προκαλεί αναστάτωση κάθε φορά που φωτογραφίζεται. Ok, μπορεί να φταίνε και τα γονίδια (η μαμά της είναι το πρώην μοντέλο, Yolanda Foster) αλλά η αλήθεια είναι πως κάνει πολλές θυσίες για να διατηρεί αυτό το sexy σώμα! Εμείς εδώ σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά που έχουν χαρίσει στο νεαρό μοντέλο αυτή την άψογη σιλουέτα.


Από μικρή αθλήτρια…

Η γυμναστική είναι στο αίμα της, δηλώνει η Gigi! Έπαιζε 12 χρόνια volley και από παιδί έκανε ιππασία. Η μαμά Yolanda συνέβαλε ιδιαίτερα σε αυτό, μιας και ήθελε η κόρη της από μικρή να “γαλουχηθεί” με τις σωστές αρχές και να αποκτήσει πειθαρχία. Κι έτσι η Gigi μεγάλωσε σαν αθλήτρια και συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες…


Παθιασμένη με το boxing

Πλέον το μεγάλο της πάθος είναι το boxing. “Το boxing είναι το καινούριο μου άθλημα και θέλω κάθε φορά να είμαι και καλύτερη. Με το boxing δεν σκέφτεσαι, ξεχνάς ότι γυμνάζεσαι και θέλεις όλο και περισσότερο” έχει δηλώσει η ίδια. Και για να έχεις και μια εικόνα για το τι περιλαμβάνει η προπόνησή της, να ξέρεις ότι ξεκινά με σχοινάκι (για να χαλαρώσουν τα πόδια), στο ενδιάμεσο κάνει box και τέλος κάνει ασκήσεις εμπνευσμένες από το μπαλέτο. Ενδιαφέρον και διόλου βαρετό μου ακούγεται εμένα! Γενικότερα όμως κάνει ασκήσεις και για να μένει αδύνατη αλλά και για μυική ενδυνάμωση 5 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες.


Doutzen Kroes: Το μεγάλο είδωλο

Σε ποιον θέλει να μοιάσει όμως η νεαρή Gigi; Έχει κάποιο πρότυπο ή δεν θαυμάζει άλλα μοντέλα; Την Doutzen Kroes απαντά με υπερηφάνεια! “Λατρεύω την Doutzen, είναι πανέμορφη και νομίζω πως είναι τόσο όμορφη και εσωτερικά. Είναι το είδωλό μου!” αναφέρει η ίδια.


Μην στερείσαι το αγαπημένο σου junk food!

Πραγματικά όμως τι τρώει; Έχει κάποια φαγητά-αδυναμίες στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί; Αν και γενικά είναι της υγιεινής διατροφής, τρώει λαχανικά, σαλάτες και πίνει πολύ νερό και χυμούς, το 20χρονο μοντέλο δεν στερείται το junk food. Το αγαπημένο της είναι το μπέργκερ, και μάλιστα το double cheeseburger το οποίο απολαμβάνει μια στο τόσο με τηγανητές πατάτες και πολύ tofu (τυρί χαμηλό σε λιπαρά από γάλα σόγιας) από επάνω.


Σπιτικό φαγητό από τα χεράκια της

“Αυτό που θέλω κυρίως είναι να τρέφομαι υγιεινά και να γυμνάζομαι. Τρώω καθαρά σπιτικά φαγητά, τα οποία μαγειρεύω και μόνη μου και μία μέρα την εβδομάδα τρώω ό,τι θέλω. Αυτό είναι το απλό μυστικό μου για να μένω σε φόρμα” αποκαλύπτοντας στις θαυμάστριές της τον τρόπο που παραμένει αδύνατη.



Gigi: Η αδιαπραγμάτευτη

Η Gigi όταν ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, είπε στον εαυτό της πως θα δουλέψει σκληρά για να επιτύχει. Και όπως βλέπουμε τα καταφέρνει μια χαρά μέχρι στιγμής. Υποσχέθηκε όμως πως δεν θα στερηθεί τις αγαπημένες τις γεύσεις και ότι δεν θα συνεργαστεί με κάποιον που δεν αποδέχεται το σώμα της. “Όταν πήγα στο πρακτορείο μοντέλων, είπα: Θα γυμναστώ σκληρά, έτσι κι αλλιώς όλη μου τη ζωή ήμουν αθλήτρια. Ένα πράγμα όμως δεν θα κάνω κι αν αυτό σημαίνει ότι το όνειρο μου τελειώνει… να γίνω πολύ αδύνατη” δηλώνει το νεαρό μοντέλο με μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της.

And More