Hailey Baldwin: Τι τρώει μέσα στην ημέρα το επιτυχημένο μοντέλο και αρραβωνιαστικιά του Justin Bieber

Αν ρωτούσες εμένα και μερικά ακόμα άτομα στο γραφείο, θα σου λέγαμε ξεκάθαρα ότι η Hailey Baldwin είναι το δικό μας fitness είδωλο και το it girl παύλα εμμονή που μπορούμε με τις ώρες να χαζεύουμε στο instagram. Ναι, θα θέλαμε να είχαμε τα γυμνασμένα της πόδια, την επίπεδη κοιλιά της, τη super fit σιλουέτα της και φυσικά θα θέλαμε να είχαμε για αρραβωνιαστικό τον Justin Bieber (ντάξει, λίγο άσχετο αυτό με το fitness). Τέσπα, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι κατά μία έννοια οφείλει την ξαφνική της δημοτικότητα στο νεαρό τραγουδιστή, μιας και πριν από μερικά χρόνια τη γνωρίσαμε σαν το κορίτσι του, έπειτα χώρισαν και παρέμειναν φίλοι, ενώ οσονούπω πιστεύουμε ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ο Justin έκανε πρόταση αρραβώνων στη Hailey.

Αυτή την περίοδο είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στη showbiz για τους λόγους που σου προανέφερα. Μάλιστα η ίδια πριν από λίγες μέρες δήλωσε τι ακριβώς τρώει και έχει αυτό το τέλειο σώμα. Οκ, μπορεί να έχει το μεταβολισμό μιας 21χρονης, αλλά το νεαρό μοντέλο ακολουθεί μια σωστή, ισορροπημένη κι εύκολη διατροφή που άνετα θα μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε. Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά…

Πρωινό
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Έτσι η Hailey δεν κάνει ποτέ skip το πρώτο της γεύμα της ημέρας και επιλέγει πάντα κάτι πρωτεϊνούχο. Οι επιλογές της είναι:

  • Αυγά ποσέ
  • Βρώμη με γάλα αμυγδάλου
  • Smoothie με φρούτα, λαχανικά και σκόνη πρωτεΐνης

Μεσημεριανό
Φυσικά το μοντέλο δεν ξεχνάει ποτέ το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο της προσφέρει ενέργεια για να αντεπεξέλθει στη δουλειά της, στη γυμναστική της, στην καθημερινότητά της. Συνήθως απολαμβάνει:

  • Σαλάτα ή ψητά λαχανικά με ψάρι
  • Σάντουιτς

Το αγαπημένο της μεσημεριανό γεύμα
Η ίδια δήλωσε: “Ένα από τα αγαπημένα μου μεσημεριανά γεύματα είναι η σαλάτα caesar με kale. To μόνο που αφαιρώ από αυτήν τη σαλάτα είναι τα κρουτόνς γιατί συνήθως έχουν σοταριστεί με βούτυρο”.

Extra Info:
Η Hailey προσπαθεί να μην καταναλώνει προϊόντα με γλουτένη και για αυτό το λόγο ή τα αποφεύγει ή επιλέγει τροφές που είναι gluten free.

Βραδινό
Όπως είπε η ίδια το βραδινό της γεύμα έχει ίδιο μοτίβο με το μεσημεριανό. Δυηλαδή τροφές με φυτικές ίνες και πρωτείνη. Για αυτό συνήθως τρώει:

  • Σαλάτα ή ψητά λαχανικά με ψάρι ή κοτόπουλο
  • Ζυμαρικά ολικής αλεσέως (ελεύθερα γλουτένης)

Extra Info:
Όπως είπε η Hailey μπορεί κάποιες φορές να αντικαταστήσει το βραδινό γεύμα με ένα γλυκό επιδόρπιο. Για παράδειγμα με ένα παγωτό. Παρόλα αυτά προσπαθεί όσο μπορεί να αποφεύγει τη ζάχαρη γιατί θεωρεί ότι δεν κάνει καλό σε κανένα.

Το μυστικό βρίσκεται στο νερό
Εντάξει αυτό σου το έχουμε πει πολλές φορές. Το νερό ενυδατώνει, μειώνει την πείνα και ενεργοποιεί το μεταβολισμό. Η Hailey δήλωσε: “Το γεγονός ότι πίνω πολύ νερό βοηθάει αρκετά. Προσπαθώ να πίνω δύο με τρία μπουκάλια κάθε μέρα”.

Τι τρώει σε μια cheat day
Δεν είσαι μόνο εσύ ή μόνο εγώ που έχουμε μια cheat day. Ακόμα και τα μοντέλα έχουν, όπως η Hailey Baldwin. Συγκεκριμένα η ίδια είπε: “Σε μια cheat day δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεν ακολουθώ τους κανόνες της υγιεινής διατροφής. Θα φάω ό,τι θέλω. Έτσι, αν ξυπνήσω και θέλω pancakes, θα φάω pancakes. Αν θέλω ένα cheeseburger για μεσημεριανό ή για δείπνο, θα το φάω. Αν θέλω πατάτες, θα φάω πατάτες”.

Οι κανόνες της υγιεινής διατροφής δεν ισχύουν στις διακοπές
Η ίδια είπε: “Ακολουθώ μια διατροφή για να έχω όμορφο και λαμπερό δέρμα, αλλά και μια καλλίγραμμη σιλουέτα. Βέβαια, οι κανόνες της υγιεινής διατροφής δεν ισχύουν όταν βρίσκομαι σε διακοπές. Θα φάω ό,τι θέλω και όποτε θέλω και θα προσπαθήσω να επωφεληθώ από αυτές τις χαλαρές στιγμές χωρίς να αγχώνομαι για το αν θα παχύνω”.

And More