Hilary Rhoda: Ένα top model που τρώει ό, τι θέλει, αλλά γυμνάζεται σκληρά…

Το πρόσωπό της εντυπώνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν υπήρξε τυχαία το πρόσωπο της Estee Lauder. Η Hilary Rhoda όμως έχει και ένα καλοδουλεμένο σώμα, αποτέλεσμα σκληρής καθημερινής γυμναστικής. Άλλωστε έχει φιγουράρει και στο εξώφυλλο του Sports Illustrated με μαγιό. Μια από τις ντεμπουτάντς του Victoria Secret Show τον περασμένο χειμώνα, η Rhoda ξέρει να παίζει καλά το “παιχνίδι” του fitness. Α, και κάτι ακόμη… διαβάζουμε πως έχει ελληνική καταγωγή (καθόλου τυχαίο που η μαμά της είναι και η manager της, δεν νομίζεις;).

Διάβασε όλα τα fitness μυστικά της Hilary Rhoda που τη βοηθούν να διατηρείται σε φόρμα. Τι γυμναστική κάνει; Γιατί δεν “σκάει” για τη διατροφή της και λέει κατηγορηματικά “όχι” σε δίαιτες και detox;

Spinning around tennis!
Γυμνάζεται και γυμνάζεται σκληρά… η Hilary δεν αφήνει καμιά μέρα να πάει χαμένη και φροντίζει να βρίσκεται πάντα στον τόπο του fitness crime, ακόμη και αν έχει πολλή δουλειά. “Η γυμναστική είναι σαφώς προτεραιότητα για μένα και πάντα βρίσκω χρόνο για να την εντάξω στο πρόγραμμα. Αν έχω φωτογράφηση 7.30 , τότε θα φροντίσω να παρακολουθήσω το μάθημα spinning των 6.00. Δεν έχει σημασία πόσο νωρίς το πρωί είναι, γιατί έτσι αισθάνομαι καλύτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.”

Όπως ανακαλύψαμε τα fitness όπλα της είναι το spinning (δηλαδή ομαδικό μάθημα ασκήσεων σε στατικό ποδήλατο) και το τένις. “Λατρεύω τον τρόπο που με κάνει να αισθάνομαι μετά από κάθε εξάσκηση. Για μένα δεν είναι απλά γυμναστική, είναι πιο πολύ θέμα διαλογισμού” αναφέρει για το spinning. Όσο για το τένις; “Μεγάλωσα παίζοντας τα καλοκαίρια, οπότε το τένις είναι κάτι που κάνω όλη μου τη ζωή. Είναι φανταστική εξάσκηση” σημειώνει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις τη Hilary σε δύο από τις μεγαλύτερες της αγάπες στη γυμναστική. Το spinning και το τένις.


Δίαιτα; Not my cup of tea…

Το μοντέλο που πρόσφατα πάτησε το runway της Victoria’s Secret δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τη λέξη δίαιτα. “Εκείνο που μου αρέσει με το γεγονός ό, τι γυμνάζομαι σκληρά κάθε μέρα, είναι πως δεν χρειάζεται να προσέχω τι θα φάω. Στην πραγματικότητα για μένα το φαγητό είναι το καύσιμο για να βγάλω την ημέρα” αναφέρει.

Ποιο όμως είναι το μυστικό της στη διατροφή; “Νομίζω το κλειδί ώστε να μην αισθάνεται κανείς την πίεση (του να πρέπει να είναι αδύνατη) είναι να είσαι χαρούμενη με το σώμα σου από μέσα προς τα έξω. Γυμνάζομαι καθημερινά και αυτό με κάνει να νιώθω δυνατή και σίγουρη” εξηγεί. “Το θέμα είναι να διατηρείς το σώμα σου όλο το χρόνο, όχι να κάνεις τρελές δίαιτες ή αποτοξινώσεις με χυμούς. Ανέκαθεν ήμουν αθλητικός τύπος, αλλά τα τελευταία χρόνια η οπτική μου για τη γυμναστική έχει αλλάξει. Το βλέπω και ως τρόπο σκέψης. Πρέπει να αισθάνεσαι καλά, για να δείχνεις και καλά”

Fitstagram…

Ο fitness inspector του TLIFE ξεψάχνισε το προσωπικό προφίλ της Hilary Rhoda για αποδείξεις και… ονόματα που να εξακριβώνουν τα λεγόμενά της σχετικά με τις fitness συνήθειές της.

“Να θυμάστε πάντα το stretching, μετά από κάθε σετ γυμναστική” αναφέρει η Rhoda, από το γυμναστήριο της personal trainer των επωνύμων, Tracy Anderson.

“Ένα πράγμα που έχουμε κοινό εγώ και οι Σουηδοί. Λατρεύουμε τα γλυκά…” γράφει με κάθε ειλικρίνεια κρατώντας στα χέρια σοκολάτες και καραμέλες. Βλέπεις με τόση γυμναστική, δεν αγχώνεται λεπτό για θερμίδες.

“Αν δεν το ζυγίσεις, είναι σαν να μην το κατανάλωσες” αναφέρει για το green smoothie της. Οι πράσινοι χυμοί είναι must στην Αμερική και το top model δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

“O χαρούμενος χορός μετά το πρωινό”! Αυτό ήταν το σχόλιό της μετά από ένα πλούσιο πρωινό με αυγά, καφέ, ψωμί και μαρμελάδα!

“Habana Corn! Η κυριακάτικη ιεροτελεστία μου” γράφει για το αγαπημένο της Junk Food που όπως καταλαβαίνεις φροντίζει να δοκιμάσει κάθε Κυριακή. Για τη Ηilary δίαιτα; Ποτέ την Κυριακή!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Sara Sampaio
KATE UPTON

///

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Lily Allen

///

And More