Η Miley Cyrus δεν είναι πια vegan. Ποια είναι τα fitness μυστικά της σήμερα;

Είναι από τα κορίτσια που ξέρει πολύ καλά πως να κάνει όλα τα μάτια να την κοιτούν. Δυναμική, πάντα ανατρεπτική και αστείρευτα ταλαντούχα. Αγαπάει τον φακό και ο φακός το εντυπωσιακό της σώμα, το οποίο αποθανατίζει αρκετά συχνά στο instagram της. Σέξι πόζες, καλλίγραμμα πόδια, καλογυμνασμένοι κοιλιακοί και γραμμωμένη πλάτη. Όλα αποτέλεσμα της σκληρής γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί. Αλήθεια, ποια είναι τα fitness μυστικά της Miley Cyrus;

(@mileycyrus)

Η διατροφή της

Πριν από περίπου επτά χρόνια, η τεράστια αγάπη της για τα ζώα, την ώθησε να ακολουθήσει μία αυστηρά vegan διατροφή. Όλα αυτά μέχρι τον Ιούνιο του 2020, μήνα, κατά τον οποίον, σύμφωνα με το περιοδικό “People”, αποφάσισε να προσθέσει μερικά τρόφιμα ζωικής προελεύσεως στο μενού της. Παρόλα αυτά, η βάση του διατροφικού της προγράμματος παραμένει φιλική προς τον εαυτό της και στον περιβάλλον. 

Έτσι, το πρωινό της, εξακολουθεί να είναι γεμάτη από βιολογικά φρούτα και λαχανικά εποχής, ενώ, εκτός από το smoothie της, το πρώτο γεύμα της ημέρας μπορεί να συνοδεύεται πλέον από ψωμί ολικής αλέσεως, αλειμμένο με κίτρινο τυρί ή τυρί cottage. Το μεσημεριανό της πιάτο είναι μία όαση στις θαλασσινές τροφές, τις οποίες συνοδεύει είτε με μία καταπράσινη σαλάτα, είτε γλυκοπατάτες, που τώρα βρίσκονται στην εποχή τους. Το τελευταίο γεύμα της ημέρας, σερβίρεται περίπου τέσσερις ώρες, πριν πέσει για ύπνο και “κρύβει” πάντα μερικούς ξηρούς καρπούς.

Η ανατρεπτική Miley συνεχίζει να απορρίπτει το γάλα – ακόμα και από τον καφέ της – από τη διατροφή της, λόγω της δυσανεξίας της στη λακτόζη. Σκέψου ότι μέχρι πριν από περίπου δύο μήνες, είχε αποκλείσει από το μενού της και τα προϊόντα με γλουτένη, λόγω της ευαισθησίας του εντέρου της, κάτι το οποίο δεν ακολουθεί πια. 

  • Το αγαπημένο της superfood δεν είναι άλλο από το… αβοκάντο. Δεν μπορεί να αντισταθεί στη βουτυρώδη υφή και την έντονη γεύση του. 
  • Η καλύτερη της ατασθαλία έχει το σχήμα και την γεύση μίας μπάρας μαύρης σοκολάτας.
  • Το αγαπημένο της σνακ είναι τα δημητριακά ολικής αλέσεως. 

(@mileycyrus)

Η γυμναστική της

Μπορεί το διατροφικό της πρόγραμμα να είναι αρκετά σκληρό, όμως, και οι προπονήσεις της δεν πάνε πίσω. Γιατί: (α) τα αγαθά κόποις κτώνται και (β) she was born to run. 

Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα του 2013, όταν η Miley και η μικρή της αδερφή, επισκέφτηκαν ένα Pilates Studio και παρακολούθησαν ένα εξαντλητικό μεν, αποτελεσματικό δε, session. Έκτοτε, έγινε ίσως η μεγαλύτερη φαν του συγκεκριμένου τρόπου γυμναστικής, που ενδυναμώνει το σώμα και το γυμνάζει καθολικά. “Μετά την πρώτη προπόνηση, δύο πράγματα αισθάνθηκα: πόνο και ευεξία. Δεν μπορούσα να το περιγράψω. Έτσι, άρχισα να πηγαίνω καθημερινά για περίπου 50 λεπτά και να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του Personal Trainer μου. Μετά από περίπου δύο μήνες, αποφάσισα να δημιουργήσω το προσωπικό μου Pilates Studio μέσα στο σπίτι μου. Και ακόμα και σήμερα δεν το μετανιώνω!” δηλώνει σε συνέντευξη της στο περιοδικό “US Weekly”.

Παράλληλα, η Mrs. Cyrus ορκίζεται και στη Yoga. Στην ευεξία και την ηρεμία που της προσφέρει κάθε ανάσα. Στην ευλυγισία που αποκτά το σώμα της μετά από κάθε Session. Το είδος γιόγκα που προτιμά η νεαρή τραγουδίστρια, είναι η Ashtanga, άσκηση που επικεντρώνεται στην δύναμη και την καρδιαγγειακή ευεξία, μέσω της σωστής αναπνοής. Μάλιστα, η ίδια ακολουθεί τη Yoga Practice καθημερινά

Μην παραμελείς τον κορμό σου…
… σου λέει η Miley και αν το καλοσκεφτείς είναι το μυστικό, για να ροκανίσεις τους κοιλιακούς και να τους κάνεις να εμφανιστούν ξανά. Ασκήσεις ενδυνάμωσης, σανίδα και πολλά ροκανίσματα, προκειμένου, όχι να αποκτήσει επίπεδη κοιλιά, αλλά σύμφωνα με τον προσωπικό της γυμναστή, να αισθάνεται ότι η κοιλιά της πλησιάζει την πλάτη. Γενικότερα, προτιμάει συνδυαστικές ασκήσεις που επικεντρώνονται στην περιοχή της κοιλιάς, γιατί, όπως υποστηρίζει και η ίδια, το να ροκανίζεις συνέχεια τους κοιλιακούς σου, δεν θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου. 

 

 

And More